Редакторска колонка
- Sabret00th
- Майор (Major)
- Регистриран: пон яну 09, 2006 7:43 pm
- Контакти:
Решихме от екипа да си отделим малка колонка, в която да ви споделяме разни полезни работи, размишления и тук-таме съвети за начинаещи и не чак толкова начинаещи. Също така ще се стремим да отразяваме случващото се в Лично Творчество през седмицата. Очаквайте също интересни материали, които ще ви предоставяме при възможност.
Това като за начало. Екипът на ЛТ ви желае попътен вятър!
Това като за начало. Екипът на ЛТ ви желае попътен вятър!
[quote="Ludetina"]Цитат(Ludetina @ Aug 17 2008, 21:35) `бичам луди хора - в тях е истината ;)[/quote][color=#8b0000][b]Everybody's playing revolution roulette[/b]
[/color] [code]Представете си най-бързия кораб в играта с името BMW;[/code] - из [url=http://www.xs-software.com/services.php]http://www.xs-software.com/services.php[/url]
[/color] [code]Представете си най-бързия кораб в играта с името BMW;[/code] - из [url=http://www.xs-software.com/services.php]http://www.xs-software.com/services.php[/url]
- Sabret00th
- Майор (Major)
- Контакти:
От този момент започваме да ви запознаваме с хора, допринесли малко или много за раздел Лично Творчество.
Запознаваме ви с: Глав.ред. TheBeast :
[Легенда - R3PL@Y : Sabret00th, Vision™ : TheBeast]
[00:26:45] R3PL@Y каза: разкажи ни как започна да пишеш в ЛТ?
[00:27:08] Vision™ каза: Смисъл какво ме подтикна или как почна всичко?
[00:27:18] R3PL@Y каза: Как почна всичко.
[00:28:01] Vision™ каза: Първата ми история беше обвързана с планетата ми в играта Булфлийт.Беше страшно недодялана, тип описание.
[00:28:39] Vision™ каза: После прочетох една тема на Оберон и оттам ми хрумна да почна и аз да пиша.
[00:28:42] R3PL@Y каза: Как попадна всъщност във форума и по-специално в ЛТ?
[00:29:13] Vision™ каза: Един приятел имаше тема във форума и ме помоли да се регистрирам и да пиша в темата.
[00:29:40] Vision™ каза: Поразгледах дяловете и видях ЛТ.
[00:29:58] Vision™ каза: Заинтересовах се и почнах да пиша...
[00:31:09] R3PL@Y каза: Кой ти даде напътствия, когато "прохождаше" в ЛТ?
[00:31:34] Vision™ каза: Никой....Получих страшно много критика,дори бях на път на отказване.
[00:32:16] R3PL@Y каза: Оцелял си, обаче....в случая за добро
[00:32:33] Vision™ каза: За добро,но всяко добре е до известен смисъл.
[00:32:54] Vision™ каза: Винаги ще се намери някой да те нахули затова че си ревльо и накадърник..
[00:33:19] R3PL@Y каза: И това е вярно....
[00:33:43] R3PL@Y каза: Въпреки това си издържал, за да те виждаме днес като модератор в ЛТ
[00:34:10] Vision™ каза: Издържах......Имах солидна подкрепа след като се появихте.
[00:35:12] R3PL@Y каза: (бел.ред.) "появихте"..."ние"? Kого визираш в смисъл.
[00:35:35] Vision™ каза: всички с които се сприятелих.
[00:36:23] R3PL@Y каза: и как се стигна до поста модератор на ЛТ?
[00:36:28] Vision™ каза: Sabret00th,Wolfy,DeadMan,kokaza6efe,debnadaviebna,gonzosmile и много други знайни и незнайни хора.
[00:38:14] Vision™ каза: Модератор......Хм,ами единственно ЛТ нямаше юзди, всички други раздели вече имаха секири.Помолих Хера да ми даде правомощия да си гледкам раздела кротичко и така.....Поех го..След това имаше размяни,напускания,връщания,но сега съм тук и съм непреклонен.
[00:40:11] R3PL@Y каза: Да, доста хора се изредиха май зад руля на ЛТ оттогава, ти си най-постоянен.
[00:40:41] R3PL@Y каза: Ще споделиш ли с нас с кой ти е най-приятно да пишеш, или няма да рискуваш да обидиш някого?
[00:40:46] Vision™ каза: Аз да защото страшно много обичам този раздел.....Най-хубавия е за мен
[00:41:33] R3PL@Y каза:
[00:41:37] Vision™ каза: Най-приятно ми е да пиша с разбрани и координирани хора.Няма значение с кого,важното е да е разбран и да знае какво иска и пише.
[00:42:04] R3PL@Y каза: В кой жанр обичаш да твориш най-много?
[00:42:28] Vision™ каза: Фантастика,екшън......тези стилове най ми допадат.
[00:42:47] R3PL@Y каза: Разкажи ни малко за себе си
[00:43:23] Vision™ каза: Нормален млад човек,който си има красива приятелка,добри приятели и почти вече безгрижен живот
[00:43:58] R3PL@Y каза: Плановете ти за развитие в Лично Творчество?
[00:44:51] Vision™ каза: Какво повече развитие да искам, ЛТ си е идеален раздел,само да имаше повече посещаемост
[00:45:15] R3PL@Y каза: А в личен план? Какви идеи за разкази имаш и т.н. ....
[00:47:15] Vision™ каза: Идеи за нови разкази все още нямам.Нека придвижим големия проект "The Game of Life" до финал (поне него да го завършим като хората) и аз да си завърша може би най-добрия ми досега разказ "Ъндърграунд стил",пък за нататъка ще видиме...
[00:48:15] R3PL@Y каза: Какво ще пожелаеш на читателите на ЛТ?
[00:49:10] Vision™ каза: Пожелавам на читателите да се вживяват в историите и да намерят своя образ,все пак ЛТ е за всички и всеки който пожелае може да опита...Струва си!
------------
До нови срещи, драги читатели.
Запознаваме ви с: Глав.ред. TheBeast :
[Легенда - R3PL@Y : Sabret00th, Vision™ : TheBeast]
[00:26:45] R3PL@Y каза: разкажи ни как започна да пишеш в ЛТ?
[00:27:08] Vision™ каза: Смисъл какво ме подтикна или как почна всичко?
[00:27:18] R3PL@Y каза: Как почна всичко.
[00:28:01] Vision™ каза: Първата ми история беше обвързана с планетата ми в играта Булфлийт.Беше страшно недодялана, тип описание.
[00:28:39] Vision™ каза: После прочетох една тема на Оберон и оттам ми хрумна да почна и аз да пиша.
[00:28:42] R3PL@Y каза: Как попадна всъщност във форума и по-специално в ЛТ?
[00:29:13] Vision™ каза: Един приятел имаше тема във форума и ме помоли да се регистрирам и да пиша в темата.
[00:29:40] Vision™ каза: Поразгледах дяловете и видях ЛТ.
[00:29:58] Vision™ каза: Заинтересовах се и почнах да пиша...
[00:31:09] R3PL@Y каза: Кой ти даде напътствия, когато "прохождаше" в ЛТ?
[00:31:34] Vision™ каза: Никой....Получих страшно много критика,дори бях на път на отказване.
[00:32:16] R3PL@Y каза: Оцелял си, обаче....в случая за добро
[00:32:33] Vision™ каза: За добро,но всяко добре е до известен смисъл.
[00:32:54] Vision™ каза: Винаги ще се намери някой да те нахули затова че си ревльо и накадърник..
[00:33:19] R3PL@Y каза: И това е вярно....
[00:33:43] R3PL@Y каза: Въпреки това си издържал, за да те виждаме днес като модератор в ЛТ
[00:34:10] Vision™ каза: Издържах......Имах солидна подкрепа след като се появихте.
[00:35:12] R3PL@Y каза: (бел.ред.) "появихте"..."ние"? Kого визираш в смисъл.
[00:35:35] Vision™ каза: всички с които се сприятелих.
[00:36:23] R3PL@Y каза: и как се стигна до поста модератор на ЛТ?
[00:36:28] Vision™ каза: Sabret00th,Wolfy,DeadMan,kokaza6efe,debnadaviebna,gonzosmile и много други знайни и незнайни хора.
[00:38:14] Vision™ каза: Модератор......Хм,ами единственно ЛТ нямаше юзди, всички други раздели вече имаха секири.Помолих Хера да ми даде правомощия да си гледкам раздела кротичко и така.....Поех го..След това имаше размяни,напускания,връщания,но сега съм тук и съм непреклонен.
[00:40:11] R3PL@Y каза: Да, доста хора се изредиха май зад руля на ЛТ оттогава, ти си най-постоянен.
[00:40:41] R3PL@Y каза: Ще споделиш ли с нас с кой ти е най-приятно да пишеш, или няма да рискуваш да обидиш някого?
[00:40:46] Vision™ каза: Аз да защото страшно много обичам този раздел.....Най-хубавия е за мен
[00:41:33] R3PL@Y каза:
[00:41:37] Vision™ каза: Най-приятно ми е да пиша с разбрани и координирани хора.Няма значение с кого,важното е да е разбран и да знае какво иска и пише.
[00:42:04] R3PL@Y каза: В кой жанр обичаш да твориш най-много?
[00:42:28] Vision™ каза: Фантастика,екшън......тези стилове най ми допадат.
[00:42:47] R3PL@Y каза: Разкажи ни малко за себе си
[00:43:23] Vision™ каза: Нормален млад човек,който си има красива приятелка,добри приятели и почти вече безгрижен живот
[00:43:58] R3PL@Y каза: Плановете ти за развитие в Лично Творчество?
[00:44:51] Vision™ каза: Какво повече развитие да искам, ЛТ си е идеален раздел,само да имаше повече посещаемост
[00:45:15] R3PL@Y каза: А в личен план? Какви идеи за разкази имаш и т.н. ....
[00:47:15] Vision™ каза: Идеи за нови разкази все още нямам.Нека придвижим големия проект "The Game of Life" до финал (поне него да го завършим като хората) и аз да си завърша може би най-добрия ми досега разказ "Ъндърграунд стил",пък за нататъка ще видиме...
[00:48:15] R3PL@Y каза: Какво ще пожелаеш на читателите на ЛТ?
[00:49:10] Vision™ каза: Пожелавам на читателите да се вживяват в историите и да намерят своя образ,все пак ЛТ е за всички и всеки който пожелае може да опита...Струва си!
------------
До нови срещи, драги читатели.
