[CKAT]Lenin_CCCP vs [vapour]keleedo

Архив на битките от старите рундове на 3та вселена

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

xrabreneca
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср юни 13, 2007 8:49 pm
Контакти:

Мнение от xrabreneca »

Това е от другаря ленин от съюз СКАТ, който има бан във форума и ми поръча да го напиша.
"От вчера насам си е смях голям .
Големият мъж АйсДрийм ми се отваря с неговите 300К точки а аз понеже не съм свикнал да си мълча - не му останах длъжен.
За сега от него съм 1 планета назад... Доста странна слуайност 1:16 с 2 ЗНС да ми бутне планетата от първата атака, но пък - случва се - какво да се прави, малшанс :bravo:
Та създадох си аз враг в очите на Матадорите и днес със ставането гледам лети ентусиаста Хари към мен с 4 ЗНС и пристига след 8 часа... Верно е ентусиаст момчето - не ви лъжа .
В същото време Айси ми се заселва до втората планета и явно готви да праща още 2 ЗНС :bravo:
Аз вече се припотявам обилно и обмислям стратегии така, че да ги завлека колкото мога повече заедно с мен а верният Волен ми дава акъли да съм минел към тоя и ония съюз докато не разбра, че ще си остана в СКАТ па ако ще и IP-то ми да занулят :D
Представяш ли си го какво ще е гъзарско? 0.0.0.0 :lol:

Та насред целия този калабалък ми се появяват отколешните "дружки"(забелязахте ли, че не се разбирам с бая народ!? ) от Вапор - Келедо и Маршал. Втория е такова лекe, че нямам думи просто.
По една атака от двамата с по 2 ЗНС всяка... Брех - Не, че нещо ама пък на какво се надяват тея момчета?
Приготвих всичко, нагласих да пристига когато трябва и 10 минутки преди атаките - още по една всеки - 561 кръста и 1900 кръста.
Тея пичове в щатите не са чували за "разделяй и владей" майче.

Дръпнах 1К кръстове от пазара и по този начин загубих 200... Квкао от това - нали и без това батковците матадори ще ме зануляват :a013:
и 4 секунди преди първия сблъсък всичко беше на лице. В последвалите 30 секунди всичко мина и замина :)
[CKAT]Lenin_CCCP vs [vapour]keleedo Част 1
[CKAT]Lenin_CCCP vs [vapour]keleedo Част 2

Бекъпи:

http://dmxbg.hit.bg/bitka/bitka_1.htm
http://dmxbg.hit.bg/bitka/bitka_2.htm

Маршал се изниза като пръдня из гащи и остави келедо да се разбие в мен а рециклажа беше прибран от мен и балиан, за което му благодаря.
Ако не бях сглупил вчера да пусна 1к кръстове на пазра сега щях да съм с 250 напред, но пък нали трябва да е забавно :)

Всичко това на фона на около 350 доклада за шпионаж :girl_witch: :crazy_pilot: :dizzy:

П.П. Ако и Маршал беше се забил в мен признавам, че щеше да бъде наитина красиво!

П.П.П. Докато пишех това, Хари си върна мизерните 4 ЗНС-та .Много жалко ;( Сега ви оставям в очакване на доклади за саморазправата на матадорите с моята личност "

P.S. От мен си : Стискайте палци деца! Ако фана от еврофутбола ще купя булфлиита!!!
Последна промяна от xrabreneca на нед окт 07, 2007 2:10 pm, променено общо 1 път.
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Охххххххххххххх :lol: А може ли да видим докладите?Бекъпи?!
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
blademaster_rado
Редник (Private)
Регистриран: нед авг 26, 2007 1:17 pm
Контакти:

Мнение от blademaster_rado »

Лееле.Страхотно си ги наиграл тия момчета.Браво!Ако купиш булфлеета да знаеш,че аз сум главния отговорник за късмета ти!Прустите ми са така заключени и така силно стискам,че скоро може да не успявам да кликам refresh :a074:
Fallen_angel
Майор (Major)
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Сега видях бекъпите....ауч, размазал се е изключително грубо.Само не разбирам смисъла от 500 кръста 11 секунди след ЗНС-тата :dizzy:
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
xrabreneca
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср юни 13, 2007 8:49 pm
Контакти:

Мнение от xrabreneca »

blademaster_rado написа:QUOTE(blademaster_rado @ Oct 7 2007, 03:44 PM) Лееле.Страхотно си ги наиграл тия момчета.Браво!Ако купиш булфлеета да знаеш,че аз сум главния отговорник за късмета ти!Прустите ми са така заключени и така силно стискам,че скоро може да не успявам да кликам refresh :a074:

Сори тип издъниха ме мамичката им мизерна :( Другия път пак :Р За сега хващам утешителна награда от 33 кинта :)

А за бекъпите аз ги сложих след твоя пост :) Иначе битката много добре се получи, браво на ленин! Винаги е играл добре и да видим какво ще направят матадорите срещу СКАТ :D:D При огромното им точково превъзходство и превъзходство в флотите! Но нали знаете какво е казал поетът - Бог обича смелите и умрелите :)
Последна промяна от xrabreneca на нед окт 07, 2007 3:05 pm, променено общо 1 път.
darthrado
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср апр 04, 2007 3:09 pm
Контакти:

Мнение от darthrado »

За kleedo ме е яд. Пичага си беше човека. Яд ме е и за маршал. тоя негодник ми е трън в очите откак е почнал рунда. Успех в бъдещето доунищожаване на противника :a013: .
Много яки битки BWT. Добре си се разправил с kleedo. Само дето и аз не мога да загрея, защо си е пуснал кръстовете на 11 сек след атаката.
Последна промяна от darthrado на нед окт 07, 2007 4:47 pm, променено общо 1 път.
[color=#990000][url=http://bulfleet.com/?recruit=410051][/url]
[/color]
Fallen_angel
Майор (Major)
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Келийдо е същия боклук като маршала....

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[b]не-играещ[/b]
denipop
Редник (Private)
Регистриран: пет яну 19, 2007 11:40 pm
Контакти:

Мнение от denipop »

Келийдо е същия боклук като маршала....
2.4 Дразнене, обиди срещу други играчи и екипа, както и груб език подлежат на санкции.
Fallen_angel
Майор (Major)
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

О, извинявам се.Жалко, че не си виждал неговото мнение спрямо екипа и други играчи.Гъзолизец.Цитирай пак 2.4

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[b]не-играещ[/b]
tresor
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед фев 04, 2007 8:12 pm
Контакти:

Мнение от tresor »

добра работа, но пак ли ще се оправдаваш с възстановяване ...
аз все още си мисля за теб :)
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 3”