Когато започваше рунда имах много ангажименти и поради тази причина аз започнах по късно. Идеята за бойните точки много ми допадаше и въпреки, че започнах работа и годината в университета реших все пак и аз да се пробвам. Когато започнах да играя първото, което проверих беше до къде са стигнали в класацията по нормални точки, хората над 30к бяха около 30 човека. Първата ми логична мисъл беше, че нямам сметка да гоня 100 к, като ще мога да бия 10 човека, от които половината са ми познати. Следващото нещо по важност беше как аз да мога да правя постоянно битки и винаги да съм боеспособен. Логичното обяснение беше едно невероятно за мен нововъведение - борсата за кораби. Схемата е ясна, чупиш , взимаш рециклажа, купуваш нови кораби и след 2 часа вече си готов да летиш по следващия. Тук е момента да благодаря на всички търговци, от които постоянно купувам кораби с едничката цел след час да ги счупя ( дали ги боли сърцето незнам, но на мен ми е любимо занимание). И така летенето се започна. Схемата беше проста - колония, складове, търговски 7мо ( вече правя цялата постановка за по малко от ден), спай на всичко живо дето шава в околността докато шава
Тук идва времето да дам и свойта гледна точка. Големият въпрос дали е по- добре да си на 100 к точки и за 2 месеца да направиш една битка или да си на 20 к и да направиш 50. Много спорове имаше в последно време по този въпрос. Искам да ми обясните каква е разликата между играчите на 100к и на 10к. И едните спат и другите спат, и едните ходят до тоалетна и другите ходят до тоалетна, и на едните и на другите им спира интернета, и едните се успиват и другите се успиват ... мисля че схванахте вече мисълта ми. Просто 100 те к точки след ника не те правят нищо повече от човека, който е с 10 к. Защо ревете толкова много, че играта не била реална, та нали точно аз съм беличкото мижатурче на вас батковците. Та аз на ден я получа шпионаж я не, а от както е започнал рунда все още няма човек, който да е летял по мене. Айде давайте батковци, нямам нито генералство нито флота колкото вас.
Просто за мен доводите ви са смешни. Каос в една тема ви го каза, най - добрия не е най - силния, ами най - приспособимия. Така е във всяко едно отношение в природата. Дори и да променат правилата, вие пак няма да сте първи, просто защото някой пак ще е по - хитър от вас. Затова преди да почнете да обиждате "ламугите на 20 к точки" искам да се замислите няколко неща:
- колко от вас правят минимум по 500 спая за денонощие, защото има дни в които са ми и много повече.
- колко от вас пилеят по 500 к - милион газ просто защото са видели флот още преди да са сметнали на калкулатора дали бият или не
и дали метала ще им избие загубите
- колко от вас са се помъчили поне веднъж да си набележат определен човек и да играят с едничката цел да го ударят
- колко от вас биха литнали през галактика просто да пробват да ударят някой
- колко от вас биха литнали при условие, че знаят че ще загубат половината си флота без да могат да грабнат дори прашинка от метала от рециклажа, само за кефа от битката и от това че си победил другия
Замислете се добре, и след това ревете и не забравяйте, че правилата са еднакви и важат както за вас така и за нас.
Дойде ред и за няколкото ми битки срещу знайни и незнайни войни, не съм си играл да ги подреждам по хронологичен ред, но се надявам да ви харесат. Винаги съм гледал да са срещу хора на мойте точки ( тая пуста мотивация ми такова таковато...) или такива малко под мен. Летял съм и сутрин и вечер, през галактика и през система. За рециклажите къде самичак къде с голяма помощ на приятели съм ги сабирал. Та :
[ МултиГруп ] Dakella - два пъти
[ANDROMEDA]organ - този го отнесе няколко пъти
[Armageddon]TA6AK - от 4та до 1ва се върнах заради него
[Armageddon]mitakabg - много готин тип реагира много яко след битката
[Bad Boys]rfg
[CORSARS]Basho
[FiRe WaLL]playb0yche
[Foundation]Enrai
[GENESIS]Batman_1
[GENESIS]cecoboy
[GoHell]danisa72_predi - толкова се радвах на тая битка а те върнаха бекъп
[GoHell]danisa72 - все пак нещата се подредиха както трябва
[SithLords]DaTocc
[aZrudite]_SKELETON_ - на това момче му казвам евала, най- трудния ми противник до сега
[lazio]lazio
diditi - това му беше за втори път, за съжаление май го отказах
изтрил се 1
изтрил се 2
изтрил се 3
изтрил се 4
изтрил се 5
simba3
vangel
[ ҢΣŁŁ ₣ỈŘΣ ]victorchо
wiggy
Битки от 1 - 2 рунда, няма да показвам нито ги и пазя. Ако сте стигнали до тук мога само да ви пожелая приятна игра и добра стратегия.