[quote="Ludetina"]Цитат(Ludetina @ Aug 17 2008, 21:35) `бичам луди хора - в тях е истината ;)[/quote][color=#8b0000][b]Everybody's playing revolution roulette[/b]
- Sabret00th
- Майор (Major)
- Контакти:
Ето и няколко подбрани линка за вас :
От раздела :
За инициативата Creative Commons
Помощ за бъдещи писатели ( от "старите кучета" на раздела )
Зала на Славата. Тук можете да видите кого сме отличили
Външни препратки :
ХуЛите - сайт за българска художествена литература. Има за цел да подкрепя прохождащите писатели.
От раздела :
За инициативата Creative Commons
Помощ за бъдещи писатели ( от "старите кучета" на раздела )
Зала на Славата. Тук можете да видите кого сме отличили
Външни препратки :
ХуЛите - сайт за българска художествена литература. Има за цел да подкрепя прохождащите писатели.
- Sabret00th
- Майор (Major)
- Контакти:
Отново ви запознаваме с интересен човек от форума на ЛТ :
Запознаваме ви с : Главен Експерт DeadMan
[Легенда : R3PL@Y - Sabret00th, Dread One - DeadMan]
Как попадна във форума на Булфлийт и по-специално в Лично Творчество?
[12:54:09] Dread One каза: Един съученик(бивш вече),подвизаващ се с ника Wolfy, ми разправяше за Булфийт, за форума и т.н..Пуснах си интернет тогава и реших да пробвам играта, видях линка за форума и айде - в кюпа. После той ми каза за раздела ЛТ, разгледах го, пък и прочетох нещо и общо взето ми хареса, та останах и във форума, и в раздела започнах да пиша.
[12:54:49] R3PL@Y каза: Което довежда до следващия ми въпрос, как започна да пишеш и трудно ли ти беше?
[12:56:36] Dread One каза: А, седнах, направих нова тема и почнах...поне така беше в Булфийт, иначе още от преди си пишех кратки историйки, ей така - за кефа. Не беше трудно да почна, но като цяло винаги ми е било трудно да опиша нещата така,както АЗ ги виждам...което е и причината толкова пъти да съм спирал да пиша - не ме радва резултата, не отговаря на това, което си представям.
[12:57:06] R3PL@Y каза: Много критики ли отнесе ?
[12:57:48] Dread One каза: Честно казано, не. Имало е тук-таме, особено ОБЕРОН много ме хулеше, но като не му харесва на човека, в правото си е.
[12:58:28] R3PL@Y каза: Така е. Помогна ли ти някой от "по-старите" писатели?
[12:59:29] Dread One каза: Хм, може би Дзвера(TheBeast, кой не го знае), всъщност той се включи в първия ми разказ. Иначе не, никой нищо не ми е казвал. Не че имаше "стари кучета" когато аз пишех всъщност, освен 2-3
[13:00:16] R3PL@Y каза: Това може да бъде проверено по датата на регистрация. Да те питам, бил си и модератор на раздела, трудна работа ли е?
[13:01:52] Dread One каза: Там какво да ти кажа...станах модератор, оправях нещата известно време и в тоя момент дойде оригиналния wow, което общо взето ме изтръгна от форума за има-няма 6 месеца. След това вече го нямаше желанието, затова сега не съм. Общо взето, не бих казал, че съм пример за модератор, но като цяло тая работа точно в раздела Лично творчество не е особено натоварваща - все пак основните изцепки са в Off topic.
[13:02:52] R3PL@Y каза: А, има и "произведения" в ЛТ, но да, по-малко са. Започваме с литературните въпроси. В кой жанр обичаш да твориш най-много?
[13:04:16] Dread One каза: Фентъзи, това винаги е била най-любимата ми тематика, следвана плътно от фантастиката, като цяло не си падам по неща от ежедневието - все пак ако искаш да го изпиташ, излизаш и готово.
[13:05:11] R3PL@Y каза: Вярно е. Я кажи с кого от раздела ти допада най да пишеш, или и ти ще си тактичен
[13:11:17] Dread One каза: Ох,тактичен, напротив,сега ще ти кажа 2-3 неща, които все съм си ... задържал. Най-много някои хора да ми се обидят
По принцип с Дзвера, теб самия, Wolfy съм писал, а и съм участвал в някои по-"мащабни" писания, било ми е приятно с всички, доколкото това опира до чатовете и говоренето НЕ по разказа обаче. Стигне ли се до него, започва едно мерене на атрибути от някои хора, които обясняват колко знаят, все едно са Марк Твен. Стига се до караници, защото други налагат мнението си, без да питат всички, а все пак всеки има право на мнението си? Вече съм категорично против общите разкази, не за друго, ами защото е изключително трудно да се постигне синхрон...и в общия случай трябва да се направи прекалено голям компромис откъм лични идеи. Но се отплеснах малко - та писането с Wolfy например, колкото и приятел да ми е или да е бил, е адски трудно за мен. Дали защото не обичам някой да ми налага неговото си постоянно, дали защото не харесвам отношението "аз съм профисионалист", когато не е така - не знам, но ми е трудно да го правя. С Дзвера е друга работа - човекът разбира от дума и с него все сме мислили почти еднакво. С теб нямам много опит(освен в големи разкази), но не сме имали препирни. Но право ще си кажа - най-приятно ми е било да пиша с човек, който се мисли за инвалид в писането и въпреки това надминава половината от този форум.
[13:11:24] Dread One каза: Поолях се малко, но ще простиш
[13:13:20] R3PL@Y каза: Тъкмо се чудех къде ти заседна отговора. Иначе си прав за големите разкази, всеки си има собствена представа за света и е доста трудно да се дойде на една идея.
[13:13:46] R3PL@Y каза: Накъде смяташ да тръгне писателската ти кариера, в частност тази в Лично Творчество?
[13:14:37] Dread One каза: О, нямам никаква идея, от известно време писането не ме влече нещо, така че засега само по едно нещо пиша от време на време...а и не се мисля за толкова добър писател, че да имам писателска кариера
[13:15:13] Dread One каза: Спирам да пиша засега, така че отива наникъде
[13:15:52] R3PL@Y каза: Не това очаквах да чуя... Както и да е, разкажи ни малко за себе си.
[13:19:45] Dread One каза: Ами, аз съм от "дребните" във форума, нямам дори 18 още(15). Както е ясно, ходя на даскало -Софийската Математическа - и макар доста хора да казват, че там са само зубъри, хич не е така...пък и доста неща пиша там, в скучните часове, но това са подробности :D Иначе обичам да се мотам насам-натам с приятели, да пия от време на време, да играя dota и като цяло компютърни игри...ама едно ще ви кажа, реалният живот ги бие във всеки аспект
Едно време мислих обратното, но попадне ли човек на компания , кефът е гарантиран. Абе общо взето съм си типично тийнейджърче
[13:20:30] R3PL@Y каза: И за финал, пожелай нещо на читателите на Лично Творчество
[13:21:03] Dread One каза: А, пожелавам им все да има интересни неща за четене и повече време да изкарват навън, а не пред форума
Запознаваме ви с : Главен Експерт DeadMan
[Легенда : R3PL@Y - Sabret00th, Dread One - DeadMan]
Как попадна във форума на Булфлийт и по-специално в Лично Творчество?
[12:54:09] Dread One каза: Един съученик(бивш вече),подвизаващ се с ника Wolfy, ми разправяше за Булфийт, за форума и т.н..Пуснах си интернет тогава и реших да пробвам играта, видях линка за форума и айде - в кюпа. После той ми каза за раздела ЛТ, разгледах го, пък и прочетох нещо и общо взето ми хареса, та останах и във форума, и в раздела започнах да пиша.
[12:54:49] R3PL@Y каза: Което довежда до следващия ми въпрос, как започна да пишеш и трудно ли ти беше?
[12:56:36] Dread One каза: А, седнах, направих нова тема и почнах...поне така беше в Булфийт, иначе още от преди си пишех кратки историйки, ей така - за кефа. Не беше трудно да почна, но като цяло винаги ми е било трудно да опиша нещата така,както АЗ ги виждам...което е и причината толкова пъти да съм спирал да пиша - не ме радва резултата, не отговаря на това, което си представям.
[12:57:06] R3PL@Y каза: Много критики ли отнесе ?
[12:57:48] Dread One каза: Честно казано, не. Имало е тук-таме, особено ОБЕРОН много ме хулеше, но като не му харесва на човека, в правото си е.
[12:58:28] R3PL@Y каза: Така е. Помогна ли ти някой от "по-старите" писатели?
[12:59:29] Dread One каза: Хм, може би Дзвера(TheBeast, кой не го знае), всъщност той се включи в първия ми разказ. Иначе не, никой нищо не ми е казвал. Не че имаше "стари кучета" когато аз пишех всъщност, освен 2-3
[13:00:16] R3PL@Y каза: Това може да бъде проверено по датата на регистрация. Да те питам, бил си и модератор на раздела, трудна работа ли е?
[13:01:52] Dread One каза: Там какво да ти кажа...станах модератор, оправях нещата известно време и в тоя момент дойде оригиналния wow, което общо взето ме изтръгна от форума за има-няма 6 месеца. След това вече го нямаше желанието, затова сега не съм. Общо взето, не бих казал, че съм пример за модератор, но като цяло тая работа точно в раздела Лично творчество не е особено натоварваща - все пак основните изцепки са в Off topic.
[13:02:52] R3PL@Y каза: А, има и "произведения" в ЛТ, но да, по-малко са. Започваме с литературните въпроси. В кой жанр обичаш да твориш най-много?
[13:04:16] Dread One каза: Фентъзи, това винаги е била най-любимата ми тематика, следвана плътно от фантастиката, като цяло не си падам по неща от ежедневието - все пак ако искаш да го изпиташ, излизаш и готово.
[13:05:11] R3PL@Y каза: Вярно е. Я кажи с кого от раздела ти допада най да пишеш, или и ти ще си тактичен
[13:11:17] Dread One каза: Ох,тактичен, напротив,сега ще ти кажа 2-3 неща, които все съм си ... задържал. Най-много някои хора да ми се обидят
[13:11:24] Dread One каза: Поолях се малко, но ще простиш
[13:13:20] R3PL@Y каза: Тъкмо се чудех къде ти заседна отговора. Иначе си прав за големите разкази, всеки си има собствена представа за света и е доста трудно да се дойде на една идея.
[13:13:46] R3PL@Y каза: Накъде смяташ да тръгне писателската ти кариера, в частност тази в Лично Творчество?
