От А до Я или как да влезнем в топ 3 за 2 месеца

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

fub4e
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт ное 08, 2005 2:01 pm
Контакти:

Мнение от fub4e »

Дълго се чудех дали да пиша това нещо, но подтикнат от съотборниците ми и много приятели реших да дам гледната точка "на ламугите под 20к точки".

Когато започваше рунда имах много ангажименти и поради тази причина аз започнах по късно. Идеята за бойните точки много ми допадаше и въпреки, че започнах работа и годината в университета реших все пак и аз да се пробвам. Когато започнах да играя първото, което проверих беше до къде са стигнали в класацията по нормални точки, хората над 30к бяха около 30 човека. Първата ми логична мисъл беше, че нямам сметка да гоня 100 к, като ще мога да бия 10 човека, от които половината са ми познати. Следващото нещо по важност беше как аз да мога да правя постоянно битки и винаги да съм боеспособен. Логичното обяснение беше едно невероятно за мен нововъведение - борсата за кораби. Схемата е ясна, чупиш , взимаш рециклажа, купуваш нови кораби и след 2 часа вече си готов да летиш по следващия. Тук е момента да благодаря на всички търговци, от които постоянно купувам кораби с едничката цел след час да ги счупя ( дали ги боли сърцето незнам, но на мен ми е любимо занимание). И така летенето се започна. Схемата беше проста - колония, складове, търговски 7мо ( вече правя цялата постановка за по малко от ден), спай на всичко живо дето шава в околността докато шава :) . И както знаете апетита идва с яденето, колкото повече хора ударих толкова повече ми се летеше.

Тук идва времето да дам и свойта гледна точка. Големият въпрос дали е по- добре да си на 100 к точки и за 2 месеца да направиш една битка или да си на 20 к и да направиш 50. Много спорове имаше в последно време по този въпрос. Искам да ми обясните каква е разликата между играчите на 100к и на 10к. И едните спат и другите спат, и едните ходят до тоалетна и другите ходят до тоалетна, и на едните и на другите им спира интернета, и едните се успиват и другите се успиват ... мисля че схванахте вече мисълта ми. Просто 100 те к точки след ника не те правят нищо повече от човека, който е с 10 к. Защо ревете толкова много, че играта не била реална, та нали точно аз съм беличкото мижатурче на вас батковците. Та аз на ден я получа шпионаж я не, а от както е започнал рунда все още няма човек, който да е летял по мене. Айде давайте батковци, нямам нито генералство нито флота колкото вас.
Просто за мен доводите ви са смешни. Каос в една тема ви го каза, най - добрия не е най - силния, ами най - приспособимия. Така е във всяко едно отношение в природата. Дори и да променат правилата, вие пак няма да сте първи, просто защото някой пак ще е по - хитър от вас. Затова преди да почнете да обиждате "ламугите на 20 к точки" искам да се замислите няколко неща:
- колко от вас правят минимум по 500 спая за денонощие, защото има дни в които са ми и много повече.
- колко от вас пилеят по 500 к - милион газ просто защото са видели флот още преди да са сметнали на калкулатора дали бият или не
и дали метала ще им избие загубите
- колко от вас са се помъчили поне веднъж да си набележат определен човек и да играят с едничката цел да го ударят
- колко от вас биха литнали през галактика просто да пробват да ударят някой
- колко от вас биха литнали при условие, че знаят че ще загубат половината си флота без да могат да грабнат дори прашинка от метала от рециклажа, само за кефа от битката и от това че си победил другия
Замислете се добре, и след това ревете и не забравяйте, че правилата са еднакви и важат както за вас така и за нас.

Дойде ред и за няколкото ми битки срещу знайни и незнайни войни, не съм си играл да ги подреждам по хронологичен ред, но се надявам да ви харесат. Винаги съм гледал да са срещу хора на мойте точки ( тая пуста мотивация ми такова таковато...) или такива малко под мен. Летял съм и сутрин и вечер, през галактика и през система. За рециклажите къде самичак къде с голяма помощ на приятели съм ги сабирал. Та :

