(SPEED team)kivv1973-[ KillerTeam ] Crazy_Killer

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

kivv
Редник (Private)
Регистриран: нед авг 19, 2007 6:47 pm
Контакти:

Мнение от kivv »

Вечер ее минала е вече битката на ОКСИ колегите от KillerTeam са неспокони немогат все още да прежалят съодборника
си GuttlessKing шпионките ме наглиждат редовно всичко е наред и нещеш ли атака ее другото е ясно Crazy_Killer
се превърна на рециклаж лошото е че бе пуснал само 6 рунда но и те ми бяха достатачни да го съсипя
:a013:

Бекъп
Потребителски аватар
t_o_n
Редник (Private)
Регистриран: съб окт 08, 2005 11:05 am
Контакти:

Мнение от t_o_n »

Тия съотборници какви грешки правят. Очевидно е че това е сейвън. А ти Кив или там какъв си вече ми влезна в очичките. Само гледай да не бягаш. Че като знам как всички модясват като видят някой сладур като мен. :lol:
kivv
Редник (Private)
Регистриран: нед авг 19, 2007 6:47 pm
Контакти:

Мнение от kivv »

t_o_n написа:QUOTE(t_o_n @ Sep 29 2007, 07:32 AM) Тия съотборници какви грешки правят. Очевидно е че това е сейвън. А ти Кив или там какъв си вече ми влезна в очичките. Само гледай да не бягаш. Че като знам как всички модясват като видят някой сладур като мен. :lol:
А ти тон или там какъвто си знаеш ли колко ми дреме и за играта и за това дали някои те мисли за сладур аааа....
micky73
Редник (Private)
Регистриран: пет ное 25, 2005 4:35 pm
Контакти:

Мнение от micky73 »

kivv написа:QUOTE(kivv @ Sep 29 2007, 08:39 AM) А ти тон или там какъвто си знаеш ли колко ми дреме и за играта и за това дали някои те мисли за сладур аааа....
А ти kivv или какъвто си там, като не ти дреме за играта що не вземеш да си биеш шута от тука, а??
Degrade
Редник (Private)
Регистриран: пет май 11, 2007 9:28 pm
Контакти:

Мнение от Degrade »

Битката супер зле, но се налага да я коментирам заради правилата!!

ПП А вие двамата защо не си биете камшика. Малко мизерници ми се струвате и 2-мата а? Ае признайте си не го крийте!
Който ме мрази, под мен да лази!

[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 1 2007, 12:39 AM) Знам. Спрях сървъра за да си включа кафемашината. Ще почакате малко.[/quote]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”