[ HellWingss ]Gargamel vs [САМО ЦСКА]EL_DIABOLO

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

zxz_new
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт апр 18, 2006 8:11 am
Контакти:

Мнение от zxz_new »

След вчерашната бикта бях с доста отслабена флота, и нападтеля реши да си пробва късмета посреднощ. Много късно се логнах и ако бях върнал сейва тогава се разминавахме с 20мин... Теглих му една майна наум, казах на съюзниците да стискат палци и си легнах. На сутринта видях че не е направил нищо.

Също така видях че лети пак :) Но този път ме стига 6-7мин след като каца сейва :) Започна едно лудо смятане и се оказа че го бия на печалба :) За всеки случай вдигнах малко нивата на скаутите и помолих лидера на съюза за продажба на 1к скаута 1мин преди сблъсъка :) Тъй като нападателя постояно пращаше сонди и реших че няма да рискува да лети насляпо, пък и се притеснявах от разчисваща атака, 30-на минути преди удара набих протекция. Времето дo атаката наближаваше, адреналина се покачваше. За да е по напечено с рециклиращия се бяхме разбрали да минава на 10-тата секунда с първата си вълна и трябваше бързо да отварям доклада :) Добре че имаше двама съюзници в скайп за морална подкрепа :) Да броим заедно с тях последните секунди :) Светна нулата отоврих доклада, след 10-15 секунди скролнах и видях с голям кеф че няма нищо дори бутнати сгради. След това почнах да гледам как рециклажа постепенно изчезва, но този път където трябва :) Обрахме до полседната капка газ, заедно с Лари от корсарите :)
Но малко преди да го оберем, реших да купя още танкери и О,чудо:

Код: Избери всички

Трябва да имате построен търговски център ниво 7, за да излезете на борсата.

Оказа се че са паднали всички сгради с едно ниво (въпреки че липсва такава информация в доклада ), но благодарение на бързата намеса на Админа, загубите ми бяха ограничени до 100-200к газ :)

ПП: вече рециклажа лети към складовете ми и скоро ще бъде уплзотворен.
Потребителски аватар
mega_alien
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед юни 18, 2006 9:26 pm
Контакти:

Мнение от mega_alien »

:bravo: :bravo: :bravo: Много се зарадвах на тази битка :)
Браво ел показваш класа :)
[b]Запазвам си правото да не съм прав и когато ми е удобно да съм неудобен .

[/b]
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Мдам, добро посрещане :) Честно казано снощи се ядосах, че не можеш да посрещнеш (не на теб де) като ми каза, ама сутирнта си свършил добра работа :) Късмет и гледай да възтановяваш флотата бързо, че има и други, които летят :)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
zxz_new
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт апр 18, 2006 8:11 am
Контакти:

Мнение от zxz_new »

Само бих искал да добавя че ако тази протекция не беше 2-рата едва ли щях да прежаля нанота :) Трябва да благодаря на предния собственик на ацц-то за това, пък и за голямото количество флот което имаше :)
Потребителски аватар
Stankata
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср ное 29, 2006 7:50 pm
Контакти:

Мнение от Stankata »

Много добро посрещане , браво :bravo:

Продължавай само така ;)
Последна промяна от Stankata на ср окт 10, 2007 11:12 am, променено общо 1 път.
[i][color=#A0522D]rock`n`roll baby[/color][/i]
Shop Boy
Редник (Private)
Регистриран: ср авг 22, 2007 5:47 pm
Контакти:

Мнение от Shop Boy »

Браво ! :bravo: Много добре си го посрещнал, само ме е яд, че нападателя не е пуснал 12 рунда :a055:

Бързо възтановяване и на Нападателя и на Защитника !!
[color=#C0C0C0]Прекарваме живота си живеейки в гангстерски рай.[/color]
The-God
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пет апр 06, 2007 8:35 pm
Контакти:

Мнение от The-God »

По-скоро, ако е бил по-умен е щял да пусне на 6 рунда ...
[url=http://bulfleet.com/?recruit=42054][/url]
Потребителски аватар
StarFighter
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб окт 14, 2006 8:57 pm
Контакти:

Мнение от StarFighter »

Евала ман ,преди 3 дни гаргамел беше атт лъжеца тогава го контрирахме и спаси само звездите -флота му го складирахме , днес ти складира звездите му така че момака може да си почива повечко вече
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
[url=http://www.save-darina.org][/url]
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
Pixoo
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 02, 2007 8:29 am
Контакти:

Мнение от Pixoo »

Браво на ел ;) добре е посрещнал и е намерил да купи корабчета и да чака летеца ;) :crazy_pilot: жал ми е за гаргамел ама няма значение ;)
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”