Битката е от прост характер , не става дума за някаква вражда или дебнене , поех аццто на 23ти към 22:00 на 24ти в 13:50 битката беше факт , видях че "занулителя" на вселената както се е самоопределил си е забравил флотата и литнах останалото е в доклада по-долу
Поздравления стари приятелю,с тази битка за пореден път доказваш уменията си като флийтър.Пожелавам ти все така успешни битки.А относно ника,като си лафихме ти го казах по скайпа но и тука,напиши се dim4olino,кажете му че много добре ще е
Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Oct 25 2007, 12:17 PM) Поздравления стари приятелю,с тази битка за пореден път доказваш уменията си като флийтър.Пожелавам ти все така успешни битки.А относно ника,като си лафихме ти го казах по скайпа но и тука,напиши се dim4olino,кажете му че много добре ще е
Браво добра битка - наистина си личи кой е истинския флиитър Жалко само за рециклажа (жалко за мен ) много бързо беше дигнат Още веднъж успех на dim4o и за напред и успешно възстановяване на защитника
Последна промяна от sixkiller_k3 на чет окт 25, 2007 4:03 pm, променено общо 1 път.
Ммм браво ДИмчо .... така ми харесваш ... продължавай в същия дух .... а отностно ника ... не ти давам много зор ... е за 1 бира проблем ще правим сега ... ама гледам и близо 300 кръста си направил за по малко и от 24ч мм добре добре
По-древни от Рим , по-големи от всички в България -това е Пловдив , Локомотив Пловдив !
http://i.data.bg/06/09/26/77870_orig.jpg
Носим цайси проблем!?
[00:22:07] Vorhees каза: е**ам са ,знаеш че те обичам много
[02:03:48] Георги каза: важно е да си рокер и да ти смърди (тука аз цензурирам и няма да кажа патката ами оная работа :lol: )