SIDHARTA vs HRABRENECA

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Ех най - накрая му затворих устата на тва момче, след толкова много лста, закани и т.н. Изобщо никой да не смее да ми казва че битката е 4 рунда, не мога да съм отговорен за това, че флотата ми е силна, а другите са миньори даже тук го нападам без още 30 кръста които имам, а и той е на 19к преди удара, а аз само на 10к. Доста пъти съм го атакувал, видя ли 2 кръста на планетата му ги троша, доста съм му изпочупил, ама вчера направих грешка и без да искам загубих 10 кръста докато лятах да му счупя 4 кръста, изглежда са му станали готови от корабостроителницата секунди преди битката. Та днес си рекох ще го млатя квото ще да става, видях офлайн 9 минути и веднага пуснах атаката, тоя път го хванах. Донякъде най сладко ми стана когато той влезе 20 секунди след удара, въпреки че знаех че ще обере рециклажа, на рециклаторите ми оставаха 18 минути да оберат когато влезе, той изглежда е по бърз, защото рециклажа си го прибра той, най важното е че победих лидера на съюзът който ми обяви война точно както му обещах по рано. Сега няма да му дам да диша докато не си изплатя загубите от битката.

Бекъп

...ден преди битката...
XRABRENECA
2007-20-10 22:19:09 Докладвай
ех тоя само влиза
XRABRENECA
Прочетено22:23:07:10:20:2007 -
Нямам нищо против, ти си
идеален, ако си записваш кво
ще ти открадна до края на
рунда, ще се сетиш че си се
отказъл заради мене.
XRABRENECA
2007-20-10 22:27:39 Докладвай
сериозни амбиции
....секунди след битката... причината винаги е една и съща :)
XRABRENECA
2007-21-10 16:15:55 Докладвай
Смятам да поздравя глупаците за
интернета ми от теб
XRABRENECA
Прочетено16:16:38:10:21:2007 -
Направи го, ама им
благодари от мен :)
XRABRENECA
2007-21-10 16:23:11 Докладвай
Всичко се връща Живота е
кръговрат ;) Както мажеш, така може
да бъдеш омазан
XRABRENECA
Прочетено16:22:23:10:21:2007 -
Занулен си, няма как да ми го
върнеш, хич не ми дреме за
рециклажа, важното е че те
омазах, а си на 2 пъти повече
точки
pp Не зная откъде се сменя заглавието, защитника ника му е XRABRENECA, не HRABRENECA, извинявам се :)
Последна промяна от JackDaniels на нед окт 21, 2007 2:04 pm, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от maks »

JackDaniels написа:QUOTE(JackDaniels @ Oct 21 2007, 02:50 PM) Ех най - накрая му затворих устата на тва момче, след толкова много лста, закани и т.н. Изобщо никой да не смее да ми казва че битката е 4 рунда, не мога да съм отговорен за това, че флотата ми е силна, а другите са миньори даже тук го нападам без още 30 кръста които имам, а и той е на 19к преди удара, а аз само на 10к. Доста пъти съм го атакувал, видя ли 2 кръста на планетата му ги троша, доста съм му изпочупил, ама вчера направих грешка и без да искам загубих 10 кръста докато лятах да му счупя 4 кръста, изглежда са му станали готови от корабостроителницата секунди преди битката. Та днес си рекох ще го млатя квото ще да става, видях офлайн 9 минути и веднага пуснах атаката, тоя път го хванах. Донякъде най сладко ми стана когато той влезе 20 секунди след удара, въпреки че знаех че ще обере рециклажа, на рециклаторите ми оставаха 18 минути да оберат когато влезе, той изглежда е по бърз, защото рециклажа си го прибра той, най важното е че победих лидера на съюзът който ми обяви война точно както му обещах по рано. Сега няма да му дам да диша докато не си изплатя загубите от битката.

Бекъп
...ден преди битката...
....секунди след битката... причината винаги е една и съща :)

абе добра битка ама се пада клане майче :dizzy:
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Макс, казах нещо, чети ми поста, не съм виновен че хората не правят флота а са миньори, тая битка я постнах защото има предистория и много дебнене, не защото е яката битка, имам доста по добри които дори не поствам, виж ми сам бойните точки и ще се сетиш, аз съм на 10к тоя е на 19, да ми е дал паса си и да съм му направил флота преди битката :) , така в спийда не смеех да публикувам битка, щото на 75к с 2700 кръста на 8 ниво който и да хванех падаше в 2/3 рунда, тук е същото, вече дори не спайвам тея на по 5/6к точки, спайвам тея на по 15/20к за да намеря свесна флота, ама няма, само миньори са.
xrabreneca
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср юни 13, 2007 8:49 pm
Контакти:

Мнение от xrabreneca »

хахахахахахахахахахаххаахха :) Е аз съм защитника :) И мога да ти кажа че си супер калитар :) И не влезнах 20 сек след битката а 2 мин :) И причината наистина беше интернета :) Както и предишния път ти казах, радвай се на победата :) За миничките не бъди толкова сигурен че имам мини.... Това че съм 2 пъти повече точки от теб не е мой проблем, а твой ;) За дебненето... просто незнам кво е тва дебнене в 6 часа сутринта да ми крадеш 20-30к ресурс.... Кръстовете в момента се строят и се готвят за ответен удар. За реца да кажа няколко думи

Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:

248076 метал
151924 кристали
0 газ

На тези координати останаха:
0 метал
96152 кристали
124038 газ.

Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:

0 метал
96152 кристали
103848 газ

На тези координати останаха:
0 метал
0 кристали
20190 газ.

