оха опредлано ми се щеше поне тази тема да мине без обидни епитети без п*тешки сплетни и определяне на кои какво му трябва но с дебилното ти комплексирано птиче мозъче явно не може да се разберем аз победа от ваша страна не виждам победата ви е върхо човек които напълно ясно се вижда че не играя бил съм онлине преди битката по скоро от самото начало на полета и едвали знаеики че ме нападът ще оставя флот на планета или няма да рециклирам или поне няма да вдигна корабите на колониите пък и "имиджът ви" мхм не знам какъв в ие имиджът да имате някаква битка на зануляването ми браво не се и съмнявам че днес ще минеш без силни антидепресанти (днес ще са в по малка доза) но победа ... не виждам имате само 1 доклад това еThe_Fear написа:Цитат(The_Fear @ Oct 1 2007, 09:18 PM) човек не знае и кога да признае че е победен ... няма сми да те коментирам. Само за твое инфо бях против зануляването ти, но съюзниците казаха че съществуването ти вреди на имиджа ни ... Иначе без теб малко ми се обезмисля колонията :-( . На денонощие между 5-10 кръста си правех от теб ... не е много ама все едно имах още една планета ... както и да е ... хубавото е , че поне сега ще можеш да се съсредоточиш върху уроците ... никак няма да е зле :-)
а да да не забравям твоите 5-10 кръста помня че за да си избиеш комплексите на голям касиер правеше някакви жалки атаки за по наи много ОБЩО 100к рес но понеже ми става жал зза теб и не смятам да се впрягам за някаква игра смятам да ти помогна и ако искаш да ти оредя преглед диагностика и хоспитализация в някое заведение за умствено изостанали и психичко болни хора като теб ако искаш ще ти дам гсм не се съмнявам че ще се отнесът към теб с необходимото разбиране внимание и доза медикаменти