Bulfleet Weekly 25.11.2007

Стари броеве на Bulfleet Daily

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Stankata
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср ное 29, 2006 7:50 pm
Контакти:

Мнение от Stankata »

Последна промяна от Stankata на нед ное 25, 2007 9:48 pm, променено общо 1 път.
[i][color=#A0522D]rock`n`roll baby[/color][/i]
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Вселена 1

Класация на играчите по бойни точки:

Класация на играчите по реални точки:

Класация на съюзите :

Последна промяна от rumpolino на нед ное 25, 2007 9:04 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Вселена 2

Класация на играчите :

Класация на съюзите :

TaenAgent написа:Всички знаят,че сме във враждевни отношения със съюз Йо-Хо-Хо и интригите се въртят около това.Вчера се случи това с MoneyMan:

http://azsampich.free.bg/TaenAgent.html[TaenAgent vs MoneyMan://http://azsampich.free.bg/TaenAgent....ent vs MoneyMan://http://azsampich.free.bg/TaenAgent....ent vs MoneyMan://http://azsampich.free.bg/TaenAgent....ent vs MoneyMan://http://azsampich.free.bg/TaenAgent....ent vs MoneyMan://http://azsampich.free.bg/TaenAgent....ent vs MoneyMan://http://azsampich.free.bg/TaenAgent....ent vs MoneyMan

Откраднати са: 487200
метал, 0 кристали, 0 газ.

Откраднати са: 318482
метал, 323205 кристали,
98313 газ.

http://azsampich.free.bg/TaenAgent2.html

Тук откраднах само 80к метал, не можах повече защото влезна но все пак съм доволен.Ударен беше и по 3те планета от Acident_Sout,но не мога да ви дам битката. Всички рециклажи са обрани до последна капка.Предстоят много интересни битки за напред,затова ще продължа да ви разказвам всичко което сметна за интересно.Лек ден и приятна работа.
Storm_Rider написа:Интрига си има заформена от бая време,предстои война и май сега сме затишие пред буря,приготвяме се за битките...
STORM написа:Тук в втора се заформиха два лагара. Едните искат да бият анонимен кози_крак ациента техни опоненти са съюз йо хо хо. Интересно
преди близо 1 месец Мерилин ми беше кацнал на главната не успя да ме бутне.Сега мисля аз да го посетя ама ми е малко зелен.Искам изрично
да бъде на писано в вестника.Няма да се бия или да бия моя алианс.Ще си помагаме до край ако ще и да ме изтрият дреме ми.Винаги ще бъда с
тях.Носят се слухове ,че съм искал да се бия срещу йо хо хо.Долна лъжа няма такова нещо.Никой от съюза няма да го направи.Ще си помагаме
взаимно.Това се отнася също и Дявола и архангелите.
Rell написа:Ами при първите ми две битки с Димо той взе да пише из форума. Още от това тръгна. След негови няколко изказвания във форума каза, че щял да ме ползва за каса и дори колонизира до мен. Този факт много ме издразни. Аз мисля бях към 6к, а той към 12- 13 втория път като ме удариха. Пак писания във форума. В крайна сметка за една седмица си вдигнах флота достатъчно и се движех доста добре. Той подръпна с мините. Като си стъпах на краката реших да колонизирам до главната му във втора. След колонизирането ми, по нареждане на Ангела си изтрих колонията сигурно 20 минути е стояла - дали имаше и толкова. Оставих го той да се разправя. След като Ангела влезе в този мод реших отново да отида при него. При това почнах да си крада от него по 200-300к на денонощие докато той си е на даскало. Той си дигна и мините до главната ми и след няколко кражби я затри и отиде някъде другаде. Последните дни обаче е мод и нямаше как да го грабя.
Последна промяна от rumpolino на пон ное 26, 2007 2:17 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Вселена 3
(Обзор рунд 3)

Крайно класиране - класация :

Крайно класиране - съюз класация :

