резултата
рециклажа е събран успешно , благодарности на всички в съюза и на другите помощници
Айде ще се видим в спейда от 1-ви
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
Golden написа:QUOTE(Golden @ Oct 23 2007, 09:13 AM) Поздравления за страхотното размазване.
Трябва да отбележим обаче че в битката има бъг - рунд 9,10,11 не са проведени според правилата - когато има щитове то трябва те да поемат първи удара, като малките щитове да пазят ракетни и лазери, а големите - останалата защита т.е. не би трябвало да има унищожена защита преди да паднат щитовете, а това не е така.
До сега не съм виждал това което казваш на практика в битка. Никога не съм виждал щит да пази нещо на 100%. Какво остава да говориме дали малките да пазели нещо, големите друго. От къде черпите опит в тези неща? Всеки ден бия защити - 10ки доклади виждам в които щитовете да пропускат. Никой не може да ме убеди в обратното. Щита си е поредната защитна установка която поема удари и може да бъде пропуснат.Golden написа:QUOTE(Golden @ Oct 23 2007, 10:13 AM) Поздравления за страхотното размазване.
Трябва да отбележим обаче че в битката има бъг - рунд 9,10,11 не са проведени според правилата - когато има щитове то трябва те да поемат първи удара, като малките щитове да пазят ракетни и лазери, а големите - останалата защита т.е. не би трябвало да има унищожена защита преди да паднат щитовете, а това не е така.