часовете игра-безмислени

За всякакви предложения към играта и форума. Временно е включена опцията за премодериране. Тоест преди да се появи преложението Ви, ще мине през одобрение на модератор.
Потребителски аватар
kang
Редник (Private)
Регистриран: ср авг 29, 2007 5:07 pm
Контакти:

Мнение от kang »

Така, предложението е следно, да се премахнат тези ограничения в часовете игра, не че не ми стигат на мен, аз 6ч. спя всеки ден, така че за мен са си екстра 20ч., ама може ли аджаба някой да ми каже, какъв е смисъла от ограничение точно 20ч. да е 15 или 12 разбирам, но 20ч. ...нормалните хора спят по 6-7 часа, а за останалите играчи, това ограничение е ненужна пречка, да се наказват читави играчи, които са активни, е много меко казано глупаво.
И какво 2 дена или повече наказание, за тези които играят най-активно? Съсипа се играта с тези наказания, мисля че това ограничение трябва да се премахне или поне наказанието да не е спиране на играта, ами да речем 5% от флот-а на 2ро провинени(1вото-предупреждение) 10% на 2ро ...и т.н

Пак казвам аз никога не съм наказван, не заради мен го предлагам, а заради читавите играчи...проверете, че не е заради мен : Вселена спийд, ник канг(латиница), координати 1:90:5
Благодаря за вниманието и отговора предварително
[b][color=red]Минете през тясната врата, защото тесни са вратите и стръмни пътищата, които ще ви отведат до истината, а широка е врата и гладък пътя, който ще ви погуби!...А там ви чакам АЗ[/color][/b]
Отговори

Върни се в “Предложения”