[CCCP]diavol vs. [HeavyMetal]VanHellSing

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
dinko
Сержант (Sergeant)
Регистриран: вт окт 25, 2005 3:05 pm
Контакти:

Мнение от dinko »

VanHellSing написа:Цитат(VanHellSing @ Oct 17 2007, 04:24 PM) Цитирам наи горе написаното:
Цитат(diavol)
мас

понеже само един ми белее от враговете аз му обърнах внимание по сериозно и ето резултатите

И понеже само един от враговете му белее.. и за това дявола си прави сеиванче,защо така .. при положение че няма кои да те напада.. да не би да те е страх от някаде да не изкочи нещо голямо и да те удари или ... просто си си редовен.. на сеиван да си запълваш полетите,ама нали се пак да те светна така хабиш газ по добре недеи прави се пак сичките ти врагове са ти зелени на по 1-2 точки предполагам :)
казах ти го само ми стой бял за друго не бери грижа
а сейвън дали права или не не е твоя работа
изкарам ли звезди ти ще си този по който ще летя просто изчакай месец :oh_kotiooo:

[quote="AGGRESSIVE_bg"]еи един савет от мене-защо не изпратите една кутия бомбони на диавол та да сте сигурни че и вас няма да ви навести! :)
[/quote]
[quote="Berbatov"]футболът е проста игра за умни хора
[/quote]
Zap
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед мар 26, 2006 7:06 pm
Контакти:

Мнение от Zap »

Като спомена звездите си спомних за великите гонения между теб и Зодиак преди 2 рунда :) Признай,че тогава беше страхотно съревнование между 2-та съюза
Into the darkness I command my soul
Never shall I repent, never shall I be saved
I go into the house of death
Before my last breath my enemies all shall die
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Zap, тук може да поспоря с теб. Вярно, че беше гонене, ама какво ? Имахме само 3 активни играча. Само дявола летеше с дините, защото Тодор изглупи ... Ама минало. Нов рунд, нов късмет ...
Ван Хелзинг, всеки би трябвало да си прави сейв, независимо дали е в топа или не. Това, че ти не правиш го видяхме и ти сам разбра, защо трябва. Не вярвам да си глупав, за да го казваш това.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
dinko
Сержант (Sergeant)
Регистриран: вт окт 25, 2005 3:05 pm
Контакти:

Мнение от dinko »

Zap написа:Цитат(Zap @ Oct 17 2007, 09:49 PM) Като спомена звездите си спомних за великите гонения между теб и Зодиак преди 2 рунда :) Признай,че тогава беше страхотно съревнование между 2-та съюза
дам иинтересно бе и не бе само по Зодиак а по 3-4ма
ех спомени

[quote="AGGRESSIVE_bg"]еи един савет от мене-защо не изпратите една кутия бомбони на диавол та да сте сигурни че и вас няма да ви навести! :)
[/quote]
[quote="Berbatov"]футболът е проста игра за умни хора
[/quote]
Zap
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед мар 26, 2006 7:06 pm
Контакти:

Мнение от Zap »

Тогава имахте 3-ма активни,а ние имахме един дето да ви гони по висините...Аз самия тогава си цъках на полеваци( първи и последен рунд където съм видял полевака като бойна флота,не като пиратство...). Сега една година по-късно ситуацията е пак същата...Маса от съюза не разполагат с време за игра(аз начело като малкоиграене)...А стига яли човека заради тва,че се е гушкал с жената вместо да кисне на компа :) Просто не е преценил,че после ще заспи и не си е вдигнал корабчетата :)
Into the darkness I command my soul
Never shall I repent, never shall I be saved
I go into the house of death
Before my last breath my enemies all shall die
VanHellSing
Редник (Private)
Регистриран: нед сеп 23, 2007 12:40 am
Контакти:

Мнение от VanHellSing »

Zap братле.. аз не съм глупав да не знам кога да си прая сеиван, ся не искам се оправдавам тъка пред хората или да изтуквам причини ама просто давам пример.Седя си аз наи спокоино моита ми се нахвърля и кат се почне.. аз за кфо да мисля за булфлеет да и кажа чакаи да прая сеиван мухахаха.За мене личния живот ми е от по голямо значение от колкото тая игра,играя защото кат кисна у дома и няма кво да прая за това я цъкам да си убивам времето.Апък и чесно казано няма да изкарам дълго да играя защото моита.. не е 1-ва привъженичка на някви си игри и то по точно на булфлеет и скоро време .. ще ме откаже тя :) А не някои от играчите в играта ....
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Oct 17 2007, 08:07 PM) Zap, тук може да поспоря с теб. Вярно, че беше гонене, ама какво ? Имахме само 3 активни играча. Само дявола летеше с дините, защото Тодор изглупи ... Ама минало. Нов рунд, нов късмет ...
Ван Хелзинг, всеки би трябвало да си прави сейв, независимо дали е в топа или не. Това, че ти не правиш го видяхме и ти сам разбра, защо трябва. Не вярвам да си глупав, за да го казваш това.
И къде сглупи Тодор?(не че го защитавам,ама ми интересно къде сглупи?.може би дето послуша динко и атакуваха Мимоза).А трябваше да поизчакат малко Тодор да изкара още флот(с тез 30 ниво метал :) ),а не 800-900 бойни още толкова кръстта и айде горе на черешата.А че от 2 рунда насам в двата съюза активно играят 2-3 трима май стана закономерност. И е истина че в топа или не савена е задължителен.

P.S - Хубави спомени Динко,мдаммммм добре си летяхме и се уважавахме.
Последна промяна от niki_god на чет окт 18, 2007 5:29 am, променено общо 1 път.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Адаш, обратното беше ;) Тодор беше инициатора, а не динко :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”