[13:14:37] Dread One каза: О, нямам никаква идея, от известно време писането не ме влече нещо, така че засега само по едно нещо пиша от време на време...а и не се мисля за толкова добър писател, че да имам писателска кариера
[13:15:13] Dread One каза: Спирам да пиша засега, така че отива наникъде
[13:15:52] R3PL@Y каза: Не това очаквах да чуя... Както и да е, разкажи ни малко за себе си.
[13:19:45] Dread One каза: Ами, аз съм от "дребните" във форума, нямам дори 18 още(15). Както е ясно, ходя на даскало -Софийската Математическа - и макар доста хора да казват, че там са само зубъри, хич не е така...пък и доста неща пиша там, в скучните часове, но това са подробности :D Иначе обичам да се мотам насам-натам с приятели, да пия от време на време, да играя dota и като цяло компютърни игри...ама едно ще ви кажа, реалният живот ги бие във всеки аспект
[13:20:30] R3PL@Y каза: И за финал, пожелай нещо на читателите на Лично Творчество
[13:21:03] Dread One каза: А, пожелавам им все да има интересни неща за четене и повече време да изкарват навън, а не пред форума
- Sabret00th
- Майор (Major)
- Контакти:
Запознаваме в с kokaza6efe, paksizabravihpass-a6ef, Linkin Park....абе шефката
[Легенда : R3PL@Y - Sabret00th, ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● - Linkin Park]
[14:08:55] R3PL@Y каза: Как започна да пишеш в ЛТ?
[14:07:20] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: Дойдох, видях, победих
[14:07:21] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: т.е.
[14:07:27] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: от начало бях обикновен спамер
[14:07:34] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: който да казва браво
[14:07:42] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: когато хареса някоя история
[14:07:56] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: след това прочетох Кървавият залез
[14:08:22] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: и реших да пиша една история, дето поради нисък читателски интерес зарязах
[14:08:55] R3PL@Y каза: Ако всички правеха като теб кьорав разказ нямаше да има....
[14:08:58] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: след това почнаха да ме канят и други хора да пиша, сближих се с много народ и така
[14:09:24] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: иначе аз съм си и мързел
[14:09:36] R3PL@Y каза: А трудно ли ти беше да почнеш, критики имаше ли и .т.н...
[14:09:36] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: а като няма и кьорав спамер да каже
[14:09:48] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: критики от начало нямаше
[14:10:03] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: после започнаха да критикуват приятели
[14:10:09] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: а аз ги псувах
[14:10:38] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: мен лично май никой не ме е критикувал, освен колкото Ники (додо) да ми каже да не спамя с емотиконите
[14:11:00] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: обаче много се обиждах да критикуват приятелите ми
[14:11:10] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: и за известно време зарязах форума
[14:11:13] R3PL@Y каза: А помогна ли ти някой да почнеш или си проби път самостоятелно?
[14:11:48] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: помогна ми добрия прием от 'ветераните', иначе никой не ми е давал съвети или нещо такова
[14:11:58] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: стила си е мой и неповлиян
[14:12:01] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза:
[14:12:14] R3PL@Y каза: И уникален, между другото....
[14:12:23] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: иначе също беше много полезно
[14:12:32] R3PL@Y каза: Я разкажи някоя интересна случка от форума, сигурен съм че имаш много ?
[14:12:38] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: приемът в псуваческия форум
[14:12:39] R3PL@Y каза: С тоя характер...
[14:13:32] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: ем, известно време се заяждах с Оберон, мн ме дразнеше кат се разкритикува, а един разказ свестен няма (аз също нямам и си трая, не критикувам)
[14:13:50] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: запознах се и с много от творците от София
[14:14:27] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: ( Лъчо (Дед), Калин (Уфи), Сашо (дебна) )
[14:14:34] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: и с още народ бих се запознала
[14:14:46] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: имах дрязги с хера, каос, който се сетиш
[14:14:54] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: 100ян също мн ме дразнеше
[14:15:02] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: а интересното е
[14:15:06] R3PL@Y каза: А не се ли познаваш със баш шефа на ЛТ, TheBeast ?
[14:15:18] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: че от начало всички във форума ми изглеждаха печени
[14:15:32] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: още не, ама той е навит, ние сме навити
[14:15:39] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: та и това ще стане, лятото е пред нас
[14:16:38] R3PL@Y каза: Мдаам ... Започвам с ЛТ-въпросите
С кого от форума ти е най-приятно да пишеш ? Запазваш си и правото на мълчание...
[14:16:58] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: с всички е голям купон
[14:17:10] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: от начало опитах с Дед и Уфи и не стана нищо
[14:17:26] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: яко се изпокарахме с Калин тогава
[14:17:32] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: още не бяхме приятели
[14:17:39] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: обаче после
[14:17:46] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: почнахме пиратската история
[14:17:57] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: която вече е 70-80 страници
[14:18:16] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: макар и да не сме поствали във форума, искаме да видим дали не може да се издаде случайно
[14:18:31] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: но, чукам на дърво, това като я завършим
[14:18:36] R3PL@Y каза: Е то ако е толкова голямо трябва да пробвате някъде ...
[14:18:46] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: иначе с Ники (додо) също е голям кеф
[14:18:53] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: фаща ни лигня и ела видиш
[14:19:11] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: с дебнещия се изпокарваме лесно, твърде са ни различни гледните точки
[14:19:54] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: с теб се пише приятно, пък и мн ме ласкаеш, което, макар да не си го признавам обикновено, радва - не е лесно да изтръгнеш одобрение
[14:20:14] R3PL@Y каза: Следващият въпрос по принцип беше накъде ще тръгне писателската ти кариера, ама в общи линии ми отговори....
[14:21:03] R3PL@Y каза: Я разкажи нещо за себе си, бас хващам че ще се чете с интерес.
[14:21:07] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: от десет годишна започнах роман в стил Агата Кристи (т.е. мн криминален и мн заплетен) и даже ще го довърша
[14:21:39] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: от тогава стилът ми на писане доста се е променил, надявам се към по-добро
[14:22:01] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: пък и бях повлияна и от други автори
[14:22:14] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: и вече се опитвам да вкарвам повече хумор
[14:22:35] R3PL@Y каза: Успешно при това
[14:22:35] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: иначе кариера чак - едва ли
[14:22:45] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: по-скоро хоби
[14:22:57] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: от което се надявам да изкарам парички
[14:23:11] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: но това съм си аз
[14:23:17] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: предприемачески дух
[14:23:39] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: Нещо за мен - слушам Green Day :D
[14:23:58] R3PL@Y каза: Кхъх...материалистка :D Разказвай сега за личността зад kokaza6efe и там различните ти никове.
[14:23:59] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: & LP, Sum 41, Nirvana
[14:24:05] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: :D:D:D:D
[14:24:11] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: никовете
[14:24:21] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: винаги просто се омазват
[14:24:37] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: точно като плановете ми да господствам над света
[14:24:41] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: базикам се
[14:24:43] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: :Р
[14:25:02] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: обаче след всеки рестарт на форума аз съм с нов ник
[14:25:06] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: много е дразнещо
[14:25:09] R3PL@Y каза: Е що така
[14:25:22] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: от начало си мислех, че повредата е в моя телевизор
[14:25:23] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: ама не е
[14:25:30] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: а защо
[14:25:36] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: това е енигма
[14:25:43] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: от най-трудните
[14:26:09] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: бтв, може ли да си запазя правото аз да те интервюирам
[14:26:33] R3PL@Y каза: Хе-хе, щом имаш желание
[14:27:13] R3PL@Y каза: Ако нямаш какво да добавиш за твоята-недотам-светла-личност, или пък някое друго въпросче да се сещаш, ще те помоля да пожелаеш нещо на читателите
[14:27:23] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: ем има
[14:27:28] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: първо благодарност
[14:28:13] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: благодаря на моя редактор, а също и човека, който ме е запалил най-много по хубава музика - т.е. Мамма
[14:28:36] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: благодаря й също и за мн мн мн мн други неща които е правила за мен
[14:28:56] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: без нея няма да съм нищо (и в буквалния, и в преносния смисъл)
[14:29:28] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: желая й здраве, щастие, long live rock 'n' roll
[14:29:37] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: и да е мн щастлива
[14:29:48] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: на читателите горе-долу същото
[14:30:02] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: и да не се заяждат много за правописа
[14:30:24] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: и един съвет
[14:30:28] R3PL@Y каза: а, за това не се тревожи, нося си брадва в горното модераторско джобче....
[14:30:35] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: хахахаха
[14:31:04] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: ем, да, двуостра ли е......... май се отклонихме в професионални подробности
[14:32:10] R3PL@Y каза: Аз някой път ще те поканя да огледаш цеха...опа, много се разприказвах за въоръжението.
[14:32:15] R3PL@Y каза: Та, за съветчето....
[14:32:18] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: та съвета към читателите (освен да внимават за брадви/ секири) е да си спомнят по-често кои са и кои са хората, на които трябва да благодарят за това. И да го направят - няколко минути на ден понякога са достатъчни
[Легенда : R3PL@Y - Sabret00th, ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● - Linkin Park]
[14:08:55] R3PL@Y каза: Как започна да пишеш в ЛТ?
[14:07:20] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: Дойдох, видях, победих
[14:07:21] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: т.е.
[14:07:27] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: от начало бях обикновен спамер
[14:07:34] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: който да казва браво
[14:07:42] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: когато хареса някоя история
[14:07:56] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: след това прочетох Кървавият залез
[14:08:22] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: и реших да пиша една история, дето поради нисък читателски интерес зарязах
[14:08:55] R3PL@Y каза: Ако всички правеха като теб кьорав разказ нямаше да има....
[14:08:58] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: след това почнаха да ме канят и други хора да пиша, сближих се с много народ и така
[14:09:24] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: иначе аз съм си и мързел
[14:09:36] R3PL@Y каза: А трудно ли ти беше да почнеш, критики имаше ли и .т.н...
[14:09:36] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: а като няма и кьорав спамер да каже
[14:09:48] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: критики от начало нямаше
[14:10:03] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: после започнаха да критикуват приятели
[14:10:09] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: а аз ги псувах
[14:10:38] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: мен лично май никой не ме е критикувал, освен колкото Ники (додо) да ми каже да не спамя с емотиконите
[14:11:00] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: обаче много се обиждах да критикуват приятелите ми
[14:11:10] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: и за известно време зарязах форума
[14:11:13] R3PL@Y каза: А помогна ли ти някой да почнеш или си проби път самостоятелно?
