Все пак браво на нападателя и дано някой ден излезе от мод или се засечем друг рунд при други обстоятелства
а да ето и битката бекъп: http://paranoia1.hit.bg/mishoka%20vs%20puhi.htm
поздравления и за налялите се от рециклажа
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
puhi_puhcho написа:Цитат(puhi_puhcho @ Oct 2 2007, 12:32 AM) Все пак браво на нападателя и дано някой ден излезе от мод или се засечем друг рунд при други обстоятелства![]()
paranoia написа:Цитат(paranoia @ Oct 2 2007, 12:37 AM) Мерси и за рециклажа ,който ми оставихте .
Ми аз до сега не съм правил никога така(да удатри някой и после да вика изчакайте да си направя пак флотата тогава ме бийте), нито съм забелязал някой във вселената да го прави(май си 1вия).Аз не съм го казал това по повод че аз ще летя по теб, все пак саюза е това за да си помагаме. За това че съм нула ога да кажа само това- като застане нулата до единицата става 10ZNZ написа:Цитат(ZNZ @ Oct 3 2007, 11:40 PM) Цитат
Ще отговоря така. Като See no Evil се бие в гърдите, че ме е ударил защо наби мод ? Това не са действия на победител!
офф пухчо моето дете всики би го направил ти как изкаш със частичен флот след битка и 100 милиона рес на планетата как мислиш ама няма да тръгна ти се обеснявам .Изкаш да ми кажеш че щеше да литнеш по мен ли офф скрий се моля ти се смешен си как няма да набия мод .Дobre че имаш на кого да поплачеш на рамото .Без фантома си една кръгла нула а и щом разчиташ той да ти оправя бакиите и да се оправя с другите игрчи вместо ти сам да се помъчеш ти за мен си една голяма ПУТКА .Хаиде сега бегаи се скриеш в мишата си дупка и да си църкаш там![]()
![]()