[HeavyMetal] Dimorese vs [CCCP] Rell
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- Rell
- Редник (Private)
- Регистриран: пон сеп 03, 2007 10:39 am
- Контакти:
Чак онлайн не бях...
Излезе ми малко работа и резултатът дойде. Днес имах една камара проблеми с тоя интернет, някой път ми влиза в играта, някой път ми дава грешки и не знам от какво е. Както и да е. Не е време нито мястото за оправдания, така че спирам до тук. Честито за битката. Има доста време до края, тепърва се почва и дано ми остава достатъчно време за игра, за да си го върна както подобава...
А за сутринта, можеше и да си мечтаеш за твоя план. Нали прати атака, но не уцели, това не го каза. Прати защото си мислеше, че тогава ми се прибира флота, ама уви нищо не намери...
П.С. В момента имам същия проблем с нета и не мога да вляза в играта. Не знам на какво се дължи това.... Най-после влязох!
Излезе ми малко работа и резултатът дойде. Днес имах една камара проблеми с тоя интернет, някой път ми влиза в играта, някой път ми дава грешки и не знам от какво е. Както и да е. Не е време нито мястото за оправдания, така че спирам до тук. Честито за битката. Има доста време до края, тепърва се почва и дано ми остава достатъчно време за игра, за да си го върна както подобава...
А за сутринта, можеше и да си мечтаеш за твоя план. Нали прати атака, но не уцели, това не го каза. Прати защото си мислеше, че тогава ми се прибира флота, ама уви нищо не намери...
П.С. В момента имам същия проблем с нета и не мога да вляза в играта. Не знам на какво се дължи това.... Най-после влязох!
Последна промяна от Rell на вт окт 09, 2007 12:25 pm, променено общо 1 път.
- Nedospivko
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед фев 11, 2007 9:12 pm
- Контакти:
- Rell
- Редник (Private)
- Регистриран: пон сеп 03, 2007 10:39 am
- Контакти:
Недоспивко, ти нищо не каза
Има рунд още само както казах да имам време за игра, защото досега отначало ако почна и по някое време все спирам. СССР-ци ще има винаги и пак ще почнат да ви тупат. Това да го запoмните!те не останаха ссср-ци ве
Последна промяна от Rell на чет ное 29, 2007 9:50 am, променено общо 1 път.
- mega_alien
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: нед юни 18, 2006 9:26 pm
- Контакти:
Брово
Какво повече да кажа
Твърдяха, че ние сме каси а те се оказват касирани
Има време съвсем да изчезнат, да си остане самотен дявола...
Последна промяна от mega_alien на вт окт 09, 2007 1:44 pm, променено общо 1 път.
[b]Запазвам си правото да не съм прав и когато ми е удобно да съм неудобен .
[/b]
[/b]
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
На Диморезе браво за битката
Хванал, набил
А на мега ейлиън - що не плямпаше глупости като набиха канчето на запчо?Или още неописани жертви?Един Диморезе не прави цял съюз.Имам усещането, че скоро ще се усети това.А на Релл му казах - пиене и булфлийт не са съвместими
Тряа да си избере едното и да го подхване сериозно 
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]