[HeavyMetal] Dimorese vs [ALDAN]jokeyfirst
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- LorD DemoniC
- Майор (Major)
- Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
- Контакти:
off/
Добро настроение, та се къса по шевовете
)). И зелената фея кръжи наоколо 
Еми... 2 чаши хапчета бе, Pexostralalaik0 написа:Цитат(tralalaik0 @ Oct 31 2007, 03:39 PM) така сега сам си в доро настроение с 2 чаши хапчета
Последна промяна от LoaD на ср окт 31, 2007 7:37 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
-
tralalaik0
- Редник (Private)
- Регистриран: пон мар 26, 2007 11:12 pm
- Контакти:
баааааааааааа вече и надрусан ме искараха бааааахх мааму кви ли хора няма на този свят ми ще ви кажа само че демонстрирам високо самочуствие леко надменност и кво ви кажа севън не правя 4:211:5 тука идваите !А надрусан хах какво ли не бях чувал ама чак такова...........колкото до правописните грешки хахаха просто бързам да напиша всичко и стават такива филми плюс тва пиша само на мониторна светлина излегнал сам се на леглото вие какво искате да ви гледам и за грешките ли
хахахаха айде наздраве аз да взема една магистралка хахахах
Колкото до битката и ниски као тревата димо такъв ще си останеш баце лепи си там глави на по 9 к и се мисли за нещо дигни 50-60 и на горе точки тогава да видя как ще блъскаш лоти не че е невъзможно пожелавам ти го от сърце винаги съм се кефенл на сърцатите флиитари но не и на тези дето ги е страх прескочат една граница иначе битката си цепи въздуха пребита флота играч в мод доволен рециклаж от тва по сладко няма на къде

хахахаха айде наздраве аз да взема една магистралка хахахах
Колкото до битката и ниски као тревата димо такъв ще си останеш баце лепи си там глави на по 9 к и се мисли за нещо дигни 50-60 и на горе точки тогава да видя как ще блъскаш лоти не че е невъзможно пожелавам ти го от сърце винаги съм се кефенл на сърцатите флиитари но не и на тези дето ги е страх прескочат една граница иначе битката си цепи въздуха пребита флота играч в мод доволен рециклаж от тва по сладко няма на къде
-
EvilForce
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
- Контакти:
Кой за каквото е учил а?
I want to finest thing in my life so i hustle...
та (не ми бачка шифт на голямото т) и аз друсам ключа по темата...
I want to finest thing in my life so i hustle...
та (не ми бачка шифт на голямото т) и аз друсам ключа по темата...
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]