След вчерашната бикта бях с доста отслабена флота, и нападтеля реши да си
пробва късмета посреднощ. Много късно се логнах и ако бях върнал сейва тогава се разминавахме с 20мин... Теглих му една майна наум, казах на съюзниците да стискат палци и си легнах. На сутринта видях че не е направил нищо.
Също така видях че лети пак

Но този път ме стига 6-7мин след като каца сейва

Започна едно лудо смятане и се оказа че го бия на печалба

За всеки случай вдигнах малко нивата на скаутите и помолих лидера на съюза за продажба на 1к скаута 1мин преди сблъсъка

Тъй като нападателя постояно пращаше сонди и реших че няма да рискува да лети насляпо, пък и се притеснявах от разчисваща атака, 30-на минути преди удара набих протекция. Времето дo атаката наближаваше, адреналина се покачваше. За да е по напечено с рециклиращия се бяхме разбрали да минава на 10-тата секунда с първата си вълна и трябваше бързо да отварям доклада

Добре че имаше двама съюзници в скайп за морална подкрепа

Да броим заедно с тях последните секунди

Светна нулата отоврих
доклада, след 10-15 секунди скролнах и видях с голям кеф че няма нищо дори бутнати сгради. След това почнах да гледам как рециклажа постепенно изчезва, но този път където трябва

Обрахме до полседната капка газ, заедно с Лари от корсарите
Но малко преди да го оберем, реших да купя още танкери и О,чудо:
Код: Избери всички
Трябва да имате построен търговски център ниво 7, за да излезете на борсата.
Оказа се че са паднали всички сгради с едно ниво (въпреки че липсва такава информация в доклада ), но благодарение на бързата намеса на Админа, загубите ми бяха ограничени до 100-200к газ
ПП: вече рециклажа лети към складовете ми и скоро ще бъде уплзотворен.