[ ДЕФЛОРАЦИЯ ]tani77 vs [ HeavyMetal ]kap3tan0
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Води, не, ама ми е чудно що приравняваш "топаджия" на "добър играч".Аз не съм бил и нямам намерение да бъда в топ.Един рунд реших да копам и на 3тия месец мислех за самоубийство.На теб ако ти е забавно - гоу ахед
А девилса ако не си го сложи нема да е той 
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
-
The.Devils.Own
Аз гледай на теб да не ти го подам. Може да си ми неприятен, ама все ще се напъна като да е за мизерията.
Забравих, че ти си велик, извинявам се. Ние незнаем как се играе тая игра, поне аз - признавам. Живей с мисълта, че си супер пичагата, дето а не е решил, а не е станал ТОПажия. Ама от време на време си спирай мода. Поне колкото да рефрешнеш, че да не излезеш на генералско И
.
Забравих, че ти си велик, извинявам се. Ние незнаем как се играе тая игра, поне аз - признавам. Живей с мисълта, че си супер пичагата, дето а не е решил, а не е станал ТОПажия. Ама от време на време си спирай мода. Поне колкото да рефрешнеш, че да не излезеш на генералско И
- sixkiller_k3
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm
-
tralalaik0
- Редник (Private)
- Регистриран: пон мар 26, 2007 11:12 pm
- Контакти:
води ли си къв ли си не те знам топадджия ли си бил или друго пак не те знам ама знам едно тралалаико винаги е имал наи ненормалната флота никуга нее удрян и винаги е порел из вселените това че не съм в топ 10 и нямам по 24 часа свободни да имам по последен левел мини всякакви какво ?
казваш може да е би лс жена ми точно щото може да е бил с мацка евала и не му е требвало да зомби в играта да става в топ 10 нали ?
малко ти се преиграват думите . що ми е топ 10 ми кажи да зомбя като ненормален да сум миниор тва ли бе ?ти ако искаш си го прави тва аз нямам намерение и да за кеф играя нащляпам малко народ писне ми делвам се кефа си правя не начин на живот.
Айде у лево ти пускам мнението АКЪЛ НЕ ИСКАМ,ако даваш нещо даваи ПАРИ баси въздухаря бил в топ 10 и кво като си бил бе пич да не си хванал горния за долния а ?
Хах типични мисли за топер 10
Айде сега наздраве и не ме занимаваите с такива глупави изказвания
я сега ще си подебна малко ще пусна корабче и пак 12 часов севан а ти води моди къф ли си зомбираи си играта хахаха баси как се исказа горе първо за онзи с жена а после намесва и топа бухахахаха
казваш може да е би лс жена ми точно щото може да е бил с мацка евала и не му е требвало да зомби в играта да става в топ 10 нали ?
малко ти се преиграват думите . що ми е топ 10 ми кажи да зомбя като ненормален да сум миниор тва ли бе ?ти ако искаш си го прави тва аз нямам намерение и да за кеф играя нащляпам малко народ писне ми делвам се кефа си правя не начин на живот.
Айде у лево ти пускам мнението АКЪЛ НЕ ИСКАМ,ако даваш нещо даваи ПАРИ баси въздухаря бил в топ 10 и кво като си бил бе пич да не си хванал горния за долния а ?
Хах типични мисли за топер 10
Айде сега наздраве и не ме занимаваите с такива глупави изказвания
я сега ще си подебна малко ще пусна корабче и пак 12 часов севан а ти води моди къф ли си зомбираи си играта хахаха баси как се исказа горе първо за онзи с жена а после намесва и топа бухахахаха
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Девилсе, девилсе...
Ако ти трябват очила - щи услужа
Явно синьото и бялото не ги различаваш
А пък ако решиш - ела се пробвай да го подадеш
Внимавай за ципа обаче 
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]
-
crusader2000
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: нед яну 14, 2007 7:18 pm
- Контакти:
Мда.. Абе, Амнести да не е раздал амнистии на трибуната??? Гледам - 1 битка, няколко коментара по нея и останалото - заяжданки от падналия ангел, някъв друг със странно име и тралко дето никой не му е свикнал. Скийте сега, докато амнести се настачкува или квото там прави - заключвам темата. Ангела и още неколцина отнасят по 10% - ей тъй, щото си ги заслужават, а ако някой иска още да се пени - има Off Topic.
Fatal error: Smarty error: [in reloaded/header.tpl line 87]: syntax error: unclosed tag \{if} (opened line 87). (Smarty_Compiler.class.php, line 315) in /home/xssoft/vhosts/uni1.bulfleet.com/libs/Smarty.class.php on line 1084