Как да направим за смях човек с 1 300 000 точки?

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
t_o_n
Редник (Private)
Регистриран: съб окт 08, 2005 11:05 am
Контакти:

Мнение от t_o_n »

ХУбава тема... а иначе как се чувствате ааа ? :lol: Фантом доказа себе си че може да обира рециклажите и да прави точки, но не и да прави битка. Ако се замислите няма една битка освен тия със звездите. Рунда има един победител - Атанас. Размаза всичко и всички. Е ся не удари нито един от топа, но и не му беше цел. Браво Атанасе, тоя рунд извадих късмет - не паднах под Наско's секира. :a013:
Потребителски аватар
freeico
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт юни 28, 2005 10:15 am

Мнение от freeico »

Поразчистих спама. Тези които са останали без някои мнения да почерпят че само с това се разминаха.
[color=red]We Gonna Ride Together, We Gonna Die Together. Bad Boys Forever!!![/color]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Фантомче, това дето си го писал на Параноя ми прилича на някакво съобщение от 11 годишен пубер. Някъде прочетох, че си минал 20-те....срам батка, са подобни писания :) Хубаво ще е да се извиниш и оправдаеш с замаяното от рециклажи съзнание. Страхливо си играл, сега искаш да ни кажеш какъв кеф било....а нема нужда ;) Бил съм там, знам какво е, и все пак имах срещу себе си равностойни противници..и по флота и по точки. Правили са ми мръсни номера....и аз съм правил, но никога не сме слизали толкова ниско. Срам е, че лидера, победителя...или де да знам и аз какъв, в тази вселена е на такова ниско интелектуално ниво.... :dizzy:
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Пича си е все такъв от рундове насам... ако помниш к'ви ебавки ставаха по тоя въпрос във вселена 2 един рунд... е пък, всеки какъвто си е :c022: То и на нас ни прави не по-малко шоу :) .
Последна промяна от LoaD на чет окт 25, 2007 11:18 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”