[14:11:48] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: помогна ми добрия прием от 'ветераните', иначе никой не ми е давал съвети или нещо такова
[14:11:58] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: стила си е мой и неповлиян
[14:12:01] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза:
[14:12:14] R3PL@Y каза: И уникален, между другото....
[14:12:23] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: иначе също беше много полезно
[14:12:32] R3PL@Y каза: Я разкажи някоя интересна случка от форума, сигурен съм че имаш много ?
[14:12:38] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: приемът в псуваческия форум
[14:12:39] R3PL@Y каза: С тоя характер...
[14:13:32] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: ем, известно време се заяждах с Оберон, мн ме дразнеше кат се разкритикува, а един разказ свестен няма (аз също нямам и си трая, не критикувам)
[14:13:50] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: запознах се и с много от творците от София
[14:14:27] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: ( Лъчо (Дед), Калин (Уфи), Сашо (дебна) )
[14:14:34] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: и с още народ бих се запознала
[14:14:46] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: имах дрязги с хера, каос, който се сетиш
[14:14:54] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: 100ян също мн ме дразнеше
[14:15:02] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: а интересното е
[14:15:06] R3PL@Y каза: А не се ли познаваш със баш шефа на ЛТ, TheBeast ?
[14:15:18] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: че от начало всички във форума ми изглеждаха печени
[14:15:32] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: още не, ама той е навит, ние сме навити
[14:15:39] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: та и това ще стане, лятото е пред нас
[14:16:38] R3PL@Y каза: Мдаам ... Започвам с ЛТ-въпросите
[14:16:58] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: с всички е голям купон
[14:17:10] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: от начало опитах с Дед и Уфи и не стана нищо
[14:17:26] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: яко се изпокарахме с Калин тогава
[14:17:32] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: още не бяхме приятели
[14:17:39] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: обаче после
[14:17:46] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: почнахме пиратската история
[14:17:57] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: която вече е 70-80 страници
[14:18:16] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: макар и да не сме поствали във форума, искаме да видим дали не може да се издаде случайно
[14:18:31] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: но, чукам на дърво, това като я завършим
[14:18:36] R3PL@Y каза: Е то ако е толкова голямо трябва да пробвате някъде ...
[14:18:46] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: иначе с Ники (додо) също е голям кеф
[14:18:53] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: фаща ни лигня и ела видиш
[14:19:11] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: с дебнещия се изпокарваме лесно, твърде са ни различни гледните точки
[14:19:54] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: с теб се пише приятно, пък и мн ме ласкаеш, което, макар да не си го признавам обикновено, радва - не е лесно да изтръгнеш одобрение
[14:20:14] R3PL@Y каза: Следващият въпрос по принцип беше накъде ще тръгне писателската ти кариера, ама в общи линии ми отговори....
[14:21:03] R3PL@Y каза: Я разкажи нещо за себе си, бас хващам че ще се чете с интерес.
[14:21:07] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: от десет годишна започнах роман в стил Агата Кристи (т.е. мн криминален и мн заплетен) и даже ще го довърша
[14:21:39] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: от тогава стилът ми на писане доста се е променил, надявам се към по-добро
[14:22:01] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: пък и бях повлияна и от други автори
[14:22:14] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: и вече се опитвам да вкарвам повече хумор
[14:22:35] R3PL@Y каза: Успешно при това
[14:22:35] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: иначе кариера чак - едва ли
[14:22:45] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: по-скоро хоби
[14:22:57] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: от което се надявам да изкарам парички
[14:23:11] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: но това съм си аз
[14:23:17] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: предприемачески дух
[14:23:39] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: Нещо за мен - слушам Green Day :D
[14:23:58] R3PL@Y каза: Кхъх...материалистка :D Разказвай сега за личността зад kokaza6efe и там различните ти никове.
[14:23:59] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: & LP, Sum 41, Nirvana
[14:24:05] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: :D:D:D:D
[14:24:11] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: никовете
[14:24:21] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: винаги просто се омазват
[14:24:37] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: точно като плановете ми да господствам над света
[14:24:41] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: базикам се
[14:24:43] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: :Р
[14:25:02] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: обаче след всеки рестарт на форума аз съм с нов ник
[14:25:06] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: много е дразнещо
[14:25:09] R3PL@Y каза: Е що така
[14:25:22] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: от начало си мислех, че повредата е в моя телевизор
[14:25:23] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: ама не е
[14:25:30] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: а защо
[14:25:36] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: това е енигма
[14:25:43] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: от най-трудните
[14:26:09] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: бтв, може ли да си запазя правото аз да те интервюирам
[14:26:33] R3PL@Y каза: Хе-хе, щом имаш желание
[14:27:13] R3PL@Y каза: Ако нямаш какво да добавиш за твоята-недотам-светла-личност, или пък някое друго въпросче да се сещаш, ще те помоля да пожелаеш нещо на читателите
[14:27:23] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: ем има
[14:27:28] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: първо благодарност
[14:28:13] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: благодаря на моя редактор, а също и човека, който ме е запалил най-много по хубава музика - т.е. Мамма
[14:28:36] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: благодаря й също и за мн мн мн мн други неща които е правила за мен
[14:28:56] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: без нея няма да съм нищо (и в буквалния, и в преносния смисъл)
[14:29:28] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: желая й здраве, щастие, long live rock 'n' roll
[14:29:37] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: и да е мн щастлива
[14:29:48] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: на читателите горе-долу същото
[14:30:02] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: и да не се заяждат много за правописа
[14:30:24] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: и един съвет
[14:30:28] R3PL@Y каза: а, за това не се тревожи, нося си брадва в горното модераторско джобче....
[14:30:35] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: хахахаха
[14:31:04] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: ем, да, двуостра ли е......... май се отклонихме в професионални подробности
[14:32:10] R3PL@Y каза: Аз някой път ще те поканя да огледаш цеха...опа, много се разприказвах за въоръжението.
[14:32:15] R3PL@Y каза: Та, за съветчето....
[14:32:18] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● каза: та съвета към читателите (освен да внимават за брадви/ секири) е да си спомнят по-често кои са и кои са хората, на които трябва да благодарят за това. И да го направят - няколко минути на ден понякога са достатъчни
- paknovnick6efe!
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: вт мар 13, 2007 6:47 pm
- Контакти:
Eто ме и мен в ролята на инквизира.... интервюиращ.
[ R3PL@Y = Sabret00th ; ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● = мен]
[14:52:35] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● says: И сега аз да те мъча с интервю
[14:52:58] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● says: Кога започна да пишеш и кога започна да пишеш в ЛТ?
[14:54:41] R3PL@Y says: Ами попътно покрай играта минах към форума, видях раздел Лично Творчество, и се заинтересувах ... и така година и половина. Оттогава си пиша разкази, всичките са пуснати в ЛТ.
[14:55:27] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● says: Каква литература предпочиташ и кои са ти любимите автори (освен мене, хахахаха)?
[14:57:11] R3PL@Y says: Чета предимно фантастика, ако попадне фентъзи и разни книжки с военна тематика. Иначе освен теб чета Айзък Азимов, Рей Бредбъри, Р.А. Салваторе и други ...
[14:57:30] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● says: Айзък руулз
[14:58:05] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● says: браво, ше ти купя бонбонче кат свършим тука - добре си се ориентирал какво да четеш
[14:58:14] R3PL@Y says: Всъщност напоследък повече чета произведения на хора като мене. , т.е. любителски разкази
[14:58:41] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● says: това е даже по-похвално. Две бонбончета.
[14:59:07] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● says: Иначе как се зариби по форума? Сам ли си го намери или някой ти го показа?
[14:59:53] R3PL@Y says: Това е труден въпрос....по-точно как бях намерил играта, иначе за форума беше лесно да проверя линка
Така че липсващата връзка е как съм намерил играта, а не форума.
[15:00:09] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● says: хахаха
[15:00:17] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● says: е, как се случи?
[15:01:51] R3PL@Y says: Е, не се сещам. Най-вероятно като съм се ровел в нета съм попаднал на играта, и почти веднага се намъкнах във форума.
[15:02:00] R3PL@Y says: И няма отгнездване вече сума ти и време.
[15:02:28] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● says: Ест, по-зарибяващо е и от играта - нали ме има мене :D
[15:02:33] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● says: бъзикам се
[15:02:44] R3PL@Y says: Всъщност така си е до голяма степен :D
[15:02:53] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● says: хахаха
[15:03:14] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● says: ЛТ въпроси
[15:03:35] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● says: С кого най-много се спогаждаш като пишете и с кого е най-приятно?
[15:03:37] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● says: Има разлика
[15:03:54] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● says: понякога е по-забавно да се караш със съавтора
[15:05:20] R3PL@Y says: Ами до момента най-много разкази имаме със Дзвера, просто като решим да пишем и на нас веднага ни се получава. Както и с Wolfy, той е невероятен талант, но понякога е голям инат
[15:05:31] R3PL@Y says: А с теб лично май не съм имал честта или се лъжа?
[15:06:58] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● says: Чест?! Хахахахах. С мен се пише трудно. А The Game Of Life?
[15:07:39] R3PL@Y says: Това е първия, и за момента сме твърде далече като сюжет...което е разбираемо като се има предвид мащаба на разказа.
[15:07:39] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● says: Писателската ти кариера - на къде отива, може би?
[15:08:11] R3PL@Y says: Ами беше позаседнала напоследък, но тия дни имам желание да пиша доста, засега- само в рамките на ЛТ
[15:09:26] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● says: Като някое произведение не ти хареса какво правиш? Т.е. тактичен ли си или режеш с брадвата?
[15:10:06] R3PL@Y says: Зависи от произведението, някои са си направо за рязане. Въпреки това винаги чакам мнението на колегите по въпроса.
[15:10:20] R3PL@Y says: Иначе донякъде проявявам тактичност....донякъде.
[15:10:45] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● says: Как ти се ще да изглежда ЛТ за в бъдеще?
[15:12:17] R3PL@Y says: Както каза TheBeast, на ЛТ не му трябва нищо, в момента се води много стабилно и му трябва повече посещаемост, и евентуално, повече творци
[15:12:51] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● says: Как стана журналист?
[15:14:27] R3PL@Y says: А, това на мене ми е мистерия тип Бермудски триъгълник....май на Екстрем му скимна че му трябва рубрика във вестника подобна на Радио Тотален Спамер и е казал на Каос да ме направи....хич нямам желание за тая табелка.