Здравейте всички читатели, по - надолу ще ви запознаем с това което се случи в рунд 3 на вселена 3та през изминалите месеци. Като цяло рунда започна под влианието на бъговете и оплакванията. Най-сериозният от тях, беше бъга с банката. Още в първите дни имаше играчи който се открояваха доста с игра , както и тактика. Както всеки един рунд водещите в първите дни бяха тертетите и част от конфедерацията, но в последствие класацията доста се прошари и неможеше да се каже че има доминираща раса. Срещаха се тук там стари , познати имена от другите вселени. Няколко от съюзите дръпнаха много напред с класирането. През първите 3 месеца беше доста спокойно, единствено JPS като 1ви в класирането тормозеше всички, докато питбулите залаяха. Варарин се надигна от нищото и с постоянно влагане на нанокредити успя да си уреди място в челото. Последва една много умна акция от негова страна срещу JPS, като дигна 14то спай и го удари през ноща. Така Варварин се доближи на много малка разлика от 1вия (JPS) и след няколко дни го мина. Сукрето и JPS, са доста добри приятели и бързо се организираха във битката си срещу Варварина. Успяха да бутнат главната му планета и се готвеха и за другите, докато престационираха флотата си, се оказа че сукрето не е дал на стациониране, а на атака към дугата си планета и понеже имаше проблем с СМС-ите той си потроши част от флотата, а останала част изчезна в небитието. Това накара Сукрето и JPS да дадът акаунтите си. Съюзът SEYMOUR, като един от водещитеи съюзи си стоеше мирно и спокойно през целият рунд . Следваха мирна политика с питбуллс и само гледаха отстрани . След отказването на JPS и Сукрето войните можеше да се каже, че приключиха. След битката Дявол и Xavier рециклажа беше прибран от warwarin, но в последствие се разбра че Xavier се отказва от играта и рециклажа трябва да остане във варварин. Въпросът беше показан пред СЪДЪТ и проучването на администрацията показа, многожество наливания в ПИТБУЛС и присъдата беше ясна: warwarin - редукция на наличния флот с 50% и наказание за 24 часа., PetarMir4ew - редукция на наличния флот с 50% и наказание за 24 часа., Xavier - наказание до края на рунда с цел избягване на повторна злоупотреба с останалият в акаунта ресурс.Повечето подробности може да погледнете във тази тема. .
Въпреки проблемите възникнали в питбуллс те углавиха класацията до края на рунда. Като цяло Питбулс останаха на челните места (съюз, класиране, бойни точки ). Рунда завърши неочаквано 7 дена преди официалната дата . Някой хора бяха страшно доволни, а на други се объркваха плановете тотално .

Интервю

1.Мислиш ли че този рунд беше успешно изигран от теб и какви грешки допусна при играта ?
2.С какво ще запомниш рунда?
3.И смяташ ли да играеш следващият рунд ?

petarmir4ew написа:1.За мен относно този рунд е пален провал, направих многогрешки,допуснах 4 пати пално зануляване,, рушнах мините... редуцираха ме несправедливо.
2. 4е вапреки вси4ки аномалии ,взехме рунда ,просто отборната игра си каза своята дума, един за вси4ки вси4ки за един
3.дам миналия рунд заварших парви по бойни то4ки спейд вселена ,ако направят реца между 40-50 процента ще играя разбира се, ако реца е под 40 процента няма много сметка да се играе боен акунт,,, просто играта става много трудна... храната прави борбата,,,ех с една дума ресурса
rew написа:1. Да, мисля че беше успешен за мен
2. Ще го запомня с края
3. Да, смятам

