[HeavyMetal] Dimorese vs [CCCP] Rell

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Rell
Редник (Private)
Регистриран: пон сеп 03, 2007 10:39 am
Контакти:

Мнение от Rell »

Едно време някой казал една много умна приказка. Не мога да си спомня кой точно беше, но тя гласеше: "Спечелих биткатата, но не и войната". Така, че за война спечелена, занулени противници и тем подобнии щуротии може да си приказваме към края на рунда. Аз да съм се отказал, не съм. Нито съм толкова занулен, че да не мога да се възстановя. Така, че приятна игра на всички и който, когото и където го хване да има бой, ***** и да вика музкантите :oh_kotiooo:
The.Devils.Own

Мнение от The.Devils.Own »

Кой западнал, кой отпаднал.... Нека в края на рунда да броим. Загубата на 50 кръста не е решаваща, само показателна.
tralalaik0
Редник (Private)
Регистриран: пон мар 26, 2007 11:12 pm
Контакти:

Мнение от tralalaik0 »

мале мале мале ще кажа само 1 а кои бяха металите че не мога да се сетя имате 1 ванхелзинг които първи ще му заминат планетите и тва е спирате до тука всички сте на по 10 к точки какв осе биете в гърдите само не знам.Аз ви казвам че на вана ще му исфирясът първи планетите от ностно останалите КАСИ сте и няма да се запомните с нищо нито сте имали флоти от к брои нито нищо кво се надувате като спукани балончета не знам че СССР-ци не показват ира кам момента ги пускате у лево бе я аз да в идам една война на вас !Кво ви се обяснявам аман от всезнаиковци дето нямат и 100 кръста в краварника си ! :a013:
Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед яну 22, 2006 2:34 pm
Контакти:

Мнение от Dimorese »

tralalaik0 написа:Цитат(tralalaik0 @ Oct 10 2007, 07:43 AM) мале мале мале ще кажа само 1 а кои бяха металите че не мога да се сетя имате ...
Тралко, ти ако си оригиналния, само ще те попитам. Нападаш ли още беззащитни флоти на бавна скорост с включен мод?
tralalaik0
Редник (Private)
Регистриран: пон мар 26, 2007 11:12 pm
Контакти:

Мнение от tralalaik0 »

еи научи малко историята бе да бе аз съм оригиналния колкото до бавната скорост и мод първо на първо нападах на бавна скорост но не и на мод бях пуснал атаката по активен и бях излезнал и се бях отказал от играта и щях да чакам да видя в форума как поне 2-ма ме уудрят таи като 1 не може така не знаеш обстоятелствата ми говориш !

до няколко дни ще ви издухам наи силният ! СПЕЕД ли е къф ли ще го изрециклирам кат бамбар сламка та да видиш ти безащитни флоти
а колкото до онзи дето ме посрещна казах му моите поздравления за фобре изиграната работа винаги показвам уважение към хората с умение ама към такива форумни мишки дето не са имали никуга 200 кръста само бои по канчетата
и онзи дето ме посрещна беше 130 к а аз 40 к и ми искара 8 рунда което говори само по себе си !
Аман от хора дето не знаят как са били нещата ама казват мод съм бил ама друг път !
Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед яну 22, 2006 2:34 pm
Контакти:

Мнение от Dimorese »

За мода може и да греша. Савенче си си правил. Ама савенчето остана при металягите. Аре успокой топката. А че спийд не савенва флота си, аз нищо не мога да сторя. Чудно ми е как до сега не е отнесен.
Последна промяна от Dimorese на ср окт 10, 2007 7:29 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

виждам поне на приказки старата вражда се разгорява :)
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Потребителски аватар
Rell
Редник (Private)
Регистриран: пон сеп 03, 2007 10:39 am
Контакти:

Мнение от Rell »

Е то една битка, 10 страници с коментари, не толкова по биткатата колкото до стари дразги.
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Естествено, ако не си поспамим, нема смисъл от темата :a013:
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Тралалайко не си ли ти goce,човека който точно ВанХел занули,човека със спийдърите?Незнам кои били каси,но в едно съм сигурен,този рунд много мелета ще има ;)
Последна промяна от rumpolino на ср окт 10, 2007 10:46 am, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”