[left]Едната битка беше на новоприетия член на драконите Iraref. Той от няколко дена дебнеше зануления, с миимален успех. Малко преди да се откаже да го дебне обаче, gojid_yet ударил сериозна неактивност и нашия човек литнал. След 15-на минути резултата е на лице Битката на Iraref
След втора атака защитника беше дозанулен.
За жалост нападателя така и не се добра до реца, затова ми се наложи аз да го гоня, поне да остане в съюза, което също не стана на 100% (да се надявам че лешоядите най-после са преяли от рециклажи, защото обраха 8 млн, а това не е малко).
И все пак.. поздравления за съюзника и за това че напада дори и да не може да вземе реца.
[left]След pReRoDeN това е втория член на GDI, който пада от флотата на драконите в рамките на седмица. Тука история почти няма. Излизам от мод и след рутинно сканиране на галактиката попадам на защитника. Литвам веднага без да ми пука. Пускам рецовете веднага след флотата и доуредих остатъка да бъде събран от jorkaz (тук изкарах късмет че нямаше никой друг който да се оглежда за рециклажи, иначе реца изгаряше). След 30 мин флотата пристигна и тази на защитника си замина: Битката на Darthrado
реца беше събран до шушка.
Пожелавам на съюзника и на защитниците успешно възстановяване и да продължават да радват всички от трибуната с много битки.
[/left][/left]