Е това беше от мен. Оставям ви с гордостта на едно про

ПС. А защо не постнеш ЛС-тата с глупустите който ръсиш по мой адрес :c022:

ППС. Тъй като говориш за смелост, достойнство и сякакви такива работи искам да ти отправя предизвикателство! Съдейки по ЛС-тата ти смятам че си смел и ще го приемеш. Та ето го и него: Точно след 3 дни да направим една битка, аз и ти и победителят взима рециклажа, губещия си изтрива акаунта и замлъква завинаги? Ще бъдеш ли толкова смел да се изправиш срещу работниците от мините ми или ще насереш като кучка и ще се оправдаваш като ученичка?
Чакам отговора ти тук пред всички!!!
Последна промяна от xrabreneca на нед окт 21, 2007 2:22 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Оставяме темата отворена, знам че сега си афектиран, има време, ама си смени доставчика, следващия път няма да ти повярвам, сега се съгласявам че той е виновен :ok:

На това ли предизвикателство:
XRABRENECA
2007-21-10 17:17:10 Докладвай
айде като си толкова смел можеш да
заповядаш при моя приятел радио
овчия Бих ти пратил и газ за
полета ;) Нали си много здрав
ще ти отговоря по същия начин:
XRABRENECA
Прочетено17:19:40:10:21:2007 -
Лол и него ли да отупам :) , ти
още малко и при атила ще ме
пратиш :)
Бъди смел, на 2 пъти повече точки си, колонизирай до мен и ме дебни.
бтв тамън ще харча по малко газ
Последна промяна от JackDaniels на нед окт 21, 2007 2:32 pm, променено общо 1 път.
xrabreneca
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от xrabreneca »

JackDaniels написа:QUOTE(JackDaniels @ Oct 21 2007, 03:18 PM) Оставяме темата отворена, знам че сега си афектиран, има време, ама си смени доставчика, следващия път няма да ти повярвам, сега се съгласявам че той е виновен :ok:

Доставчика не мога да си го сменя, защото за околността е еинствения възможен :-/ Така че се надявам да няма повече сериозни аварии...Чакам отговор на ТОВА предизвикателство
xrabreneca написа:QUOTE(xrabreneca @ Oct 21 2007, 03:14 PM) ППС. Тъй като говориш за смелост, достойнство и сякакви такива работи искам да ти отправя предизвикателство! Съдейки по ЛС-тата ти смятам че си смел и ще го приемеш. Та ето го и него: Точно след 3 дни да направим една битка, аз и ти и победителят взима рециклажа, губещия си изтрива акаунта и замлъква завинаги? Ще бъдеш ли толкова смел да се изправиш срещу работниците от мините ми или ще насереш като кучка и ще се оправдаваш като ученичка?
Чакам отговора ти тук пред всички!!!
ПС. и ника ми е XRABRENECA!!!
Последна промяна от xrabreneca на нед окт 21, 2007 2:35 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Разбира се че го приемам, но не след 3 дни а още сега, веднага, бутай тея мини и да почваме, ако мислиш че няма да спя 3 дни за да правя флота жестоко се лъжеш, а и през седмицата нямам време за игра, ако искаш битка, ръкавицата е хвърлена, бутай мините и да те почвам, тъкмо ми станаха готови кръстовете, ако не така или иначе и след 3 и след 5 и след 10 дни аз ше си те рецкам по малко дори и по-голяма флота да имаш.ю

ПП: Абе ти може и ферари да искаш да ти купя, ама нали ти казах, приемам всички твой условия, приеми моето единствено, бутай мините и да те почвам, приемаш или не, все ми е тая, така или иначе те занулих, знаеш че постоянно те атакувам, това няма да спре, няма да ти дам да дишаш, но не се чувствай специалнен, повечето в обхвата ми са така и не реват като ученички, както ти, не ти подхожда на годините, ако толкова много искаш да ме занулиш на 2:213:9 има свободно място, ама няма да дойдеш нали. Бих дошъл до теб, ама вече те ошушках, като направиш флота мога да дойда, ама сега си гола вода и не бягай пред късмета си, край на заканите във форума и на постовете всичко, мод ако смята за правилно да заключи темата.
Последна промяна от JackDaniels на нед окт 21, 2007 2:50 pm, променено общо 1 път.
xrabreneca
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от xrabreneca »

JackDaniels написа:QUOTE(JackDaniels @ Oct 21 2007, 03:39 PM) Разбира се че го приемам, но не след 3 дни а още сега, веднага, бутай тея мини и да почваме,

В предложението ми пишеше след 3 дни :) Приемаш или отказваш ? Време ми трябва да бутна мините и да превърна ресурса в флота :crazy_pilot: Чакам отговора ти
reeves
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед апр 02, 2006 9:09 pm
Контакти:

Мнение от reeves »

що не си продължите чата в играта ?
за битката .. клане .. :p140:
[url=http://www.erepublik.com/en/referrer/Militeri][/url]
Потребителски аватар
Nedospivko
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед фев 11, 2007 9:12 pm
Контакти:

Мнение от Nedospivko »

Код: Избери всички

XRABRENECA
 2007-21-10 17:17:10 Докладвай 
айде като си толкова смел можеш да
заповядаш при моя приятел радио
овчия  Бих ти пратил и газ за
полета;) Нали си много здрав

какво се фукаш с други хора ??? ае като си толкова отворен влез на Atila или на дявола :) гледай си своята игра :) иначе браво за битката :bravo:
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”