[15:14:48] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● says: Тежка е царската корона
[15:15:15] R3PL@Y says: А между другото ми се въртят разни идеи за табелка Редактор или Коректор за екипа на ЛТ, ама Каос и Хера ако ги питам много лошо ще ме изгледат
[15:15:21] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● says: Разкажи сега нещо за себе си - интереси, любима музика/ група, години и т.н.
[15:19:02] R3PL@Y says: Интересите ми се свеждат в момента до свързани с компютъра неща - от игри до писане на разкази тук. За музика слушам предимно рок и метъл(е, не само ), ще изредя част от групите които слушам : Metallica, Rainbow, Scorpions, Nirvana, NightWish, Deep Purple, Guano Apes, HIM, Iron Maiden, Manowar, Queen....
[15:19:28] R3PL@Y says: Иначе за моя милост - 18 години, от Варна, злобна гадинка...
[15:20:06] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● says: Хехехехе, личи си писателският талант и в най-дребното изказване
[15:20:19] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● says: Ако искаш да благодариш някому и т.н.?
[15:21:05] R3PL@Y says: Благодаря на приятелите си тук във форума, най-вече на тези с които пиша в момента, които много ми помагат и ме подкрепят.
[15:21:32] R3PL@Y says: На тебе, че изтърпя това и предното интервю....
[15:21:37] R3PL@Y says: :D
[15:21:39] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● says: хахахахааха
[15:21:43] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● says: НП
[15:22:01] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● says: иначе ако искаш да си самозададеш въпрос и да си отговориш
[15:22:12] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● says: т.е. ако съм пропуснала нещо
[15:22:16] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● says: сега е момента
[15:22:42] R3PL@Y says: Ми няма да разискваме въпроса за модераторските сечива, така че май това е
[15:23:03] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● says: (няма... в официалния чат :Р)
[15:23:25] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● says: Ем, значи само остава да пожелаеш нещо на читателите
[15:23:34] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● says: и на бъдещите писатели, евентуално
[15:24:02] R3PL@Y says: На читателите им пожелавам да се радват и занапред на раздела, да ни критикуват по-малко и да ни хвалят повече
[15:24:39] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● says: (и да нямат съприкосновение с брадви, шурикени и прочее)
[15:24:28] R3PL@Y says: На бъдещите писатели ще кажа само да имат вяра в себе си да продължават напред
[15:24:55] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● says: оки, мерси, Сабре
[15:25:00] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● says: сега за сечивата...
[15:25:20] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● says: unofficial chat on
[ R3PL@Y = Sabret00th ; ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● = мен]
[14:52:35] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● says: И сега аз да те мъча с интервю
[14:52:58] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● says: Кога започна да пишеш и кога започна да пишеш в ЛТ?
[14:54:41] R3PL@Y says: Ами попътно покрай играта минах към форума, видях раздел Лично Творчество, и се заинтересувах ... и така година и половина. Оттогава си пиша разкази, всичките са пуснати в ЛТ.
[14:55:27] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● says: Каква литература предпочиташ и кои са ти любимите автори (освен мене, хахахаха)?
[14:57:11] R3PL@Y says: Чета предимно фантастика, ако попадне фентъзи и разни книжки с военна тематика. Иначе освен теб чета Айзък Азимов, Рей Бредбъри, Р.А. Салваторе и други ...
[14:57:30] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● says: Айзък руулз
[14:58:05] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● says: браво, ше ти купя бонбонче кат свършим тука - добре си се ориентирал какво да четеш
[14:58:14] R3PL@Y says: Всъщност напоследък повече чета произведения на хора като мене. , т.е. любителски разкази
[14:58:41] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● says: това е даже по-похвално. Две бонбончета.
[14:59:07] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● says: Иначе как се зариби по форума? Сам ли си го намери или някой ти го показа?
[14:59:53] R3PL@Y says: Това е труден въпрос....по-точно как бях намерил играта, иначе за форума беше лесно да проверя линка
[15:00:09] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● says: хахаха
[15:00:17] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● says: е, как се случи?
[15:01:51] R3PL@Y says: Е, не се сещам. Най-вероятно като съм се ровел в нета съм попаднал на играта, и почти веднага се намъкнах във форума.
[15:02:00] R3PL@Y says: И няма отгнездване вече сума ти и време.
[15:02:28] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● says: Ест, по-зарибяващо е и от играта - нали ме има мене :D
[15:02:33] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● says: бъзикам се
[15:02:44] R3PL@Y says: Всъщност така си е до голяма степен :D
[15:02:53] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● says: хахаха
[15:03:14] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● says: ЛТ въпроси
[15:03:35] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● says: С кого най-много се спогаждаш като пишете и с кого е най-приятно?
[15:03:37] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● says: Има разлика
[15:03:54] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● says: понякога е по-забавно да се караш със съавтора
[15:05:20] R3PL@Y says: Ами до момента най-много разкази имаме със Дзвера, просто като решим да пишем и на нас веднага ни се получава. Както и с Wolfy, той е невероятен талант, но понякога е голям инат
[15:05:31] R3PL@Y says: А с теб лично май не съм имал честта или се лъжа?
[15:06:58] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● says: Чест?! Хахахахах. С мен се пише трудно. А The Game Of Life?
[15:07:39] R3PL@Y says: Това е първия, и за момента сме твърде далече като сюжет...което е разбираемо като се има предвид мащаба на разказа.
[15:07:39] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● says: Писателската ти кариера - на къде отива, може би?
[15:08:11] R3PL@Y says: Ами беше позаседнала напоследък, но тия дни имам желание да пиша доста, засега- само в рамките на ЛТ
[15:09:26] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● says: Като някое произведение не ти хареса какво правиш? Т.е. тактичен ли си или режеш с брадвата?
[15:10:06] R3PL@Y says: Зависи от произведението, някои са си направо за рязане. Въпреки това винаги чакам мнението на колегите по въпроса.
[15:10:20] R3PL@Y says: Иначе донякъде проявявам тактичност....донякъде.
[15:10:45] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● says: Как ти се ще да изглежда ЛТ за в бъдеще?
[15:12:17] R3PL@Y says: Както каза TheBeast, на ЛТ не му трябва нищо, в момента се води много стабилно и му трябва повече посещаемост, и евентуално, повече творци
[15:12:51] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● says: Как стана журналист?
[15:14:27] R3PL@Y says: А, това на мене ми е мистерия тип Бермудски триъгълник....май на Екстрем му скимна че му трябва рубрика във вестника подобна на Радио Тотален Спамер и е казал на Каос да ме направи....хич нямам желание за тая табелка.
[15:14:48] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● says: Тежка е царската корона
[15:15:15] R3PL@Y says: А между другото ми се въртят разни идеи за табелка Редактор или Коректор за екипа на ЛТ, ама Каос и Хера ако ги питам много лошо ще ме изгледат
[15:15:21] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● says: Разкажи сега нещо за себе си - интереси, любима музика/ група, години и т.н.
[15:19:02] R3PL@Y says: Интересите ми се свеждат в момента до свързани с компютъра неща - от игри до писане на разкази тук. За музика слушам предимно рок и метъл(е, не само ), ще изредя част от групите които слушам : Metallica, Rainbow, Scorpions, Nirvana, NightWish, Deep Purple, Guano Apes, HIM, Iron Maiden, Manowar, Queen....
[15:19:28] R3PL@Y says: Иначе за моя милост - 18 години, от Варна, злобна гадинка...
[15:20:06] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● says: Хехехехе, личи си писателският талант и в най-дребното изказване
[15:20:19] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● says: Ако искаш да благодариш някому и т.н.?
[15:21:05] R3PL@Y says: Благодаря на приятелите си тук във форума, най-вече на тези с които пиша в момента, които много ми помагат и ме подкрепят.
[15:21:32] R3PL@Y says: На тебе, че изтърпя това и предното интервю....
[15:21:37] R3PL@Y says: :D
[15:21:39] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● says: хахахахааха
[15:21:43] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● says: НП
[15:22:01] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● says: иначе ако искаш да си самозададеш въпрос и да си отговориш
[15:22:12] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● says: т.е. ако съм пропуснала нещо
[15:22:16] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● says: сега е момента
[15:22:42] R3PL@Y says: Ми няма да разискваме въпроса за модераторските сечива, така че май това е
[15:23:03] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● says: (няма... в официалния чат :Р)
[15:23:25] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● says: Ем, значи само остава да пожелаеш нещо на читателите
[15:23:34] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● says: и на бъдещите писатели, евентуално
[15:24:02] R3PL@Y says: На читателите им пожелавам да се радват и занапред на раздела, да ни критикуват по-малко и да ни хвалят повече
[15:24:39] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● says: (и да нямат съприкосновение с брадви, шурикени и прочее)
[15:24:28] R3PL@Y says: На бъдещите писатели ще кажа само да имат вяра в себе си да продължават напред
[15:24:55] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● says: оки, мерси, Сабре
[15:25:00] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● says: сега за сечивата...
[15:25:20] ΅Liиkiи Park΅˚·•●Giveи Up!.∙◦● says: unofficial chat on
[i][color=#483D8B]I found it hard, it's hard to find
Oh well, whatever, nevermind
Hello, hello, hello, how low? (x3)
Nirvana - Smells Like Teen Spirit [album: 'Nevermind'] [/color][/i]
S.P.A.M. is Special Prepared Army of Musicians 4 peace!
[url=http://www.taintedink.com]http://www.taintedink.com[/url] - \/\3B\*/-\"\"E\-\[]
[url=http://www.taintedink.com/shinobu.html]http://www.taintedink.com/shinobu.html[/url] - A3!
Sometimes i wonder if what i'm doin makes any sense.I guess it doesn't...
Oh well, whatever, nevermind
Hello, hello, hello, how low? (x3)
Nirvana - Smells Like Teen Spirit [album: 'Nevermind'] [/color][/i]
S.P.A.M. is Special Prepared Army of Musicians 4 peace!
[url=http://www.taintedink.com]http://www.taintedink.com[/url] - \/\3B\*/-\"\"E\-\[]
[url=http://www.taintedink.com/shinobu.html]http://www.taintedink.com/shinobu.html[/url] - A3!
Sometimes i wonder if what i'm doin makes any sense.I guess it doesn't...
- TheBeast
- Майор (Major)
- Регистриран: пет юли 15, 2005 8:52 am
- Контакти:
Ето и от мен едно интервю,което за мен беше адски важно да присъства тук!
[Scorpy™=TheBeast;Cheshire [Il-2 STURMOVIK]=Wolfy]
[15:40:25] Scorpy™ каза: Как отиде в ЛТ?