[ МултиГруп ] Dakella - два пъти
[ANDROMEDA]organ - този го отнесе няколко пъти
[Armageddon]TA6AK - от 4та до 1ва се върнах заради него :)
[Armageddon]mitakabg - много готин тип реагира много яко след битката
[Bad Boys]rfg
[CORSARS]Basho
[FiRe WaLL]playb0yche
[Foundation]Enrai
[GENESIS]Batman_1
[GENESIS]cecoboy
[GoHell]danisa72_predi - толкова се радвах на тая битка а те върнаха бекъп
[GoHell]danisa72 - все пак нещата се подредиха както трябва
[SithLords]DaTocc
[aZrudite]_SKELETON_ - на това момче му казвам евала, най- трудния ми противник до сега
[lazio]lazio
diditi - това му беше за втори път, за съжаление май го отказах
изтрил се 1
изтрил се 2
изтрил се 3
изтрил се 4
изтрил се 5
simba3
vangel
[ ҢΣŁŁ ₣ỈŘΣ ]victorchо
wiggy

Битки от 1 - 2 рунда, няма да показвам нито ги и пазя. Ако сте стигнали до тук мога само да ви пожелая приятна игра и добра стратегия.
Venturae memores iam nune estote senectae, sie nullum vobis tempus abibit iners.
Потребителски аватар
Petar
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет яну 04, 2007 10:34 pm
Контакти:

Мнение от Petar »

Ее да видяхме те теб поне занулен :) Имате и в трибуната... Пепе мерси :) браво за 2 месеца игра направи чудо а играеш толкова малко време ... Поздравления за невероятните битки ,който си направил.Нообчетата може само да ти завиждат ... :) Има време ще те стигна :)

Едит: Имам над 50 шпионажа всеки ден! :) От така наречените ламери... Я виж първият в класиренето по бойни точки на колко реални е и тогава ще говорим пак.Не усирай хубавата тема джеки. Говори по битките.Знам колко добър играч си :) :lol:
Последна промяна от Petar на ср окт 17, 2007 10:46 am, променено общо 1 път.

A.C.A.B.

[url=http://bulfleet.com/?recruit=428938][/url]
Потребителски аватар
DeadHunter
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед яну 15, 2006 5:56 pm
Контакти:

Мнение от DeadHunter »

Браво Fub4o разбил си ги ;) давай все така само другите могат да завиждат :a013:
Последна промяна от DeadHunter на ср окт 17, 2007 10:49 am, променено общо 1 път.

Forever Boldly Теам in my heart & Soul
ter
Редник (Private)
Регистриран: съб окт 13, 2007 8:14 am
Контакти:

Мнение от ter »

И аз правя същото , асмо че без да обирам рециклажа , за това съм по-назад.
Това за най-приспособимия го е казал Чарс Дарвин , а не kaos.
Потребителски аватар
Raid
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пет авг 04, 2006 11:41 am
Контакти:

Мнение от Raid »

гледайки времето на битките повече от 80% са станали посред бял ден , за мен това си е чиста несръчност и некадърност от страна на защитниците, иначе продолжавай все тека ,който търси намира :) )) и успех за напред
freeico: а де...
raid: каква е тая диктатура , човек подпис неможе да си сложи...
Miza
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 23, 2007 9:21 pm
Контакти:

Мнение от Miza »

Евала пич ,,, определено е много по добре да си на 20к точки и да се мелиш с тос и ония и да си правиш густото (лично мое мнение) :a013: ,,, верно - друго си е като занулиш някой добър играч ,, тръпката е доста по голяма но е рядка :c022: ... все така за напред нека се учат нубовете та да става все по интересно и за нас и за тях :a055:
The_Fear
Редник (Private)
Регистриран: вт авг 28, 2007 11:44 am
Контакти:

Мнение от The_Fear »

Да ти кажа ли къде ти издиша логиката? Че докато не напредна рунда а все още всички се развиваха те нямаше никъде в класацията по бойни точки! Ей там ти издиша ... защото тогава "неприспособимите" като нас биехме по 2 човека на ден през 3 галагтики и моите съотборници не смогваха да правят бекъпи и голяма част от битките ми си останаха без бекъп ... Разликата е и в това, че аз я играя тая игра за собствено удоволствие много отдавна, а ти си избиваш комплексите г-н "Форумен геройо"! Разликата е и в това, че ние дигнахме точки защото няма никаква тръпка да се играе с ниско темпо и постоянни модове и от време на време да влизаш да набиеш некой ламугер кат теб! По ми е тръпка да се готвя за някоя титанична война и да си лафя със съотборниците от колкото да набия такъв като тебе.

