[HeavyMetal] Dimorese vs [CCCP] Rell

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Щом великия Рел казва млъквам...Със ссср-ци неможе се спори,се ще ти извадят някой пищак да те гръмнат...
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Румпи, спри се ! Можеш да питаш Димо защо още не си касиран. Той знае, защото му копнах един разговор (ако не се сеща да ме намеря да го подсетя). Казах ти го и на лично. Засичал съм ти флота (този рунд) повече от 1:30 часа на планетата, а теб те няма. Както виждаш моя флот беше доста време на планетата, нямах време да вляза и си понесох последсвията, ама си и мълча във форума, ама ти говориш. А и ми стана интересно кой от СССР ти е бил каса ? Поне доколкото ми е известно от ангела си вземал не повече от 1к рес (при доооста атаки), а за друг даже не знам. Ама ангелчо си го е връщал в пъти. Както е сега СССР ми кажи само един, който е каса и ще си призная, че греша !
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
thug
Редник (Private)
Регистриран: чет май 17, 2007 7:26 pm
Контакти:

Мнение от thug »

съжалявам че няма да пиша по темата (по принцип избягвам да пиша по форума) иначе битката е добра евала и на двамата
искам само да кажа нещо на форумния охлюв Румпи:
детенце малко наакано ако обичаш спри да пишеш простотии щото дразниш зверски
подмазвай си се там лижи си задници но го прави без много шум (смешен си)
много съжалявам че не ти дадоха на добрин акаунта за да се посмеем всички от сърце и тогава да блеснеш с цялата си тъпота и некадърност...
земи си учи уроците и не се занимавай с игри които не са за тебе

п.с. Още веднъж се извинявам на автора на темата за офтопика но нервите ми не издържаха след поредните бисери на "играча" наречен Румпи;
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
voddy_88
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 18, 2005 11:01 pm
Контакти:

Мнение от voddy_88 »

Освен едно голямо ЕВАЛА да кажа на Dimorese друго немога да кажа :)
Няма по голям кеф да удариш някой 2 пъти :)
Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед яну 22, 2006 2:34 pm
Контакти:

Мнение от Dimorese »

Да, споменаването на "Пискюн" в началния пост го поразпали, но няма как. Трябваше и него да изчакам да угасне, за да не бара чужди рецове.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”