[15:41:13] Cheshire [Il-2 STURMOVIK] каза: От играта във форума.Всъщност влязох ,за да питам нещо и без да искам дръпнах скрола на мишката надолу и така......
[15:41:53] Scorpy™ каза: Ами как почна тогава да пишеш,помня,че едновременно с DeadMan почнахте нещо,така ли беше?
[15:44:35] Cheshire [Il-2 STURMOVIK] каза: Ами.....видях един твой разказ,съжалявам ,че не помня кой точно,имаше един дядо с гега.....та така,обичам да пиша разкази и реших да пробвам.Всъщност не обичам да пиша разкази,който трябва да следват разни правила и закони на литературата,обичам просто да прехвърлям нещата от главата ми на хартия и така да споделям мислите си. Относно началото,почнах един самостоятелен разказ.После прикотках и Дед да пише нещо.....и така се появихме в ЛТ.
[15:46:07] Scorpy™ каза: мхм....А даде ли ти някой напътствие?
[15:48:54] Cheshire [Il-2 STURMOVIK] каза: Напътствие? Как да пиша ли? Как да пиша никой не ме е учил,е то си личи де,по некадърните разкази.
Може да считаме и критиката за напътствие,но само тази ,която те насърчава,не онази критика ,която ти крещи в лицето "ИДИОТ,НЕКАДЪРЕН ИДИОТ!!!" .
[15:49:25] Scorpy™ каза: Даа,познато ми е отчасти...А бил ли си модератор на ЛТ?
[15:50:31] Cheshire [Il-2 STURMOVIK] каза: Дааа,отдавна,за колко ли време.....да кажем....половин година.
[15:51:37] Scorpy™ каза: Така,само да ти кажа,че за мен разказите са ти униклани...Добре сега ще ти задам въпрос който трябва да кажеш всичко...С кои хора си писал в ЛТ и с кои си си допадал и с кои-не?
[15:56:36] Cheshire [Il-2 STURMOVIK] каза: С кои хора съм писал.Ами със почти всички от по-старите писатели.Не всеки разказ е завършен.....
С кои съм си допаднал най-много......въпроса често не опира до допадането,а до сработването.......най-добре и ефикасно върви писането с теб,Саб,коказашефе и Феникса.
За останалите не казвам,че са ми неприятни или че няма да се сработим просто не сме писали достатъчно общи разкази.
[15:57:26] Scorpy™ каза: Така...Болен въпрос за всички:Какво мислиш за критиката?
[15:59:13] Cheshire [Il-2 STURMOVIK] каза: Че ни пишат критика,добре,но начина по който ни я сервират......
Изразяването на критиката в ЛТ е като да ни мятат тухли с прикачени бележки през прозореца.
[15:59:59] Scorpy™ каза: Да така е...Как са нещата в личен план?Как си,какво правиш,нещо ново на хоризонта като разказ скоро ще има ли?
[16:04:37] Cheshire [Il-2 STURMOVIK] каза: Аз съм добре,физически.Психически....луд.
Разказ нов,едва ли,имам желание да пиша,но времето е голям хищник......а и да беше само времето проблема. През главата ми минават хиляди идей,не мога да се задържа на една идея достатъчно дълго,за да я напиша......да я започна да,но да довърша цял разказ...не.Не и сега.
Трябва някакво вдъхновение,нещо ,което да ме задържи на една идея,но до сега не съм намерил нещо толкова силно от към вдъхновение.....за това мислите ми продължават да бягат ,и да бягат и да бягат.......
[16:05:30] Scorpy™ каза: А какво мислиш за ЛТ като раздел?
[16:08:17] Cheshire [Il-2 STURMOVIK] каза: Хубав раздел,освежава Булфлиитския форум......но си остава раздел на Булфлиит........ни повече ,ни по-малко......а без Булфлиитския форум,ще загине,защото единствения приток на читатели е от Булфлиит, минават хората да питат нещо и "Я ЛТ" . От там идват единствените читатели,никой не пуска сърч в Гугъл ,като "Лично творчество" или нещо такова........
[16:09:14] Scorpy™ каза: ясно...Ами в кой жанрове ти харесва да пишеш?
[16:12:40] Cheshire [Il-2 STURMOVIK] каза: Криминални,военни,екшъни......разкази в които стотици гилзи падат по пода и героични разкази.
[16:13:18] Scorpy™ каза: Последен въпрос...Какво ще пожелаеш на читателите на ЛТ?
[16:17:21] Cheshire [Il-2 STURMOVIK] каза: Ние имаме читатели? Аз имам? Едва ли,о имам двама трима ,които само крещят "ИДИОТ!" ,или о,не сигурно аз не разбирам посланието върху тухлата.
Към нормалните читатели,освен четенето да пробват и да пишат,писането е хубаво нещо,прехвърлянето на мисли върху хартия. Намирате си вдъхновение и почвате.
" EVERY ADVENTURE REQUIRES A FIST STEP , TRITE , BUT TRUE ,EVEN HERE. " -- Cheshire
[Scorpy™=TheBeast;Cheshire [Il-2 STURMOVIK]=Wolfy]
[15:40:25] Scorpy™ каза: Как отиде в ЛТ?
[15:41:13] Cheshire [Il-2 STURMOVIK] каза: От играта във форума.Всъщност влязох ,за да питам нещо и без да искам дръпнах скрола на мишката надолу и така......
[15:41:53] Scorpy™ каза: Ами как почна тогава да пишеш,помня,че едновременно с DeadMan почнахте нещо,така ли беше?
[15:44:35] Cheshire [Il-2 STURMOVIK] каза: Ами.....видях един твой разказ,съжалявам ,че не помня кой точно,имаше един дядо с гега.....та така,обичам да пиша разкази и реших да пробвам.Всъщност не обичам да пиша разкази,който трябва да следват разни правила и закони на литературата,обичам просто да прехвърлям нещата от главата ми на хартия и така да споделям мислите си. Относно началото,почнах един самостоятелен разказ.После прикотках и Дед да пише нещо.....и така се появихме в ЛТ.
[15:46:07] Scorpy™ каза: мхм....А даде ли ти някой напътствие?
[15:48:54] Cheshire [Il-2 STURMOVIK] каза: Напътствие? Как да пиша ли? Как да пиша никой не ме е учил,е то си личи де,по некадърните разкази.
Може да считаме и критиката за напътствие,но само тази ,която те насърчава,не онази критика ,която ти крещи в лицето "ИДИОТ,НЕКАДЪРЕН ИДИОТ!!!" .
[15:49:25] Scorpy™ каза: Даа,познато ми е отчасти...А бил ли си модератор на ЛТ?
[15:50:31] Cheshire [Il-2 STURMOVIK] каза: Дааа,отдавна,за колко ли време.....да кажем....половин година.
[15:51:37] Scorpy™ каза: Така,само да ти кажа,че за мен разказите са ти униклани...Добре сега ще ти задам въпрос който трябва да кажеш всичко...С кои хора си писал в ЛТ и с кои си си допадал и с кои-не?
[15:56:36] Cheshire [Il-2 STURMOVIK] каза: С кои хора съм писал.Ами със почти всички от по-старите писатели.Не всеки разказ е завършен.....
С кои съм си допаднал най-много......въпроса често не опира до допадането,а до сработването.......най-добре и ефикасно върви писането с теб,Саб,коказашефе и Феникса.
За останалите не казвам,че са ми неприятни или че няма да се сработим просто не сме писали достатъчно общи разкази.
[15:57:26] Scorpy™ каза: Така...Болен въпрос за всички:Какво мислиш за критиката?
[15:59:13] Cheshire [Il-2 STURMOVIK] каза: Че ни пишат критика,добре,но начина по който ни я сервират......
Изразяването на критиката в ЛТ е като да ни мятат тухли с прикачени бележки през прозореца.
[15:59:59] Scorpy™ каза: Да така е...Как са нещата в личен план?Как си,какво правиш,нещо ново на хоризонта като разказ скоро ще има ли?
[16:04:37] Cheshire [Il-2 STURMOVIK] каза: Аз съм добре,физически.Психически....луд.
Разказ нов,едва ли,имам желание да пиша,но времето е голям хищник......а и да беше само времето проблема. През главата ми минават хиляди идей,не мога да се задържа на една идея достатъчно дълго,за да я напиша......да я започна да,но да довърша цял разказ...не.Не и сега.
Трябва някакво вдъхновение,нещо ,което да ме задържи на една идея,но до сега не съм намерил нещо толкова силно от към вдъхновение.....за това мислите ми продължават да бягат ,и да бягат и да бягат.......
[16:05:30] Scorpy™ каза: А какво мислиш за ЛТ като раздел?
[16:08:17] Cheshire [Il-2 STURMOVIK] каза: Хубав раздел,освежава Булфлиитския форум......но си остава раздел на Булфлиит........ни повече ,ни по-малко......а без Булфлиитския форум,ще загине,защото единствения приток на читатели е от Булфлиит, минават хората да питат нещо и "Я ЛТ" . От там идват единствените читатели,никой не пуска сърч в Гугъл ,като "Лично творчество" или нещо такова........
[16:09:14] Scorpy™ каза: ясно...Ами в кой жанрове ти харесва да пишеш?
[16:12:40] Cheshire [Il-2 STURMOVIK] каза: Криминални,военни,екшъни......разкази в които стотици гилзи падат по пода и героични разкази.
[16:13:18] Scorpy™ каза: Последен въпрос...Какво ще пожелаеш на читателите на ЛТ?
[16:17:21] Cheshire [Il-2 STURMOVIK] каза: Ние имаме читатели? Аз имам? Едва ли,о имам двама трима ,които само крещят "ИДИОТ!" ,или о,не сигурно аз не разбирам посланието върху тухлата.
Към нормалните читатели,освен четенето да пробват и да пишат,писането е хубаво нещо,прехвърлянето на мисли върху хартия. Намирате си вдъхновение и почвате.
" EVERY ADVENTURE REQUIRES A FIST STEP , TRITE , BUT TRUE ,EVEN HERE. " -- Cheshire
The old dog has some new tricks in his sleeve...
- TheBeast
- Майор (Major)
- Регистриран: пет юли 15, 2005 8:52 am
- Контакти:
Още едно интервю от колегата blood dodo
[Scorpy™=TheBeast;[E.C]Crimson Raven=blood dodo]
Как се озова в Булфлит и по-точно в ЛТ?
[19:57:34] [E.C]Crimson Raven каза: В булфа се озовах след като един приятел ми я препоръча
[19:57:59] [E.C]Crimson Raven каза: а във форума... Имах проблем който не можех да оправя сам
[19:58:14] [E.C]Crimson Raven каза: а в ЛТ след малко обстойно изследване на форума
[19:58:49] Scorpy™ каза: А как почна да пишеш?
