[N.G.Ol] Malkia vs [Black Army] diBaKa

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
GeNeRaLiSiMuS
Майор (Major)
Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
Контакти:

Мнение от GeNeRaLiSiMuS »

Malkia написа:Мислех да почина малко от булфа и да се отдам на по-приятни неща, но уви, не ми било писано. Касите от миналите рундове надигнали глави и се праят на големите работи, но всеки знае че Господ прощава, а Малкия - НЕ.
Обреченият беше забелязан преди няколко дена, не играеше редовно и много правеше грешки. Колонията беше на лице, а скоро и флотата кацна. Същият ден излетя, но защитника реши да поиграе и 10 минути преди клането влезе. Върнах атаката преди да се усети и същата вечер (бр. вчера) си забрави малко рес. За беля отново влезе 1 минута преди удара – това вече не се издържа. Днес сутринта профилактичния спай донесе несейвната флота и доста рес. Веднага полетях и след малко нямаше предишния късмет.
Бях поздравен от защитника и лидера му, който с гордост приеха загубата – това не ми се беше случвало скоро!

[N.G.Ol] Malkia vs [Black Army] diBaKa

P.S. битката нямаше да се разгласява, но в тефтерчето си имам записани много неблагоразумни потребители дръзнали да се перчат (шпионират). От друга страна кат се замисля, че имах още дузина кораби по другите планети, пожелавам приятна игра на всички неблагоразумни.
[url=http://nemexia.bg][/url]
Потребителски аватар
Newromancer
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 09, 2006 12:41 pm
Контакти:

Мнение от Newromancer »

Браво на Малкия отново покзва класа имам чувството
че много мивки ще изкърти тоя рунд.Поздравления :a055:
[color=#990000][url=http://stardragon.hit.bg/history.htm]Star Dragon's member[/url][/color]
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Забележете малкия каква флота за какви точки...Тоя човек винаги ме е кефил,бой с джапанки по главата.Евала брато страшен си-мажеш на ред,бойните рюлират.Печалбата огромна!
DonKorleone
Редник (Private)
Регистриран: съб апр 08, 2006 3:55 pm
Контакти:

Мнение от DonKorleone »

Браво колега,хубава картинка!!!За напред все такива да рисуваш :) требва да почерпиш :a055:
Потребителски аватар
DJ_BOBY
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед яну 08, 2006 9:51 am
Контакти:

Мнение от DJ_BOBY »

Добра битка бях го набелязал но чаках поредната партида бойни да излезе.
Бойните рулират.
Последна промяна от DJ_BOBY на съб ное 03, 2007 9:23 am, променено общо 1 път.
Майор (Major)
Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
Контакти:

Мнение от GeNeRaLiSiMuS »

ЦитатКакто бях набрал скорост изгоря поредния защитник. Всичко мина добре с изключение на реца - даде огромен рециклаж. Добре че бонусите на защитника се оказаха под предвидените и с допълнителното подсигуряване всичко беше прибрано и похарчено.

[N.G.Ol] Malkia vs [DOMINON] jomyr[/quote]
Последна промяна от GeNeRaLiSiMuS на съб ное 03, 2007 5:04 pm, променено общо 1 път.
[url=http://nemexia.bg][/url]
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Това си е почти 50% рец...Малкия да каже как толкова често успява да извади тоя късмет :) ;)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Добрите флийтъри са благословени от Каос и затова...Браво малък цепиш паркета с джапанки яко!
typir
Редник (Private)
Регистриран: пет окт 26, 2007 2:54 pm
Контакти:

Мнение от typir »

Rumpolino написа:QUOTE(Rumpolino @ Nov 3 2007, 07:02 PM) Добрите флийтъри са благословени от Каос и затова...Браво малък цепиш паркета с джапанки яко!
Гледай само да не се подхлъзнеш, че толко мазно взе да става...

Сори за офф-а
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”