[HeavyMetal] Dimorese vs [CCCP] Rell

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Zap
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед мар 26, 2006 7:06 pm
Контакти:

Мнение от Zap »

Искам да поздравя лидера ни за успешната атака и бързо усвояване на рециклажа.
На падналия Rell му пожелавам безпроблемен интернет възтановяване по негово желание и да не се притеснява-винаги ще има паднали в изглеждащата безкрайна война СССР vs HeavyMetal
И от 2-те страни има паднали и станали и от 2-те страни ще има отказали се рано или късно...Това е не само игра ама си е чиста проба война на оцеляване :)

СССР-ци ще има винаги...В момента може да са малко активни,но ще ги има,но също така винаги ще има HeavyMetal който да прави играта интересна.
Into the darkness I command my soul
Never shall I repent, never shall I be saved
I go into the house of death
Before my last breath my enemies all shall die
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Само да подчертая, за да не стават грешки - Зап не е занулен от нас :) Просто отбелязвам, че има жертви и от 2те страни :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Zap
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от Zap »

Ангеле???Кога са ме били бре???Ако ти 5 кръста викаш бой...Срам да те фане...Посипи клавиатурата си с пепел :a055:

Ако трябва да сме точни отностно мойто "зануляване" държа да отбележа,че аз си събрах рециклажа от битката.

Фактите-атакуват ме удрят ми флотата падам с не помня колко точки. Флотата на планетата беше 20 транса 5 кръста(2-ро) 2-3 рецита и 2-3 сонди...След като ме удариха ми се построиха 3 рециклатора с които успях за 2 часа и половина или там 3 да си събера целия рециклаж от 68 68 34(ако не се лъжа)....
Факт-след събирането на рециклажа ВЕДНАГА проимах 1 ниво по-висок шпионаж,едно ниво по-високи кръстове,20 транса 3 рецита и 5 кръста....Ебати зануляването егати нещото :)

ПП:Мдам удари ме човек от Йо-Хо-Хо който няколко пъти ми биеше по някой и друг кораб докато аз се забавлявам с приятели или се занимавам с уроците ми по физика :)
Последна промяна от Zap на вт окт 09, 2007 1:56 pm, променено общо 1 път.
Fallen_angel
Майор (Major)
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Малко повече бяха, но няма значение :) Както отбелязах и горе - жертви има и от 2те страни :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

Първо поздравления на Димо за битката(що си сменил кораба бре ?).,както и за отношението към вечния враг.Второ Падналия е прав един Димо съюз не прави.Трето явно дявола засега го играе търговец,лошото ще започне когато изкара реса.един съвет,ако е възможно изкупете всички дини на пазара и беж при дявола организирано(разбирайте-хеллуингс,редарми и метали)хем ще покажете отборна игра,хем ще елимирате основен противник.
Последна промяна от niki_god на вт окт 09, 2007 2:00 pm, променено общо 1 път.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Zap
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от Zap »

Признавам жертви има,но и от 2-те страни отказали се до момента почти няма :)
Потребителски аватар
Rell
Редник (Private)
Регистриран: пон сеп 03, 2007 10:39 am
Контакти:

Мнение от Rell »

А на Релл му казах - пиене и булфлийт не са съвместими Тряа да си избере едното и да го подхване сериозно
Аз съм го подхванал едното :a028: Само другото дали ще е толкова сериозно не знам :)
Fallen_angel
Майор (Major)
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Пиенето нема да избяга брееееее :) Остави го за малко :) Пфу да та... :)

@ники год, адаш...ей! :) То така ли се продават :)

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Oct 9 2007, 03:03 PM) Пиенето нема да избяга брееееее :) Остави го за малко :) Пфу да та... :)

@ники год, адаш...ей! :) То така ли се продават :)
Ангеле,който търси намира.пък и за добрия търговец парите не миришат :)
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Fallen_angel
Майор (Major)
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Абе нали знаеш, че наличието на търговец в съюза може да осигури прИмоции :) А и за да атакуват дявол - трябва да им е в коефициента, което засега определено не е налице :)

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[b]не-играещ[/b]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”