Отпървом бях само читател
[20:02:05] [E.C]Crimson Raven каза: не си спомням точно какви бяха обстоятелствата
[20:02:19] [E.C]Crimson Raven каза: но ми се прииска да напиша нещо
[20:02:35] [E.C]Crimson Raven каза: написах го и се сетих за ЛТ-то и реших да го постна там
[20:02:48] Scorpy™ каза: А от някой черпи ли вдъхновение?
[20:03:07] [E.C]Crimson Raven каза: Тогава беше доста по-оживено в ЛТ.
[20:03:28] [E.C]Crimson Raven каза: не, не мисля,че съм черпил вдъхновение, по-скоро смелост, виждайки че и другите го правят
Аз,ти и Sabret00th държиме юздите на този раздел...Харесва ли ти това?
[20:06:18] [E.C]Crimson Raven каза: Няма много работа... не съм искал длъжността заради това `е ще бъда някой с власт
[20:06:30] [E.C]Crimson Raven каза: просто се освободи място и реших да се пробвам
[20:06:56] [E.C]Crimson Raven каза: харесва ми идеята че мога да определям какво точно става в ЛТ
[20:07:10] [E.C]Crimson Raven каза: но не съм се възползвал много-много от това си право
[20:07:22] Scorpy™ каза: т.е колкото да има контрол,нали?
[20:07:28] [E.C]Crimson Raven каза: точно така
[20:08:08] Scorpy™ каза: С кой си писал досега в ЛТ и кой ти допада и кой не..директно казвай!
[20:08:22] [E.C]Crimson Raven каза: писал съм с доста хора
[20:08:42] [E.C]Crimson Raven каза: кой ми допада... вси4ки ми допадате като се държите сериозно (не като мене)
[20:08:56] [E.C]Crimson Raven каза: само улфи дето се отряза в последните си дни в ЛТ
[20:09:01] [E.C]Crimson Raven каза: вси4ко останало си беше екстра
[20:09:21] Scorpy™ каза: Ами критиката?
[20:09:38] [E.C]Crimson Raven каза: критиката... аз понякога съм я изисквал
[20:09:45] [E.C]Crimson Raven каза: но не и като дойде под формата
[20:09:51] [E.C]Crimson Raven каза: Лапай бе скъсняк
[20:09:52] [E.C]Crimson Raven каза: ...
[20:09:53] [E.C]Crimson Raven каза: примерно
Даам..Добре,а всъщнсот ти как си,какво правиш?
[20:11:15] [E.C]Crimson Raven каза: аз съм добре, доколкото мога да съм добре предвид началото на учебната година
[20:10:12] [E.C]Crimson Raven says: а какво правя
[20:10:27] [E.C]Crimson Raven says: много работи правя, но не и това което ми се иска - да пиша
[20:10:37] [E.C]Crimson Raven says: в момента се намирам в някаква такава пауза
[20:10:46] [E.C]Crimson Raven says: дето нито ми се пише нито ми се чете много-много
[20:11:10] Scorpy™ says: За в бъдеще ще има ли нов разказ?
[20:11:28] [E.C]Crimson Raven says: те моите разкази се появяват спонтано
[20:11:34] [E.C]Crimson Raven says: няма нищо планирано
[20:11:57] Scorpy™ says: Ясно,ами в кои жанрове обичаш да пишеш?
[20:12:27] [E.C]Crimson Raven says: фентъзи главно, но и sci-fi харесвам, макар да не го владея
[20:13:14] Scorpy™ says: Книги игри,музика-все такива хобита,какво обичаш да правиш когато не си пред компа.?
[20:13:43] [E.C]Crimson Raven says: скейт
не пия(много) по жени не ходя(дето не са моите)...
[20:14:38] Scorpy™ says: А познваш ли се с бай ти Данчо a.k.a Зъбчо?
[20:15:28] [E.C]Crimson Raven says: на живо така и не се видяхме... На Масай не му се ходеше като беше тук др Кучо, за плаж беше зает.. така че само покрай форума и после от скайп
[20:16:01] Scorpy™ says: Какво мислиш за ЛТ?
[20:17:32] [E.C]Crimson Raven says: Привързан съм към ЛТ... иска ми се да има повече активност... навярно вече съм досаден с тези си изказвания, но наистина ми липсва старото време... Времето преди да се появят Хановете, екипа да се разцепи, и приятели и познати да си заминат кой на където го заведе съдбата
[20:21:29] Scorpy™ says: Какво ще пожелаеш на читателите на ЛТ?
[20:22:00] [E.C]Crimson Raven says: какво мога да им пожелая освен повече произведения, които да четат... и да се позадържат повече...
[20:22:29] Scorpy™ says: Като пожелание за финал?
[20:23:02] [E.C]Crimson Raven says: не е точно пожелание, а фраза която ми харесва много
[20:23:06] [E.C]Crimson Raven says: The Show must go on
----
До нови срещи
[Scorpy™=TheBeast;[E.C]Crimson Raven=blood dodo]
Как се озова в Булфлит и по-точно в ЛТ?
[19:57:34] [E.C]Crimson Raven каза: В булфа се озовах след като един приятел ми я препоръча
[19:57:59] [E.C]Crimson Raven каза: а във форума... Имах проблем който не можех да оправя сам
[19:58:14] [E.C]Crimson Raven каза: а в ЛТ след малко обстойно изследване на форума
[19:58:49] Scorpy™ каза: А как почна да пишеш?
Отпървом бях само читател
[20:02:05] [E.C]Crimson Raven каза: не си спомням точно какви бяха обстоятелствата
[20:02:19] [E.C]Crimson Raven каза: но ми се прииска да напиша нещо
[20:02:35] [E.C]Crimson Raven каза: написах го и се сетих за ЛТ-то и реших да го постна там
[20:02:48] Scorpy™ каза: А от някой черпи ли вдъхновение?
[20:03:07] [E.C]Crimson Raven каза: Тогава беше доста по-оживено в ЛТ.
[20:03:28] [E.C]Crimson Raven каза: не, не мисля,че съм черпил вдъхновение, по-скоро смелост, виждайки че и другите го правят
Аз,ти и Sabret00th държиме юздите на този раздел...Харесва ли ти това?
[20:06:18] [E.C]Crimson Raven каза: Няма много работа... не съм искал длъжността заради това `е ще бъда някой с власт
[20:06:30] [E.C]Crimson Raven каза: просто се освободи място и реших да се пробвам
[20:06:56] [E.C]Crimson Raven каза: харесва ми идеята че мога да определям какво точно става в ЛТ
[20:07:10] [E.C]Crimson Raven каза: но не съм се възползвал много-много от това си право
[20:07:22] Scorpy™ каза: т.е колкото да има контрол,нали?
[20:07:28] [E.C]Crimson Raven каза: точно така
[20:08:08] Scorpy™ каза: С кой си писал досега в ЛТ и кой ти допада и кой не..директно казвай!
[20:08:22] [E.C]Crimson Raven каза: писал съм с доста хора
[20:08:42] [E.C]Crimson Raven каза: кой ми допада... вси4ки ми допадате като се държите сериозно (не като мене)
[20:08:56] [E.C]Crimson Raven каза: само улфи дето се отряза в последните си дни в ЛТ
[20:09:01] [E.C]Crimson Raven каза: вси4ко останало си беше екстра
[20:09:21] Scorpy™ каза: Ами критиката?
[20:09:38] [E.C]Crimson Raven каза: критиката... аз понякога съм я изисквал
[20:09:45] [E.C]Crimson Raven каза: но не и като дойде под формата
[20:09:51] [E.C]Crimson Raven каза: Лапай бе скъсняк
[20:09:52] [E.C]Crimson Raven каза: ...
[20:09:53] [E.C]Crimson Raven каза: примерно
Даам..Добре,а всъщнсот ти как си,какво правиш?
[20:11:15] [E.C]Crimson Raven каза: аз съм добре, доколкото мога да съм добре предвид началото на учебната година
[20:10:12] [E.C]Crimson Raven says: а какво правя
[20:10:27] [E.C]Crimson Raven says: много работи правя, но не и това което ми се иска - да пиша
[20:10:37] [E.C]Crimson Raven says: в момента се намирам в някаква такава пауза
[20:10:46] [E.C]Crimson Raven says: дето нито ми се пише нито ми се чете много-много
[20:11:10] Scorpy™ says: За в бъдеще ще има ли нов разказ?
[20:11:28] [E.C]Crimson Raven says: те моите разкази се появяват спонтано
[20:11:34] [E.C]Crimson Raven says: няма нищо планирано
[20:11:57] Scorpy™ says: Ясно,ами в кои жанрове обичаш да пишеш?
[20:12:27] [E.C]Crimson Raven says: фентъзи главно, но и sci-fi харесвам, макар да не го владея
[20:13:14] Scorpy™ says: Книги игри,музика-все такива хобита,какво обичаш да правиш когато не си пред компа.?
[20:13:43] [E.C]Crimson Raven says: скейт
[20:14:38] Scorpy™ says: А познваш ли се с бай ти Данчо a.k.a Зъбчо?
[20:15:28] [E.C]Crimson Raven says: на живо така и не се видяхме... На Масай не му се ходеше като беше тук др Кучо, за плаж беше зает.. така че само покрай форума и после от скайп
[20:16:01] Scorpy™ says: Какво мислиш за ЛТ?
[20:17:32] [E.C]Crimson Raven says: Привързан съм към ЛТ... иска ми се да има повече активност... навярно вече съм досаден с тези си изказвания, но наистина ми липсва старото време... Времето преди да се появят Хановете, екипа да се разцепи, и приятели и познати да си заминат кой на където го заведе съдбата
[20:21:29] Scorpy™ says: Какво ще пожелаеш на читателите на ЛТ?
[20:22:00] [E.C]Crimson Raven says: какво мога да им пожелая освен повече произведения, които да четат... и да се позадържат повече...
[20:22:29] Scorpy™ says: Като пожелание за финал?
[20:23:02] [E.C]Crimson Raven says: не е точно пожелание, а фраза която ми харесва много
[20:23:06] [E.C]Crimson Raven says: The Show must go on
----
До нови срещи
The old dog has some new tricks in his sleeve...