ACTPOHABT написа:zdravey ..ami mislq 4e runda beshe dobur no malko sku4en 4esno kazano puk i az imah kusmet i me pusna otdale4en ot vsi4ki i imah shansa dse razviq dobre ...mislq 4e imashe malko nedorazumeniq v igrata...shte zapomnq runda s mn dobri i umni igra4i za sujalenie 4ast ot koito se otkazvat poradi edna ili dryga pri4ina ..i da mislq da igraq sledvashtiq rund moje bi nev 3 ta vselena no mislq 4e shte sum na liniq
warwarin написа:zdraveite.tozi rund makar che se klasirah na 1 miasto dopusnah mnogo greshki v igrata i ne mislia che e izigran uspeshno ot moia strana.edinstveno priatelsvoto mi s niakoi ot top igrachite .koito me ostaviha da se razvia dobre mi dade shansa da se klasiram taka,napravih si saotventnite izvodi ot igrata.no ne mislia da vlizam v top igrachite otnovo.igraia bulfleet ot 2 godini i vinagi sam igral za boini tochki a tuka v tozi rund ne mojah da se nasladia na igrata s hubavi bitki,koeto e vs moeto amploa.tozi rund imashe mnogo interesni momenti ot reshenia na administraciata na igrata,koeto v opredeleni
momenti dade ramo na opredeleni igrachi,koeto v edin moment obezmisli moeto po natatashno ostavane v igrata..ako moga da se obarna
kam administraciata na igrata s edin priziv,poznavam mnogo igrachi koito se otkazaha da igraiat samo poradi razlichnoto otnoshenie na adminite kam razlichni kazusi i reshenia,molbata mi e za da ostane naistina edna ot nai hubavite igri v net prostranstvoto v bulgaria triabva pravilata da vajat za vs.a ne da se talkuvat po razlichen nachins udovolstvie ste igraia sledvastia rund no na po bavni oboroti ot tozi rund i s poveche boini uspehii neka po dobrite da specheliatuspeh i na administraciata za badeshte,specialni pozdravlenia za hera i neinoto bezpristrastno otnoshenie i korektni reshenia

Made by Pixo !
Последна промяна от rumpolino на нед ное 25, 2007 9:55 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Вселена Speed

Класация на играчите :

Класация на съюзите :

След първият (изминал що годе добре) рунд на вселена SPEED, естесвено започна нов. Регистрациите не бяха очудващо много, но все пак се записаха доста нови и “бивши” играчи..Всеки си избра различна стратегия. Около 40% от потребителите избраха да са раса конфедерация (поради обявената в началото на рунда, забрана на търговия с расови кораби, от които най-използван е танкерът), 40% избраха нокси (по-евтини кораби => повече кораби, по-малко точки), 20 % се регистритаха тертети ( метал по метал, фабрика прави )
Настана лудото копане. Начелни позиции (въпреки малкото играещи с тази раса) застанаха фенове на интелигентните роботи (тертети). След тях се наредиха доста разнообразно – конфедерация и нокси, като ноксите преобладаваха.
Само 6 часа след началото на рунда, беше наказан и 1-вият потребител. Точно след тези 6 часа , беше ясно, че и този рунд никое мулти,сийтър или бъгер няма да се отърве от оранжевия цвят.
Всички си миньорстваха тихо и кротко, докато не дойде време за строеж на флота. Из вселената се разхвърчаха най-различни видове кораби, най-използваните от които отново бяха кръстосвачите. Литнаха и първите рециклатори. Битките не бяха често срещани (все още “титаните” не са премервали сили .. с 1 малко изключение :Цък )
В класирането се осъществиха някой размествания. Тертетите си останаха ( и още са ) на върхът на класацията, последвани от боклукчийте на вселената (конфедерация), а по-назадни позиции останаха ноксите.
До този момент бяха проведени много малко битки за надмощие, защото всеки играе в протекции, но се очаква до няколко седмици ще започнат истинските войни.
Подреждането в класацията на съюзите също е интересна. Създадоха се доста нови съюзи, които доминират над другите..
За момента “FEARLESS” оглавява класирането, следвани от “ForTheKing”, които в петък бяха наказани за ситиниг (от което се очаква изоставането им в класирането) . Съвсем малко по-надолу са се наредили и част от членовете на “its Friday”.
Като цяло във вселената има голямо количество флийтари, които тепърва ще почват с интересните битки. По-големи интриги, за момента също няма. По-голямата част са в протекции и си цъкат по (i)-та.

made by reeves !
Последна промяна от rumpolino на нед ное 25, 2007 9:46 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Newspaper Архив”