Ето на кратко какво се случи.
Понеже не съм си разменил нито 1 спионка или лс с нападателя (преди да доиде) предположх че се е нанесал до мен защото след родилни мъки сюзникът му тхе фиар успя да направи нищо)
Та както учаквах наскоро нанеслия до мен хадес щеше да почне да лети с звездите си към мен след поредното натискане на меню преглед виждам атаката до която остават 1:32 ( не съм купувал нито продавал кръстове или рециклатори) естествено сметнах какъв ще е изходът от битката и макарче обмислях отказване реших че на този етап битка няма смисъл да има и след шпионаж на 1 от близките палнети на хадес видях че там има повече ресурс от колкото може да вдигне реших да го помоля да ми помогне с рецикалжа на въпросната битка

макар и на шега бях почти сигорен че с това съобщение ще прати и мобилизира всиики възможни рецове негови и на прятели в околноста и че ще остана за битка и както споменах по нагоре палнът беше да литнат към близката негова планетка с 200татина кръста и ако не друго то поне да го накарам да купува излишни меги за да вдигне ресурса ( както нарпавих и с фиарчо няколко часа по рано

). Гледам играта около 10 мин преди удара цъквам меню флоти - страницата не може да бъде отворена отварям други саитове без проблем след около още 5 мин интернетът напълно спря (предполагам заради бурята) а време да ходя до зала нямаше оставаше само да се надявам да тръгне е както виждате не е тръгнал
бтв не съм молел никои да ми помага с рециклажа по простата причина че битка не очаквах да има

и камоли да си оставя и колониите да бъдат треснати та не знам защо авторът на темата е написал това и нямам никаква представа защо като ще слага чужда битка не е взел коментар от другия участник.
Както и да е квото станало станало здраве да е.
Mastara2004 написа:Цитат(Mastara2004 @ Oct 1 2007, 12:38 PM) браво карбанкал
сега кой е следващия в списъка
това не го очаквах от теб ...
едит: това маи е наи голямата публикувана битка до сега