"От вчера насам си е смях голям .
Големият мъж АйсДрийм ми се отваря с неговите 300К точки а аз понеже не съм свикнал да си мълча - не му останах длъжен.
За сега от него съм 1 планета назад... Доста странна слуайност 1:16 с 2 ЗНС да ми бутне планетата от първата атака, но пък - случва се - какво да се прави, малшанс
Та създадох си аз враг в очите на Матадорите и днес със ставането гледам лети ентусиаста Хари към мен с 4 ЗНС и пристига след 8 часа... Верно е ентусиаст момчето - не ви лъжа .
В същото време Айси ми се заселва до втората планета и явно готви да праща още 2 ЗНС
Аз вече се припотявам обилно и обмислям стратегии така, че да ги завлека колкото мога повече заедно с мен а верният Волен ми дава акъли да съм минел към тоя и ония съюз докато не разбра, че ще си остана в СКАТ па ако ще и IP-то ми да занулят :D
Представяш ли си го какво ще е гъзарско? 0.0.0.0
Та насред целия този калабалък ми се появяват отколешните "дружки"(забелязахте ли, че не се разбирам с бая народ!? ) от Вапор - Келедо и Маршал. Втория е такова лекe, че нямам думи просто.
По една атака от двамата с по 2 ЗНС всяка... Брех - Не, че нещо ама пък на какво се надяват тея момчета?
Приготвих всичко, нагласих да пристига когато трябва и 10 минутки преди атаките - още по една всеки - 561 кръста и 1900 кръста.
Тея пичове в щатите не са чували за "разделяй и владей" майче.
Дръпнах 1К кръстове от пазара и по този начин загубих 200... Квкао от това - нали и без това батковците матадори ще ме зануляват
и 4 секунди преди първия сблъсък всичко беше на лице. В последвалите 30 секунди всичко мина и замина
[CKAT]Lenin_CCCP vs [vapour]keleedo Част 1
[CKAT]Lenin_CCCP vs [vapour]keleedo Част 2
Бекъпи:
http://dmxbg.hit.bg/bitka/bitka_1.htm
http://dmxbg.hit.bg/bitka/bitka_2.htm
Маршал се изниза като пръдня из гащи и остави келедо да се разбие в мен а рециклажа беше прибран от мен и балиан, за което му благодаря.
Ако не бях сглупил вчера да пусна 1к кръстове на пазра сега щях да съм с 250 напред, но пък нали трябва да е забавно
Всичко това на фона на около 350 доклада за шпионаж
П.П. Ако и Маршал беше се забил в мен признавам, че щеше да бъде наитина красиво!
П.П.П. Докато пишех това, Хари си върна мизерните 4 ЗНС-та .Много жалко ;( Сега ви оставям в очакване на доклади за саморазправата на матадорите с моята личност "
P.S. От мен си : Стискайте палци деца! Ако фана от еврофутбола ще купя булфлиита!!!