оооооо тая битка е страшна браво на нападателя
[/quote
Наистина битката е показателна!По много причини!Ако се замислите за играта,винаги ще стигнете до много отговри!Поздравявам нападателя!Битката не е превъзходство на флот..а просто превъзходство на смелост и кураж!Ако се замислите всички ,които играете булфлийт,ще разберете какво искам да кажа!Не за друго-нападателя жертва това,което е трупал в продължение на месеци, а защитника го пропилява!Както и в Живота!Но докато това е само една игра и има рестарт и нов рунд...в Живота всеки ден е Дет мач!Играя бул от доста време..но винаги фактора време он лайн е решаващ!И избиването на комплекси които показват Ламез не желая да ги коментирам!Много от вас ме познават...други не,но ако играя булфлийт-това е защото се забавлявам и се запознавам с добри играчи и най вече с хора с правилно мислене!И ако умението да играеш играта е да умееш да използваш всички нечестни начини ,които можеш...просто тези "играчи"само мога да ги съжалявам и да им пожелая по бързо помъдряване...в Дет мача(т.е в истинския Живот който е навън!)
Извинявам се,ако съм ви отегчил!На админите мога да пожелая ползотворна и отговорна работа!Не съм им бил клиент..а и няма как да бъда,по простата причина че аз играя напълно честно и видимо за всички!Пожелавам на всички приятна игра и...забавлявайте се!