Абе Яни, я кажи, като ти бута планетите непрекъснато и не можеш да стгинеш дори до кръстосвач на която и да е от тях...какво ще правиш бре, пиле шарено, че не се сещам? За мен фантома не е от играчите като Атанас, ама все пак...с теб си е правил само кирията, не мога да разбера какво сте я постнали тая тема с гордост, аз щех да изтрия веднага докладите и да пиша едно благодарствено на фантом, че се е пошегувал, а не ме е смазал, ама "Пази боже сляпо да прогледа"...Yani написа:QUOTE(Yani @ Oct 23 2007, 09:55 AM) Дам,през мен можеше да мине като нагорещен нож през масло,ама това е на една планета.А дали моята флота ще бъде
там е друг въпрос.Не си мисли,че не опитваше да ме атакува къде ли не.По едни планети със ЗНС-та,по други с флота.
Можеше да ми бута планетите една,по една,ама аз строя нови и нови.Дали ще може да ме занули ?Атаките му бяха с цел
да ми бутне планетите,а не за забавление.Ако бяха за забавление щеше ли да пуска флота със ЗНС-тата?И не си мисли,че е бил господ с тази флота и точки.Ако му се бяхме изредили всички от съюза,надали щеше да му остане нещо на планетата.Параноя,лъжеца и Сее Но Ивъл имаха флота почти колкото неговата.Сметни какво става ако всеки се забие в него кой ще оцелее.Друг е въпроса,че решихме да не се бутаме във фантома,защото не заслужава!да си гони рециклажите и да си носи флотата в къщи![]()
А да, сега целия велик съюз ще се изреди да пише глупости, колко сте велики и т.н, ай спестете го, двама са победителите в тоя рунд, и всички други СМЕ само помощен персонал...атанас е единия, другия е спорен фантом или мултак