Понеже знам че се ядосваш като четеш горното ще ти го опиша образно да видиш че съм прав .... това е все едно да влезеш в огромна боксова зала с много рингове , обаче да има тъпото правило да се броят броя победи без значение срещу кого са ... и така ...тези като теб влизат в залата и си викат нямам време да тренирам ... ама я да се възползвам от това правило и отиваш в кюшето на залата дето некви деца си правят спаринг и се учат ... и ти пляс едното трупешката не земята ... пляс второто след него и на четвъртото петото си викаш уф уморих се нямам тренинг, я да се прибера да си попочина хубавичко пък тия дни като събера силици пак ще дойда да набия неколко дечица ... и си тръгваш ... ама не как да е ами снижен гледайки в земята със смирен поглед и вървейки плътно до стената внимавайки да не се доближиш до някой от боксьорите в центъра на залата ...ЕЙ ТВА СИ ТИ! Ако твърдиш обратното предлагам администрацията да ти дадат акк копие на тоя на Неро - по голям няма ... и да видиш какво ще ти се случи ... ама в замяна да ти отнемат правото на модване! Сигурен съм че всички от топа ще са съгласни ... и бъди спокоен гарантирам ти че пак ще се видиш във форума ... мечтата ти отново ще стане реалност!
fub4e
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт ное 08, 2005 2:01 pm
Контакти:

Мнение от fub4e »

Благодаря на всички за хубавите думи. Темата беше просто за една разиграна схема. Ще помоля някой модератор да я заключи. Не мога да разбера някъв лош късмет ли ме гони или какво, че предизвиквам хора като феар.

Драги мой, мога да ти кажа много неща, но само от респект и уважение точно на твойте съюзници ще преглътна обидата и ще си замълча. Просто се замисли над няколко неща. Първо помоли администраторите да ти кажат от кога ми е последния пост във форума, мисля че се пада април или май ... но не ми пречи да съм най - изявения "Форумен геройо". Второ за идеяата ти за акаунта, много ми допада :) ще говоря с Мартин, но ти обещавам ти от синио няма да излезнеш. Иначе покрай дневните ми и нощни смени в работата, университета, приятелката ми, най - обичам да избивам " комплекси " тук, да прав си. И живея с цел да избивам, забивам отбивам и ... тн .. комплекси всякви. Играя си само и единствено за кеф, но не смятам да ти давам каквито и да е обеснения и да се правя на :Zz013: ***** точно за теб.

:padlock:

Edit by EvilForce.
По внимателно с определенията ,а?
Последна промяна от fub4e на нед окт 21, 2007 7:10 am, променено общо 1 път.
Venturae memores iam nune estote senectae, sie nullum vobis tempus abibit iners.
Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед яну 22, 2006 2:34 pm
Контакти:

Мнение от Dimorese »

Много рано почнахте да броите пилците. Рунда едва сега навлиза във фазата на големите рециклажи.
Потребителски аватар
MeriAn
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт авг 30, 2005 5:50 pm
Контакти:

Мнение от MeriAn »

Тоя рунд "ламугите" по на 20-30-40к никак не са за пренебрегване.
Който ме познава, знае,че не играя на много точки. В тоя диапазон съм в свои води от доста рундове. Не е било да спайкам толкова сейвнати планети, или планети без мини. Сега в обхвата ми са играчи, на които винаги съм била много, много зелена. Да хванеш флота е голям късмет. А да успееш да я удариш е направо събитие.
Познавам доста от летците в горната половина на първите страници от класациите. Там случайно попаднали няма.
Всеки заслужава уважение - и избралият да лети по (и)- та и да търгува на големи точки, и решилият да се бие и троши купени кораби "долу". Конкуренцията и на двете места е голяма и оцеляват най - добрите :bravo:

Аз провокирах пускането на анкетата за бойните точки във вестника и се считам за отговорна за последвалите дискусии. Затова моля извинение от всички, засегнати по един или друг начин.
И според мен е време да се заключи темата. :padlock:
[quote=""Karbankal""][color=#00bfff][b]- Защо някои са наказани с мълчание?[/color][/quote]
[color=#FF0000]Може би защото много знаят ;)[/b][/color]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”