ДЕФЛОРАЦИЯ на Тралалайко VS SPEED довчерашен МЕТЪЛ
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
Изказа си мнението. Земи тва зануляване. Ама да си пазите флота ей. Че чич' Трайку ке ни изтепа ейtralalaik0 написа:QUOTE(tralalaik0 @ Oct 24 2007, 04:14 PM) 1-во за хплозив пич онзи ден извади късмет бях стацнал флотата за 6.20 и като си доидох от нощна смяна нямах нет така до 9 иначе щеше да си отекъл ама сега мн на далеч избяга
2-ро отностно тон след като съм те дебнел в 2-ра начи нещо тцълк не знаеш кво е дебнене туи като онзи рунд в 2-ра не играех да дебна хората ..........можеш да питаш бганио които ми беше сасед дали съм играел така колкото да стане обратното пич не подавай кървиво парче месо на акулаъта че може да те глътне ! говори ми с координати да ти ставам съсед пък да видим кои ще бяга !Този рунд много хора много бой ще ядът от мене и ще го доказвам а пък вие си говорете че говоря много и силно и смело се изказвам .
п.с. Тралалайко пак дебне да ви ... прасне гемииките
-
tralalaik0
- Редник (Private)
- Регистриран: пон мар 26, 2007 11:12 pm
- Контакти:
- dim4o
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пон авг 08, 2005 8:43 pm
- Контакти:
тралала кво се занимаващ с форумни лъвчета , бий си сичко по ред , тон едва ли някога ще ти стане бял
тон а ти от своя страна що ме млъкнеш , във форума сичките сте много силни това много добре го знаем
А и да да не забравя браво на тралала за великолепната битка
))
тон а ти от своя страна що ме млъкнеш , във форума сичките сте много силни това много добре го знаем
А и да да не забравя браво на тралала за великолепната битка
Не признаете вы мое родство,
А я ваш брат, я человек.
Не искаме БОГАТСТВА не искаме ПАРИ искаме РАКИЯТА на старите ЦЕНИ !!!!
А я ваш брат, я человек.
Не искаме БОГАТСТВА не искаме ПАРИ искаме РАКИЯТА на старите ЦЕНИ !!!!