Мога ли да попитам защо изгонихте момчето от съюза ? Вчера подаде молба при нас,но като разбрах,че Тралалайко го е подгонил не го приех за да няма недоразумения и той явно се е отказал.mega_alien написа:Цитат(mega_alien @ Oct 24 2007, 10:31 AM) Браво за битката само където не си ударил човек от съюза ... Съжалявам ама е така ... Може да ти се иска да е обратното ама не е ...
ДЕФЛОРАЦИЯ на Тралалайко VS SPEED довчерашен МЕТЪЛ
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
-
Antihrist
Последна промяна от Antihrist на ср окт 24, 2007 9:34 am, променено общо 1 път.
-
tralalaik0
- Редник (Private)
- Регистриран: пон мар 26, 2007 11:12 pm
- Контакти:
speed [3:346:2] (22538 точки) иска да се присъедини към твоя съюз. За да го приемеш кликни на линка отдолу.
Приеми speed в съюза!
-----------------------------------------------------
той искаше да дойде при мене каза че метълите са яко зле че само го исползвали същото ми каза и румполино
а мега алиен спееда 2 месеца игра при вас така че си е ваша рожба много на 0 за нас към вас
добра флота имаше момчето ще има продалжения в тази война ако белееете де а не да зеленеете и да се разпадате 
Приеми speed в съюза!
-----------------------------------------------------
той искаше да дойде при мене каза че метълите са яко зле че само го исползвали същото ми каза и румполино
а мега алиен спееда 2 месеца игра при вас така че си е ваша рожба много на 0 за нас към вас
Не, неможеш. Спиид сам напусна вчера съюза. Може него да попитате защо.Antihrist написа:Цитат(Antihrist @ Oct 24 2007, 10:34 AM) Мога ли да попитам защо изгонихте момчето от съюза ? Вчера подаде молба при нас,но като разбрах,че Тралалайко го е подгонил не го приех за да няма недоразумения и той явно се е отказал.![]()
Казах ви точки не ви се пишат в борбата. Ако го беше праснал преди седмица, а не да чака изгоден рециклаж, щеше да върже...
А за битката не може да се каже друго освен, че яко кърти.
Последна промяна от Dimorese на ср окт 24, 2007 11:44 am, променено общо 1 път.
Поздравления за битката,наистина за момента е можеби най-добрата.Който неправи сейвън така става.Нямаме право да обсъждаме самият съюз ХевиМетъл защото няма нищо общо в тази битка.Още един път поздравления и на двамата и приятна игра,ако спеед продължи да играе-бързо възтановяване!
Последна промяна от rumpolino на ср окт 24, 2007 1:31 pm, променено общо 1 път.
-
Xploziv
- Редник (Private)
- Регистриран: съб сеп 16, 2006 6:40 am
- Контакти:
-
tralalaik0
- Редник (Private)
- Регистриран: пон мар 26, 2007 11:12 pm
- Контакти:
1-во за хплозив пич онзи ден извади късмет бях стацнал флотата за 6.20 и като си доидох от нощна смяна нямах нет така до 9 иначе щеше да си отекъл ама сега мн на далеч избяга
2-ро отностно тон след като съм те дебнел в 2-ра начи нещо тцълк не знаеш кво е дебнене туи като онзи рунд в 2-ра не играех да дебна хората ..........можеш да питаш бганио които ми беше сасед дали съм играел така колкото да стане обратното пич не подавай кървиво парче месо на акулаъта че може да те глътне ! говори ми с координати да ти ставам съсед пък да видим кои ще бяга !Този рунд много хора много бой ще ядът от мене и ще го доказвам а пък вие си говорете че говоря много и силно и смело се изказвам .
п.с. Тралалайко пак дебне да ви ... прасне гемииките
2-ро отностно тон след като съм те дебнел в 2-ра начи нещо тцълк не знаеш кво е дебнене туи като онзи рунд в 2-ра не играех да дебна хората ..........можеш да питаш бганио които ми беше сасед дали съм играел така колкото да стане обратното пич не подавай кървиво парче месо на акулаъта че може да те глътне ! говори ми с координати да ти ставам съсед пък да видим кои ще бяга !Този рунд много хора много бой ще ядът от мене и ще го доказвам а пък вие си говорете че говоря много и силно и смело се изказвам .
п.с. Тралалайко пак дебне да ви ... прасне гемииките