RedArmy vs ЙО-ХО-ХО

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Porter
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср окт 19, 2005 9:42 am
Контакти:

Мнение от Porter »

@Attila Tова много ми напомня преди няколко рунда, пак една еднодневка се беше появила...останах само трима или 4-ма :) И пак така му бях зелен на лидер им, цял рунд изкарах до него като светна детмача чак тогава ми скочи :) )))) Единствената причина да не го направих след като минах 150к според мен е драгоценното му класиране.
Силно се надявам да не се разпаднете и вие така набързо !
@Друго си се съюз от истински играчи... не се разпада :a013:
Последна промяна от Porter на вт окт 09, 2007 4:38 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
stoiko_
Редник (Private)
Регистриран: чет яну 19, 2006 10:25 pm
Контакти:

Мнение от stoiko_ »

Просто констатирах кой месец е :) . Да ще ви видим на края, но сте бледа сянка на силния СССР от предишните рундове.
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

То ще се чуе :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
Attila
Редник (Private)
Регистриран: пет авг 18, 2006 2:24 am
Контакти:

Мнение от Attila »

Ех, ама и вие нещо много навътре взехте нещата! То не са предишни рундове, то не са разпаднали се съюзи, то не са упражнения по броене на пилета! Абе я си играйте и си правете кефа! Аз лично винаги съм играл на флот и най-важното е било да се сбия с някой. Този рунд реших да видя какво, като емоция, ще ми предложи другата тактика. Пък кога спя си е моя работа! Та ако толкова държите на война - драснете едно л.с. в играта и ще ви обявя, няма проблем :a013: Хайде :a055: и не забравяйте, че това си е само игра и е нормално да се забавляваме, а не да си хабиме нервите
Потребителски аватар
Porter
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср окт 19, 2005 9:42 am
Контакти:

Мнение от Porter »

Attila написа:a013.gif Хайде a055.gif и не забравяйте, че това си е само игра и е нормално да се забавляваме, а не да си хабиме нервите
Вярно е! Важното е кеф да има :a055:
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Бих искал да поздравя Ред Арми за битките им.За никой не е тайна,че от цял СССР в моемнта само дявола играе и то доста добре.Йо-ХО-ХО определено започнаха добре и мисля,че най голям враг ще ни станат те.То ние бяхме касите,а вие про-тата и какви ли не още глупости,но играта ще покаже.Един месец след началото и,3ма от основните им играчи са аут,както и доста от ЙО-ХО-ХО има още доста време до края на рунда.Някои тепърва почват да правят флот,други пък не.Времето ще покаже,до тогава ще има само :n038: and :a055:
Потребителски аватар
Newromancer
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 09, 2006 12:41 pm
Контакти:

Мнение от Newromancer »

Браво много добри битки со станали,поздравления за
добрите мелета :a055:
[color=#990000][url=http://stardragon.hit.bg/history.htm]Star Dragon's member[/url][/color]
Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от maks »

Newromancer написа:QUOTE(Newromancer @ Oct 9 2007, 07:09 PM) Браво много добри битки со станали,поздравления за
добрите мелета :a055:

добри мелета?първите 2 да ама срещу мен си беше живо клане и не мисл че трябва да се хвалят с последната битка тоа е мое мнение но рунда ще си покаже кво ще стане по-нататъка.сега си търся нов съюз.някой ако има предложения да ми пише в играта :) на лично :crazy_pilot:
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Ако някой си търси каса - да му пише...
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

stoiko_ написа:Цитат(stoiko_ @ Oct 9 2007, 05:44 PM) Просто констатирах кой месец е :) . Да ще ви видим на края, но сте бледа сянка на силния СССР от предишните рундове.
То ако човека, за който иде реч, е бледа сянка на СССР... значи всички останали са бледи сенки на БФ :}
Keep space clean, it's not yours.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”