Вечерен бюлетин 16.10.2007

Стари броеве на Bulfleet Daily

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Stankata
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср ное 29, 2006 7:50 pm
Контакти:

Мнение от Stankata »

В миналия брой на Bulfleet Weekly Ви представихме материал и мнение на водещи играчи от вселена Speed по една много интересна ситуация. А именно наказан играч да спечели рунда и въобще мястото на "прегрешилите" участници в класацията. Цялата статия можете да прочетете тук.

Администрацията вече беше подготвила своята позиция за случая и я оповести официално днес.

ЦитатВсички акаунти с наказание до края на рунда са с премахнати точки и бойни точки .
[/quote]

Един вестник не се състои само от факти, а и от критики и позиции на пишещите го. Затова този брой ще бъде малко по-различен от тези досега. Сега ще ви представим мненията по този случай на екипа ;)

Sabret00th
За мен това е възможно най-правилния ход - не играеш по правилата, не заслужаваш класиране. Правилен ход от страна на Milanoff както винаги ;)
Смятам че не е лоша идея това да влезе в правилата на играта като цяло.

Rumpolino
Според мен това не е правилно, не че играя в тази вселена, но е възможно най-глупавия ход на един добър админ. Играта съществува от много време и никога го е нямало това. Не трябва и да го има. Royal се труди няколко месеца и сега когато е на път да вземе рунда - бам на 0 точки. Ако ще е така, то нека се въведе от следващия рунд на вселената и от всеки следващ на всяка друга вселена.

MeriAn
Първо искам да уточня, че не играя в тая вселена. Когато научих за решението, си зададох въпроса:
Защо сега го прави ? Дали ще изтрие даден акаунт или ще му отнемат точките и флотата, не е ли равносилно? И в двата случая наказаният може да си направи нов акаунт и да играе. Но наказани акаунти не се трият (освен ако са мулти).
Ако това ще е масова практика, нека се въведе като правило. Накажат ли някого до края на рунда- редуцират веднага флотата и точките му. Досега оранжевите акаунти винаги са стояли докато станат (и) и ма 25-я ден се изтрият. Изведнъж в края на рунда - ново правило. Дори това решение да е милион пъти по-добро . . . седмица преди края на рунда не е времето за прилагането му! Наказанието е от доста време. Ако това беше някой по-назад в класирането, щеше си стои оранжев.
Правилно решение, но не в подходящ момент.

Stankata
Едно правилно решение от страна на Milanoff, което доказа, че той е един наистина добър админ. Вярно, така за пореден път се получи промяна на правилата по време на рунд, но това беше много по-малкото зло. Един наказан играч няма място в класацията, надявам се това да стане масова практика и тези опитали се по-някакъв начин да провалят играта на другите да бъдат "поощрявани" с изхвърляне от графата победители.

mega_alien
Напълно съм съгласен и подкрепям това решение . Така е правилно . Не може да играеш нечестно, да сийтваш, да мултееш и накрая да те има сред официалните победители на рунда. Смешно е наказани играчи да имат място сред победителите на някой рунд . Такова нещо трябваше да бъде въведено много по-рано. Браво на Миланоф само доказва, че е един наистина отличен админ.
Какво е значението дали са играли някога честно в рунда нарушат ли веднъж правилата трябва да си носят последствията и нулирането на точките задължително трябва да е едно от тези последствия .
Като се замислим още малко - Защо някой нарушава правилата ? За да бъде по нависоко в класацията . Не е ли най-адекватното наказание именно премахването му от класацията ?

Cool
За мен, Milanoff е перфектният админ за тази игра. Не знам защо чак сега го провъзгласиха за Админ ... Както винаги правилно решение ! Честито на fantom и както гледам, и на СМЕРШ ! И БЛАГОДАРЯ на Milanoff за прекрасния рунд .

JPS
Дали е правилно решението? Според мен - ДА!

Не може човек който е играл нечестно в даден рунд да го спечели и то при наказание до края на рунда. Вярно че човекът си е направил тези точки по честен начин, но все пак подигравката която си направиха дадените потребители с играта(не за 1ви път) си заслужаваха не само наказанието до края на рунда, но и изтриване на акаунта.

Всяко деяние си има своето наказание. Ако си беше седял на задните части сега рунда щеше да си е негов, но знаете поговорката(Да би мирно седяло, не би чудо видяло...)

Fallen_angel
За решението на Миланофф - всяко действие има съответни последствия.Съвсем правилно и на място.Да, факт е, че Роял(и компания) най-вероятно са направили точките си честно, но самият опит да измамят, да откраднат акаунт и също така да ползват дупка(колкото и мъничка да е) трябва да е красноречив.Никаква милост.

freeico
Ако бях на мястото на миланоф щях да си напиша 2 флоти с първата да бутна флотата и с втората да бутна планетата. Щом е акаунт развит с чийт, ще го бия с чийт.

Този материал подготви Bulfleet Newspaper Team
Последна промяна от Stankata на ср окт 17, 2007 8:55 am, променено общо 1 път.
[i][color=#A0522D]rock`n`roll baby[/color][/i]
Отговори

Върни се в “Newspaper Архив”