MeriAn: Kакво те задържа в Bulfleet толкова време?
Karbankal: Приятелите.
Какво ти беше интересно в началото?
В началото ме зариби моя син. А най - много ме мотивира да продължа едно наказание във 2 рунд на 1 вселена.
Какво според теб липсва на играта?
Лиспва й най - вече бързо развитие, нещо което бави играта. И някои решения на администрацията също не са сполучливи.
Например?
Това е поради факта, че админите не играят. Например търговията раздвижи играта. Корекциите след това малко я поокастриха. Невъзможността да сменяш газ в търговския също не е добро решение. Може да е с различни коефициенти, но който иска трябва да може. Против съм и за повечето екстри с изключение без полетата за рец и калкулатора, модовете и протекциите. Но платените полета и всички други глупости не ми харесват, както и мотивацията.
Как би обособил ти вселените?
Ами май 2 се очертава като най - интереснa, но пак зависи от хората, с които играеш. 3 не съм играл. Имам един несполучлив опит в харда също.
Нищо, че не си играл. Какво би направил ти, ако играта беше твоя? За да бъде интересно и различно във всяка вселена. Представи си, че имаш възможност да определиш разликите.
Бих направил различна продължителност и различни доходи от мини, както и различни платени екстри.
Например
Karbankal: Например продължителност на рунд 1 месец с увеличен доход на мини и бързо строене, и плащане в размер примерно на 10 лв.
За рунд?
За 1 месец. Ако рунда е толкова дълъг де. Аз ще се махам. Ще продължим после.
Благодаря
След няколко дни продължихме:
Ще е интересно в една вселена да няма защита.
Но най - вече времето. Много е 6 месеца рунд. Ще е хубаво например рециклажът в бойната вселена да е винаги по-висок от 50%. Например от 75 до 50. Може в една вселена да няма (i), а да направят на всеки 25 системи по едно акаунтче за сейф на 0 точки без ресурси естествено.
Яко
Нещо като изкуствена планета, която не изчезва. Може да се мести както астероидите, но не на 50-20мин.
А на 24 часа
Иха, как мислим еднакво
Ми нормално. Мисля, че ако съберат някъде дори и в чат няколко добри булфлийтъри - ще има доста свежи идеи.
Ще го направя някога.
Става въпрос за такива, които играят, а не админи. Нещо като кръгла маса на играещи. А не - хоп - бойна вселена... И що е бойна? Защото класирането по бойни точки, а защитници бол. И рециклажи, които не трябват на атакуващите също, което пък пречи на правилата, или по точно противоречи на тях.
Този разговор ми даде идея за въпросите, които зададох на приятели ... а те от своя страна на техни приятели. Благодаря ви за отзивчивостта
1. От кога играеш Bulfleet?
2. Какво те задържа толкова време в играта?
3. Представи си, че си неин собственик и имаш възможност да определяш продължителността и платените екстри в различните вселени. Как биха изглеждали "твоите" 1,2,3 и 4 вселена?
4. Банално, но какво ще пожелаеш на администрацията и нас, играчите, по случай рождения ден на играта?
amnesty
1.От февруари 2005-та.
2.И аз това се питам :-) Първи рунд се учихме, 2-ри и 3-ти се трепехме, 4-ти бяха едни планове, едни стратегии и накрая ми набиха канчето :-)
Сега съм без гадже и от празнуване няма време за сериозна игра :-)
3.1-ва - платена (пр.10 лв.)
- 6 месеца
- всички генерали
- без смс известяване, без протекции, минимален мод 48 часа.
- без "сложно търсене", без търсене по "планети", 8 планети на играч
- расите остават, полетата за рециклиране на 20, ония щурави бонуси за копане, учене и т.н без тях.
- още нещо имаше ама...
4. Да не боли главата утре :-)
The Devils Own
1. От горе долу февруари 2005
2. И аз това се чудя, да ме задържа даже е силно казано. Играя като ми скимне, главно за да мине по-бързо времето в офиса ... :-)
3. Сложна работа е този въпрос. Какво бих променил? Играта "става" в сегашния си вид. Проблемът според мен е изключително слабата роля на съюза . Освен едната обща цел, би било добре да има и някакви бонуси в търговията, или даже транспортите между съюзници.
4. По повод рождения ден, бих пожелал специално на админите да продължават да вършат работата си, спазвайки много правила и морални принципи на това високо ниво, което се стараят да поддържат в момента ! Честит Рожден Булфлийт Ден ! Наздраве!
