[CCCP]diavol vs. [HeavyMetal]VanHellSing

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
NoFear
Редник (Private)
Регистриран: ср окт 26, 2005 6:51 pm
Контакти:

Мнение от NoFear »

voddy_88 написа:Цитат(voddy_88 @ Oct 12 2007, 09:47 PM) ...........битките ти са чист късмет,ама все пак са налице.............
:lol: :lol: :lol:

Иначе битката е страхотна, все пак е срещу наш противник :a013:

Браво diavol-е, :bravo: !

[url=http://userbarz.com/][/url]

Само кретените се опитват да се реализират в една игра!!!
Нормалните хора я играят за удоволствие!!!
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Поздравления за дявола,добра Битка.Аз ви гарантирам,че много скоро ВанХела ще се завърне по-силен от всякога и ще си патите жестоко ;)
Потребителски аватар
dinko
Сержант (Sergeant)
Регистриран: вт окт 25, 2005 3:05 pm
Контакти:

Мнение от dinko »

voddy_88 написа:Цитат(voddy_88 @ Oct 12 2007, 10:47 PM) Не че нещо,ама Дяволе радвай се на късмета си.....
Всички малко по разбиращи тази игра,зная че на тези точки човек рядко си забравя ацц,каму ли ако го дебне някой..битките ти са чист късмет,ама все пак са налице!Браво,че си се решил да литнеш :a055:
ам бях го предопредил че ще пати

[quote="AGGRESSIVE_bg"]еи един савет от мене-защо не изпратите една кутия бомбони на диавол та да сте сигурни че и вас няма да ви навести! :)
[/quote]
[quote="Berbatov"]футболът е проста игра за умни хора
[/quote]
Serial_H
Майор (Major)
Регистриран: вт окт 04, 2005 11:46 am
Контакти:

Мнение от Serial_H »

Я-а, то ставало интересно във 2-ра ;)
Димо, стегни малко ван хелзинг, че Динко като говори, не приказва :)
Дяволе, помниш ли как разбих ония бомбъри в тебе ...
Много, много интересно развитие на свързаните с "вековния" конфликт съюзи - бравос на участниците!
[color=red][b][url=http://assenoff.net/]Моят блог[/url][/b][/color]
[url=http://www.spreadfirefox.com/?q=affiliates&id=70994&t=1]Get Firefox - The TRUE Browser![/url]
Потребителски аватар
Nedospivko
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед фев 11, 2007 9:12 pm
Контакти:

Мнение от Nedospivko »

браво за битката :) но си му бутнал някакви си 100 кръста :) сигурно вече има двойно повече :)
Потребителски аватар
dinko
Сержант (Sergeant)
Регистриран: вт окт 25, 2005 3:05 pm
Контакти:

Мнение от dinko »

помня разбира се тогава имаше някакси повече тръпка и много класни врагове а ся някак пусто само един димо е останал
дано стане интересно че ми се чупят кораби :a055:

едит надали в мод е :a013:
Последна промяна от dinko на съб окт 13, 2007 3:33 pm, променено общо 1 път.

[quote="AGGRESSIVE_bg"]еи един савет от мене-защо не изпратите една кутия бомбони на диавол та да сте сигурни че и вас няма да ви навести! :)
[/quote]
[quote="Berbatov"]футболът е проста игра за умни хора
[/quote]
VanHellSing
Редник (Private)
Регистриран: нед сеп 23, 2007 12:40 am
Контакти:

Мнение от VanHellSing »

Еми дяволчо мога да ти кажа нещо начи това 1-во не ми беше цялата флота отделно си имах и още,и за това каде казваш какво съм ти казал .. за мене на 1-во място ми е личния и интивен живот не съм като някои хора да цикля по цял ден.. на тая игра и да вкарвам само нерви и здраве в нея,имам си приятелката обръщам повече внимание на нея отколкото на играта,това че съм легнал да се гушкаме и съм заспал си е отделен въпрост и си е мои проблем аз си понесох последсвията в играта заради това :) АКо нямаш прителка,ти пожелавам ако имаш свободно време дано успееш да си хванеш някоя :)
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Ти за него не се притеснявай :) Доколкото знам успява доста добре да ги съвмести нещата :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
VanHellSing
Редник (Private)
Регистриран: нед сеп 23, 2007 12:40 am
Контакти:

Мнение от VanHellSing »

Цитирам наи горе написаното:
Цитат(diavol)
мас

понеже само един ми белее от враговете аз му обърнах внимание по сериозно и ето резултатите

И понеже само един от враговете му белее.. и за това дявола си прави сеиванче,защо така .. при положение че няма кои да те напада.. да не би да те е страх от някаде да не изкочи нещо голямо и да те удари или ... просто си си редовен.. на сеиван да си запълваш полетите,ама нали се пак да те светна така хабиш газ по добре недеи прави се пак сичките ти врагове са ти зелени на по 1-2 точки предполагам :)
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

А понеже ти не си правиш - резултата е виден.

П.П.Правиш ли разлика между враг и неутрален?Май не...отново се връщаме към докладите по-горе...
Последна промяна от Fallen_angel на ср окт 17, 2007 1:34 pm, променено общо 1 път.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”