[HeavyMetal] Dimorese vs [CCCP] Rell
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
вий добре си хортувате тука,ама май само димо и динко играят в тая война.другите наблюдатели от ООН

цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
- Nedospivko
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед фев 11, 2007 9:12 pm
- Контакти:
- Nicson The Fearless
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пет сеп 09, 2005 9:19 pm
- Контакти:
Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Oct 21 2007, 09:33 PM) Tи си кажи ника, аз мода лесно ще го махна.И в спийда яде бой от наш, и във 2ра яде бой от наш(и то 2 поредни рунда), не ти ли стига?
Извинявам се на автора, че разводнявам темата...
Абе кой ваш ме е бил,няма такова нещо но зн че във 2 предишния рунд един двама човека те погнаха и ти кактд винагс избяга в мод,Касо
незнам кой го молех и във speeda и във 2 и ти е ма немога сега и най често минаваше с оправданието аз определам правилата
- LorD DemoniC
- Майор (Major)
- Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
- Контакти:
Много интересно от каде реши ,че е така ? Аз до сега съм летял по 5 различни ссср-ци с променлив успех а има и други съюзници който не остават по-назад. Просто драсна някой ред без много да му мислиш много , нали ?niki_god написа:QUOTE(niki_god @ Oct 22 2007, 07:37 AM) вий добре си хортувате тука,ама май само димо и динко играят в тая война.другите наблюдатели от ООН![]()
![]()
- Rell
- Редник (Private)
- Регистриран: пон сеп 03, 2007 10:39 am
- Контакти:
Rumpolino написа:QUOTE(Rumpolino @ Oct 22 2007, 04:40 PM) Релл-чо като ти гледам темповете на развитие (мод) и ресурса който имам на планетата много скоро си ми станал бял няма що![]()
Редакция: О, извинявам се той размодирал...
rumpolino
2007-22-10 18:56:04 Докладвай
Я бял си ми...
Последна промяна от Rell на пон окт 22, 2007 3:56 pm, променено общо 1 път.