На играчите : По-малко нерви и по-голямо удоволствие от играта! Точно за това се регистрираме всички !
Gill-Galad
1. Малко след началото на 1-ви рунд вселена 1
2. От доста време не играя
3. Де да знам, бих вкарал ретро вселена и класирането по бойни точки е малко безумно. Пробвах се да играя скоро в първа, обаче е пълно мъртвило.
4. На администрацията да пуска повече игри (от 4 дни съм регистриран в Mythlands), днес кака Хера ме изненада с много блага тема във форума там. ... а на играчите - ветераните да се пенсионират, а на новите много хъс и амбиция.
Alemora
1. От самото начало на играта още от първи рунд.
2. Твърде много хубави хора се грижат за играта и я играят, просто за толкова много време познавам толкова хубави хора и съм 100% сигурен, че ако ги нямаше тях не бих играл повече от един рунд. Красотата на играта не е в това да печелиш или губиш, а да се запознаваш с нови хора и те да те очароват. Точно това очарование ме държи като един от най - преданите и върлостни почитатели на играта.
3. Ами сегашното разпределение ми харесва. Не мисля, че бих променил много .
4. Какво мога да ви пожелая на администраторите, познавам ги и те винаги са знаели, че те са дълбока част от моето семейство, защото точно това е Bulfleet - едно голямо семейство. Радваме се и плачем заедно. Пожелавам им още много години на постовете си. На играчите пожелавам повече победи, отколкото загуби, а на новите играчи им съчувствам, че са изпуснали три години от най - прекрасното семейство " Bulfleet ". За вас някъде изгубил се в космоса Alemora.
macumba
1. Почти 2 години
2. Преди всичко приятелите, но и играта не е лоша.
3. Поддържането на много вселени не е добра идея или поне не в този вид. Играчите в различните вселени са едни и същи и малко след началото започват на ново със старта на следващата вселена. Лично аз предпочитам да има една платена (с месечен абонамент), бойно ориентирана вселена, с класация зависеща едновременно от БТ и точките за похарчен ресурс. Може още една безплатна, експериментална вселена, в която точките няма да имат значение, без звезди, без коефициенти и без край на рунда. Екстрите може да останат в безплатната, а основната вселена ще е без допълнително "спонсорство". Равенство за всички решили да се доказват
4. На администрацията пожелавам повече свободно време и по-малко проблемни потребители. Нека да бъдат все така търпеливи и упорити за да бутат играта напред
EvilForce
1) Ами в играта съм от около 2 години и половина май (леле кога станаха години о_О). Попаднах на нея след като прочетох една статия на ПС Мания, в която се пишеше за булфлийт. Стори ми се интересно и се регнах. И се започна една, не ти е работа...
2) Какво ме задържа...Труден въпрос. Но мисля, че ме задържат хората в нея.Тук срещнах на първо място Фрийицо, Девилс.Оун, Коруин, Диос, Шадоу, стария ми враг Лорд Демоник (който между другото си е свестно магаре и голям пич ) и още и още, за които няма да ми стигне времето да ги изброя сите, ма да си знаят, че без тях това място няма да е същото.
Наздраве между другото...
3)Собственик на играта в никакъв случай не бих искал да съм. Но виждането ми за играта е, че за момента си е доста добре. Само дето платените екстри взеха да стават повечко. Определено бих махнал платения мод и бих съкратил протекциите до 3 на рунд... Също и идеята на Скорпиона за зануляването на ресурса на и-тата никак не е лоша...
4)Ами какво да пожелая. Специално на Хера пожелавам здрави нерви, че с 3 игри на главата горката ... и на нея й се събира най - много... Иначе всички други си се знаем... Пожелавам им маса рециклажи и флоти за пребиване и по-малко нива на мините и по - малко защити.
DaRvOtO
1. Две години
2. Нищо , просто жена ми я няма когато се прибера и докато я чакам да се прибере от работа, да имам какво да
правя.
3. Ако стана неин собственик, играта ще се играе от 2-ма човека рунда. Няма да има 1 мулти, 1 бъгване ненаказано, 1 ситинг ненаказан , може само 2-ма да завършат един рунд, но знам, че ще е ЧЕСТЕН. РР за рунд 4
вселена 1 обеща цитирам "Това ще е първия рунд честен " нанайки... мултита колкото искаш.
4. Към администрацията - слаба работа, може да наблегнете още. Ако нямате желание, други може да имат. Това е като националния отбор, наядоха се с пари и гсми-ти от еврото, където ходиха, а сега ги накарай да бягат...