[Seymour]Feanor_VS_[Inter]Vengull

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед яну 22, 2006 2:34 pm
Контакти:

Мнение от Dimorese »

Последен пост, първи, трети, да не огладнееш.

В 7:38 ти продължаваше да заливаш със съобщения от сорта "кога идваш". В девет тотално спичаш и махаш флота. в 10:16 от чисто любопитство влизаш, да провериш планетката дали ти е там. Евалата пич разби ме с игра и думи.
Shop Boy
Редник (Private)
Регистриран: ср авг 22, 2007 5:47 pm
Контакти:

Мнение от Shop Boy »

Браво момчета продалжавайте да къртите и извозвате ! Супер сте.
[color=#C0C0C0]Прекарваме живота си живеейки в гангстерски рай.[/color]
Miza
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 23, 2007 9:21 pm
Контакти:

Мнение от Miza »

АААААААА браво браво пендеховци добре сте ги натупали само така :a055: :a055: :a055: все така занапред да радвате нас и околните :a013: :bravo:
Polina

Мнение от Polina »

Feanor-е,мерси че удари тоя Vengull :kiss: Той ме тарашеше докато аз сладко :babysleep: Прекрасна битка и добър рециклаж е паднал.
Потребителски аватар
zl0b1l
Редник (Private)
Регистриран: нед ное 26, 2006 11:16 pm
Контакти:

Мнение от zl0b1l »

Браво момчета страхотно меленце сте метнали :) продължавайте все така да поциствате галактиките :D .
SEYMOUR TEAM FOREVER !!!
[b]2bThe1 TeaM[/b]
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

Dimo, T-J ..... намалете личните дрязги до шум в играта.... не тук.... благодаря за вниманието ;)

Тер - заради аватара ти и заради целенасочено заяждане - малко ще си починеш..... (а ако не си смениш аватара - ще си почиваш и по-дълго)

Поздрави на всички и хубав ден ;)
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Le6oqt1
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 02, 2007 5:11 pm
Контакти:

Мнение от Le6oqt1 »

CORWIN написа:QUOTE(CORWIN @ Oct 16 2007, 03:40 PM) Dimo, T-J ..... намалете личните дрязги до шум в играта.... не тук.... благодаря за вниманието ;)

Тер - заради аватара ти и заради целенасочено заяждане - малко ще си починеш..... (а ако не си смениш аватара - ще си почиваш и по-дълго)

Поздрави на всички и хубав ден ;)
Що бе какво му има на аватара :c022: :)
Битките са добри :bravo:
RR7
Редник (Private)
Регистриран: чет окт 18, 2007 10:18 am
Контакти:

Мнение от RR7 »

Сеймор пак къртят мивки и лепкат плочти :a013:
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”