[ Apocalypse ]The_Fear vs [ASSASSINS]jerk2
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
-
??????? debel
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб фев 25, 2006 11:48 pm
- Контакти:
Karbankal написа:Цитат(Karbankal @ Aug 28 2007, 08:18 PM) jerk2- пази се . Не си познал противника си . Спечелил си малко -но си загубил всичко . Крайния резултат е ясен .
Успех до края на рунда .
Аз го познавам този "противник"... Апокалипсо, врътнал си се както подобава!
Браво за боя, красива работа!!! debel out.
Последна промяна от ??????? debel на чет сеп 06, 2007 10:25 am, променено общо 1 път.
1234
хах старите муцуни :-)
Здравей дебел, по принцип имам претенции само за това че грешката е моя, а нетой да е направил геройство. Бях на бачкане и не спайнах ... Иначе пръв го поздравих.
И другото е че това са му бойните точки ... като защитник... и намирам за нагло газъреенето му... и той и аз знаеме че ми е каса и за това съм колонизрал ... а за 200кръста теми да правиш ми е малко странно... днес само съм изкарал от корабостроителниците 160 кръста и са на пазра (повечето продадени до обяд) . Да взема да направя отделна тема? Тва 200 кръста си е събитие :-)
Здравей дебел, по принцип имам претенции само за това че грешката е моя, а нетой да е направил геройство. Бях на бачкане и не спайнах ... Иначе пръв го поздравих.
И другото е че това са му бойните точки ... като защитник... и намирам за нагло газъреенето му... и той и аз знаеме че ми е каса и за това съм колонизрал ... а за 200кръста теми да правиш ми е малко странно... днес само съм изкарал от корабостроителниците 160 кръста и са на пазра (повечето продадени до обяд) . Да взема да направя отделна тема? Тва 200 кръста си е събитие :-)
-
jerk2
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет авг 31, 2006 2:35 pm
- Контакти:
оха не съм очаквал да си толкова долен че да лъжеш даже
бил съм ти каса то това е смешо бе пич ти от мен повече от 50к рес не си ми зимал тва са някви жалки опити да си избиеш ядът за тва че се нацепи тва е цялата рбота а и когато постнах темата 200 кръста бяха съвсем друго нещо от това което са в момента
ти сигорно си ме касирал и докато бях в мод а

ти сигорно си ме касирал и докато бях в мод а
Последна промяна от jerk2 на пет сеп 07, 2007 9:43 am, променено общо 1 път.
От мини мозъчета бликат се лайненца
Абе jerk2 Фани млъкни бе ?? Щом 1 от най добрите играчи във булфийт се е колонизирал до тебе значи си каса и нищо повече !! Ако имаш достойна флота да те занули до сега да го е направил 10 пъти. Той просто знае, че ако ти бутне мизерната флота няма да има повече каса като тебе в обхвата, което на неговите точки си е направо трагедия ! Айде дигай мините и спри да философстваш !

Последна промяна от mighty на пет сеп 07, 2007 9:56 am, променено общо 1 път.
[url=http://bulfleet.com/?recruit=3111147][/url]