[Star Dragon] darthrado vs [The Beast] gojid_yet

Архив на битките от старите рундове на 3та вселена

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

darthrado
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср апр 04, 2007 3:09 pm
Контакти:

Мнение от darthrado »

Зануления играч от известно време си го наблюдавам рутинно с шпионки. Но чак от скоро, след като се свършиха касите се бях настървил да го сбия. Единствения проблем беше че влизаше често и нямаше как да го нападна от главната планета.
Реших да си направя колония до него. Обаче gojid явно усети опастността и влезе в мод. След като излезе, обаче, започнах да го дебна. Минаха 2 дена с множество атаки към него, при които той влизаше в последните минути. На третия ден реших да действам рисковано и на принципа на изненадата. Първя ми опит беше неуспешен. Вторият път изпратих флотата на първата минута неактивност. Тогава ми излезе късметът и битката беше факт
Gojid влезе около минута след атаката, поздрави ме за зануляването му и ми пожела подобно.

Рециклажа беше събран почти целия, с изключение на около 1 млн. кристали.
Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:

2830720 метал
689280 кристали
0 газ

На тези координати останаха:
0 метал
2141440 кристали
1415360 газ.

Рециклаторите ни отново успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:

0 метал
1441440 кристали
1415360 газ

На тези координати останаха:
0 метал
0 кристали
0 газ.

като за финал бих искал да поздравя gojid_yet за неримиримата му защита срещу мен и му пожелавам успешно възстановяване. :a055:
Последна промяна от darthrado на ср сеп 26, 2007 5:07 pm, променено общо 1 път.
[color=#990000][url=http://bulfleet.com/?recruit=410051][/url]
[/color]
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Арна битка е станала :) Само да те питам - за кво правиш НОВ САЙТ за всяка битка бре човек.... :dizzy:
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
darthrado
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср апр 04, 2007 3:09 pm
Контакти:

Мнение от darthrado »

Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Sep 26 2007, 11:51 AM) за кво правиш НОВ САЙТ за всяка битка бре човек.... :dizzy:
Мързи ме да си редактирам старите, пък и си правя колекция от хубави битки.
[color=#990000][url=http://bulfleet.com/?recruit=410051][/url]
[/color]
Потребителски аватар
SFU
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср юни 27, 2007 6:22 am
Контакти:

Мнение от SFU »

Fallen_angel написа:QUOTE(Fallen_angel @ Sep 26 2007, 11:51 AM) Арна битка е станала :) Само да те питам - за кво правиш НОВ САЙТ за всяка битка бре човек.... :dizzy:
Аз не знам как да си направя сайт а Дарт Радо за всяка битка нов :lol: Бате требе да вземеш и мен да ме научил че аз имам бекъп-и ама са ми само във пс-то :c022:
3asto taq 3aLoba priqteLiu !!
3ashto iskash da me sasipesh !!
TA A3 M0INTE K0RABI SUM GI 0TGEDAL 0T PUR4E METAL KAT0 DECA SA MI !!
Потребителски аватар
SFU
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср юни 27, 2007 6:22 am
Контакти:

Мнение от SFU »

Fallen_angel написа:QUOTE(Fallen_angel @ Sep 26 2007, 11:51 AM) Арна битка е станала :) Само да те питам - за кво правиш НОВ САЙТ за всяка битка бре човек.... :dizzy:
Аз не знам как да си направя сайт а Дарт Радо за всяка битка нов :lol: Бате требе да вземеш и мен да ме научил че аз имам бекъп-и ама са ми само във пс-то :c022:

Поздравления за битката наистина е АРНА и доста на печалба :)
3asto taq 3aLoba priqteLiu !!
3ashto iskash da me sasipesh !!
TA A3 M0INTE K0RABI SUM GI 0TGEDAL 0T PUR4E METAL KAT0 DECA SA MI !!
Потребителски аватар
zagi
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет яну 12, 2006 5:21 am
Контакти:

Мнение от zagi »

битката е много добра .. оздравления и на двамата играчи макар че нападателя е бл доста по силен от защитника но това няма занчение :)
Не вярваш в Бог?!?Гръм да те удари!!!

Не вярваш в KillerTeam ? Да те занулят дано !
Потребителски аватар
Kashmir
Редник (Private)
Регистриран: съб юни 03, 2006 10:29 am
Контакти:

Мнение от Kashmir »

Браво, съотборнико, продължавай и заради мен да се биеш :a013:

Скорошно възстановяване на защитника!
[url=http://stardragon.awardspace.com][/url]
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

U.S.S. Defiant написа:Цитат(U.S.S. Defiant @ Sep 26 2007, 02:25 PM) Мързи ме да си редактирам старите, пък и си правя колекция от хубави битки.
Че то редактирането е по-бързо от правенето на нов бре :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 3”