LoaD написа:QUOTE(LoaD @ Oct 20 2007, 04:57 PM) off/
Абе, ей, SFU !!
QUOTE(Nedospivko)
Веднъж един византийнски император - некой си Втори му се сопнал така да се фука с родата си и Дедо му скочил с карате в миглата. И после му пил топло чайче от черепа, щот имал ангина. Ама в историята пишат, че било вино, щот звучало по-яко.
Това лично аз си го написах! Малеееее... 200 нано глоба за нарушаване на авторските права! Още 100, че така обиждаш Дедо ми като му приписваш заслугите на дедото на недоспивко. И още 100 за нелегално използване... мале, мале... много станаха, не моа ги сметна :} ПИРАТСТВОТО ОГРАБВА !!!
и да не е само офтопик и аз да похваля Атанас - твоите битки ще се постараем да ги сложим най-отгоре на "битки от рунда" . и да продължаваш все така, ако играеш пак .
Готов съм да платя глобата даже ако искаш може и да те налея само кажи на Миланоф да ти бъгне един акаунт и аз ще пратя 100-200 бойни към теб та даже и с каса бира може да полеем наливането
ПС: Искам и аз да съм в "Битки на рунда" за да имам стимул за игра другия рунд няма да съм в топ 10 (по реални точки) но пък може да стана на 1 -во място по war точки
Още един път на 'танас заслужава да бъде награден със званието боец на рунда
3asto taq 3aLoba priqteLiu !!
3ashto iskash da me sasipesh !!
TA A3 M0INTE K0RABI SUM GI 0TGEDAL 0T PUR4E METAL KAT0 DECA SA MI !!
Атанас атанас брао баце сега треа ти прая ощти крастаци ЛИ ? ти ме уморяваш не стигат за тебе.... и Димчо той те прастнал щтото той сутрин е заспал и не вижда а ти си остай флотата ако бях тогава да я видя... щтеше пострадаш ама станах в 2:20 . Прави флота каза детмача ето ти детмача Янито го нахраних готов е за ВАР! И атанас другия рунд пак ли ша ме тормозиш сас крастаци?
Втората битка е срещу мен на 1:407:13 .Рециклажа е обран от фантом.Евала на Атанас! Признавам го
П.С. Историята е че той доста дълго ме дебнеше и си направи планета до мен... скоростите му позволяваха да стигне до мен за по-малко от 10 минути, а на мен не ми позволяваха дори до 00 да отида...На 20.10 т.е. преди 2 дена реших че няма да играя в ДМ и чаках да му падне протекцията за да се ударя в него.Вечерта си легнах и си оставих всичко на планетата защото и изгубих търпение да му чакам падането на протекцията и си оставих флотата на хиените като се надявах на сутринта да заваря добра битка...За моя голяма радост точно така се получи - дори още по-добре.Флотата ми беше омазана от кръстовете на Атанас.Ееее по-добър край на този рунд не съм и очаквал
Успех флийтъри
Последна промяна от iliya на пон окт 22, 2007 7:17 pm, променено общо 1 път.
[url=http://bulfleet.com/?recruit=41639][/url]
FanBG : Абе направо си си единствен...
Трудно е но не е невъзможно!!! -> [url=http://hard2.hit.bg/cool.html]http://hard2.hit.bg/cool.html[/url]
Nicson The Fearless написа:QUOTE(Nicson The Fearless @ Oct 23 2007, 07:45 AM) Все едно е изчезнала безработицата... Чудо големо бре... атанас се самозанулил... Ноу комент
П.П. Последната битка мн ме накефи
тъй или иначе атанас е занулен!!!не знам кой беше му влезнал с 10 знс-та и хмм му бутна планетата дето бяха по време на битката кръстаците