[HeavyMetal] Dimorese vs [CCCP] Rell

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
dinko
Сержант (Sergeant)
Регистриран: вт окт 25, 2005 3:05 pm
Контакти:

Мнение от dinko »

браво димо по нататък ще се разправяме :a086:
никито ви каза беж до дявола :oh_kotiooo:
Последна промяна от dinko на вт окт 09, 2007 3:36 pm, променено общо 1 път.

[quote="AGGRESSIVE_bg"]еи един савет от мене-защо не изпратите една кутия бомбони на диавол та да сте сигурни че и вас няма да ви навести! :)
[/quote]
[quote="Berbatov"]футболът е проста игра за умни хора
[/quote]
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Поздравления шефе,наистина красиво меле.За никой не е тайна,че СССР тоя рунд няма да го бъде,вече над 3ма от играчите им ги отписахме,останаха още малцина.Поздравления и на дявола за добрата игра,но знай,че няма незанулима флота,защото няма вечен сейвън.Времето ще покаже кой е по-добрия...
Последна промяна от rumpolino на вт окт 09, 2007 5:40 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Newromancer
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 09, 2006 12:41 pm
Контакти:

Мнение от Newromancer »

Браво бе добра битка от страна на Димо :a055:
На защитника бързо възстановяване желая.
И Ники Год е много прав.Фют е най-опасния играч на
СССР и неговото елиминиране може до доведе до
голямо предимство във войната-но засега като гледам
е недостижим със тези точки които е натрупал :) ))
[color=#990000][url=http://stardragon.hit.bg/history.htm]Star Dragon's member[/url][/color]
zxz_new
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт апр 18, 2006 8:11 am
Контакти:

Мнение от zxz_new »

Rumpolino написа:QUOTE(Rumpolino @ Oct 9 2007, 08:39 PM) Поздравления шефе,наистина красиво меле.За никой не е тайна,че СССР тоя рунд няма да го бъде,вече над 3ма от играчите им ги отписахме,останаха още малцина.Поздравления и на дявола за добрата игра,но знай,че няма незанулима флота,защото няма вечен сейвън.Времето ще покаже кой е по-добрия...
Интересно ми е кой си отписал ти конкретно ?!? едвам 30-40 дни от рунда са минали, до края има страшно много време :) 100-200 кръста загубени се наваксват достатъчно бързо за да не ти пука и да продължиш да играеш :)
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Тихо бе!!!Нема да спорите с Румполино дето ще взима рунда!!!Ше ви изпозанули всичките!!!
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Знс ти сам каза-рунда сега започва.Наистина до сега враг не съм занулил,но ти обещавам в края на рунда да са много ;)
Потребителски аватар
Rell
Редник (Private)
Регистриран: пон сеп 03, 2007 10:39 am
Контакти:

Мнение от Rell »

Абе хора, не мога да разбера какви са тия занулявания само. 40 Кръста флота били. Да бе да. Имах други планове но малко ми се пообъркаха и след като изляза от протекция ще съм си с абсолютно същия флот. Днес шанса беше на страната на Димо за което му казах БРАВО, а вие тук ми приказвате за занулени противници, били останали малцина от СССР и прочие. Абе ходете се скрийте някъде. Стига с тия некомпетентните изказвания които правите.
Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед яну 22, 2006 2:34 pm
Контакти:

Мнение от Dimorese »

Колеги нека запазим добрия тон. Това тука е поредната крачка във войната, а не нейният край :)
Потребителски аватар
Rell
Редник (Private)
Регистриран: пон сеп 03, 2007 10:39 am
Контакти:

Мнение от Rell »

Никой не иска тона да загрубява, но с такова изказване от съотборника ти какво мога да кажа.
За никой не е тайна,че СССР тоя рунд няма да го бъде,вече над 3ма от играчите им ги отписахме,останаха още малцина.
Отписани сме били :lol: Скоро......
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Димо, първо мога да ти кажа браво. Няма смисъл да ставаме банални с други изказвания относно битката. Второ ще ти се извиня за това, което ще напиша по-долу.
Сега искам да попитам Румпито, Недоспивко, Зап и всички други, дето им знаят устите, че СССР бил западнал - големи играчи ли сте ? Румпи, искаш ли да ти напомня, че вчера беше доста дълго без сейв и ако не беше Ангела щяха да литнат кръстчетата ти. Че и бая транси и меги имаше да пусне доста повече рец. Мога да ти изкарам даже шпионажа. Недоспивко, не знам дали си спомняш, ама миналия рунд доста бяга на по няколко секунди. Даже си спомням ЛС-та, в които ме питаше дали няма да спра да те атакувам и дали няма други каси за мен.
Чух и друго изказване от друг играч. Бе момчета, знаете ли що нещо е СССР ? Това, че 2-ма са заминали и то в началото на рунда не означава нищо. Ника ми в играта Димо го знае. Който го интересува да слага колония и да идва да го видим що за играч е. И престанете с това "няма СССР" или "СССР-ци са западнали". Взе да ми писва от тъпи изказвания и това говори само за тези, които го казват. Димо ви го каза много добре, но много малко хора го чуха.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”