Имало едно време една малка червена шапчица...офф тва беше друго. Преди много лета занулих и изтрих 2ма от този така наречен съюз,а този красавец само го занулих. Той го прие доста лично и след като се посъвзе започнаха редица шпионажи,докато днес най-накрая той си пое дълбоко дъх,каза си мечка страх мене не и литна. По това време бойните ми корабчета вандалстваха някъде из необятната галактика,но чули вестта за атаката и се върнали мигом да спасяват родната земя. И докато контраразузнаването умело ликвидираше всякакви опити за набези, доверената флота се промъкна като пръдня в гащи и кацна 30сек преди атаката. Вселената притаи дъх, ослепителна светлина раздра студения мрак и се получи това:
http://backup2.hit.bg/samozanulen.htm
Разбира се, огромните отломки,замърсяващи вакуума на моята иначе толкова симпатична планета....не бяха събрани от почтени люде. Все пак благодаря на Crab, че литна на момента и за готовността на messiah.
Благодаря за вниманието,а са отивам да си пия хапчетата,че нещо тия фермани не са на добре
Едит: ако може само някой модератор да обърне заглавийцето, че така излиза че аз съм зануления