- Sabret00th
- Майор (Major)
- Контакти:
И така, пак се обръщаме към вас от нашата колонка. През последните няколко дни се случиха следните неща :
- Ъндърграунд стил беше завършен; Съвет от редактора : Направете паралел между началото и края ;
- Беше публикуван разказа Пътешествие в гробището на недовършените разкази, имащ за цел да поразбуди духовете в ЛТ; Инициативата беше подета от целия екип; Резултатът беше положителен ;
- Положителни оценки получи и разказът Звездните вълци, коментари за разказа можете да прочетете тук.
Очаквайте скоро новости в раздел Лично Творчество!
- Ъндърграунд стил беше завършен; Съвет от редактора : Направете паралел между началото и края ;
- Беше публикуван разказа Пътешествие в гробището на недовършените разкази, имащ за цел да поразбуди духовете в ЛТ; Инициативата беше подета от целия екип; Резултатът беше положителен ;
- Положителни оценки получи и разказът Звездните вълци, коментари за разказа можете да прочетете тук.
Очаквайте скоро новости в раздел Лично Творчество!
Последна промяна от Sabret00th на вт сеп 18, 2007 9:31 pm, променено общо 1 път.
- Sabret00th
- Майор (Major)
- Контакти:
И да добавим още едно интервю : debnadaviebna.....
[DiTeraNNo - Sabret00th, Разведеният човек - debnadaviebna]
Как попадна в ЛТ?
[16:51:57] Разведеният човек каза: ми, bulfleet.com=>bulfleet.com/phpbb(така беше адреса тогава)=>index.php?showforum=31
[16:52:08] Разведеният човек каза: така се стига до личното творчество
[16:52:23] DiTeraNNo каза: Тоест от играта....
[16:52:32] Разведеният човек каза: общо взето да
[16:53:02] DiTeraNNo каза: Как прописа там и трудно ли беше, смисъл разкритикуваха ли те?
[16:53:23] Разведеният човек каза: почнах когато прочетох една екшън-пародия на снежанка
[16:53:36] Разведеният човек каза: беше в тема за колективно творчество
[16:53:48] Разведеният човек каза: опитах и аз да се отбележа там, макар разказът да остана недовършен
[16:54:09] Разведеният човек каза: не съм изял прекалено много критика, по това време повече ме критикуваха заради ника и езика в другите форуми
[16:55:43] DiTeraNNo каза: И как се стигна до сегашната ситуация, в която твоята персона е уважаван автор на теми със култов статут във Личното?
[16:56:56] Разведеният човек каза: е, сядаш под някое дърво, чакаш някой плод да ти путне на главата, сядаш пред клавиатурата и ако не родиш нещо, пак отиваш под дървото, като междувременно овладяваш писането на БДС и се научаваш да контролираш езика
[16:57:25] DiTeraNNo каза: Ника обаче си остава...
[16:57:36] DiTeraNNo каза: да напомня
Разкажи повече за него, необичаен е ;
[17:23:11] Разведеният човек каза: има една песен "София-джунгла"
[17:23:23] Разведеният човек каза: в нея една фраза "всеки дебне да те ебне"
[17:23:35] Разведеният човек каза: и ника май го скраднах от там
[17:23:47] Разведеният човек каза: вече колко години, 4 години са минали откакто го ползвам
[17:23:59] DiTeraNNo каза: някакви интересни случки с него по форумите ?
[17:24:52] Разведеният човек каза: по принцип реакцията е "готин ник"
[17:26:24] Разведеният човек каза: дефакто създадох зад този ник един тъмен образ, с който да не искаш да се заяждаш за ника
[17:27:28] DiTeraNNo каза: А отговаря ли образът на действителността?
[17:27:49] Разведеният човек каза:
[16:58:12] Разведеният човек каза: Та ника е култов, не се пипа, въпреки че вече половин София, включително и нашите знаят как се пиша
[16:58:44] DiTeraNNo каза: Последното не ти ли е проблем
?
[16:59:08] DiTeraNNo каза: И така и така сме тръгнали, я разкажи малко за твоята височайша особа....
[16:59:53] Разведеният човек каза: е, какво да кажа са себе си
[16:59:57] Разведеният човек каза: мързеливец
[17:02:30] DiTeraNNo каза: Друго? То това е често срещан "проблем".
[17:02:40] Разведеният човек каза: на мен това ми е характера обаче
[17:03:26] DiTeraNNo каза: Ахам, ясно....
[17:03:49] DiTeraNNo каза: Харесва ли ти т.нар. постоянен контингент на ЛТ?
[17:03:59] DiTeraNNo каза: Разбирай хората които пишат редовно там.
[17:04:03] Разведеният човек каза: всичкото сте пичове бе
[17:05:07] DiTeraNNo каза: Интересуваш ли се от колективното творчество, и ако да - с кого предпочиташ да пишеш от въпросните?
[17:05:53] Разведеният човек каза: колективното творчество съм го пробвал
[17:06:00] Разведеният човек каза: ама мързела ми и там си казва думата
[17:06:19] DiTeraNNo каза: Характера си е характер...
[17:06:29] Разведеният човек каза: с шефката се скарахме заради разказ
[17:07:16] Разведеният човек каза: аз каквото и да хвана да пиша то прогресивно ми става безинтересно, правя грешки, а като работя с други хора мога пък да се заблудя, че виждам грешки
[17:08:02] Разведеният човек каза: и така може лесно да се скарам с някой
[17:08:14] Разведеният човек каза: последното, което съм писал колективно беше в the game of life
[17:08:21] Разведеният човек каза: отбелязах се само с един пролог
[17:08:53] DiTeraNNo каза: Проект, който е по-замразен и от водка, забравена във фризер.....
[17:09:17] Разведеният човек каза: е, мързела е заразна болест, попадна ли в работен чат мога и да я предам
[17:09:36] DiTeraNNo каза: Има нещо вярно тука....
[17:10:00] Разведеният човек каза: не че не бях ентусиаст отначалото, винаги съм
[17:10:35] DiTeraNNo каза: Ахам...Я кажи иначе в кои стилове обичаш да твориш?
[17:10:41] Разведеният човек каза: за това съм най-добър в късия разказ, пусна един пост и е готово
[17:11:32] Разведеният човек каза: стила е научна фантастика, екшън, крими, шпионаж, кръстоска между всички тия, и последно документални
[17:12:22] DiTeraNNo каза: И в контекста на въпросния мързел - имаш ли планове да пишеш нещо в ЛТ и да прогресираш в писателската стълбица....
[17:12:36] Разведеният човек каза: аз не планирам, просто като дойде нещо на ум почвам
[17:13:02] Разведеният човек каза: сега съм започнал нещо тип шпионско, което от начало беше само една екшън сцена, която пък оформях в главата си 4 месеца
[17:13:52] DiTeraNNo каза: Успех, и дано запазиш темпото
[17:14:01] Разведеният човек каза: а дано
[17:14:17] Разведеният човек каза: наздраве и стискай палци да ми излязат мачовете
[17:14:33] DiTeraNNo каза: Стискам....
[17:14:50] DiTeraNNo каза: Нямам май други въпроси в базата данни, ако се сещаш някой кажи
[17:15:10] DiTeraNNo каза: Ако не - съвет, мисъл, препоръка към читателите на Лично Творчество?
[17:15:20] Разведеният човек каза: е, освен да се поизфукам с какво от написаното най-много се гордея
[17:15:43] DiTeraNNo каза: Давай смело
[17:15:48] Разведеният човек каза: ГОЛЕМИЯ роман, единствения, който успях да завърша, пък той се затри някъде в архивите
[17:16:01] Разведеният човек каза: "Терминал 761" беше заглавието
[17:16:12] Разведеният човек каза: "Пътувания във времето"-документално
[17:16:26] Разведеният човек каза: "Службите или кой върти света"-документално
[17:16:38] Разведеният човек каза: "Записки по произхода на вселената"-документално
[17:17:01] Разведеният човек каза: "Как се пътува гратис-съветите на дебнадавиебна"-жанра оставям на бъдните поколения да определят
[17:17:30] Разведеният човек каза: а за съвети не съм аз тоз, който има право да ги дава, препоръки:пазете се от мързела
[17:18:57] DiTeraNNo каза: Благодаря ти много за интервюто, пожелавам ти успех в живота и така нататък
[17:19:22] Разведеният човек каза: мерси, на теб успех в журналистиката
[17:20:28] DiTeraNNo каза:
[DiTeraNNo - Sabret00th, Разведеният човек - debnadaviebna]
Как попадна в ЛТ?
[16:51:57] Разведеният човек каза: ми, bulfleet.com=>bulfleet.com/phpbb(така беше адреса тогава)=>index.php?showforum=31
[16:52:08] Разведеният човек каза: така се стига до личното творчество
[16:52:23] DiTeraNNo каза: Тоест от играта....
[16:52:32] Разведеният човек каза: общо взето да
[16:53:02] DiTeraNNo каза: Как прописа там и трудно ли беше, смисъл разкритикуваха ли те?
[16:53:23] Разведеният човек каза: почнах когато прочетох една екшън-пародия на снежанка
[16:53:36] Разведеният човек каза: беше в тема за колективно творчество
[16:53:48] Разведеният човек каза: опитах и аз да се отбележа там, макар разказът да остана недовършен
[16:54:09] Разведеният човек каза: не съм изял прекалено много критика, по това време повече ме критикуваха заради ника и езика в другите форуми
[16:55:43] DiTeraNNo каза: И как се стигна до сегашната ситуация, в която твоята персона е уважаван автор на теми със култов статут във Личното?
[16:56:56] Разведеният човек каза: е, сядаш под някое дърво, чакаш някой плод да ти путне на главата, сядаш пред клавиатурата и ако не родиш нещо, пак отиваш под дървото, като междувременно овладяваш писането на БДС и се научаваш да контролираш езика
[16:57:25] DiTeraNNo каза: Ника обаче си остава...
[16:57:36] DiTeraNNo каза: да напомня
[17:23:11] Разведеният човек каза: има една песен "София-джунгла"
[17:23:23] Разведеният човек каза: в нея една фраза "всеки дебне да те ебне"
[17:23:35] Разведеният човек каза: и ника май го скраднах от там
[17:23:47] Разведеният човек каза: вече колко години, 4 години са минали откакто го ползвам
[17:23:59] DiTeraNNo каза: някакви интересни случки с него по форумите ?
[17:24:52] Разведеният човек каза: по принцип реакцията е "готин ник"
[17:26:24] Разведеният човек каза: дефакто създадох зад този ник един тъмен образ, с който да не искаш да се заяждаш за ника
[17:27:28] DiTeraNNo каза: А отговаря ли образът на действителността?
[17:27:49] Разведеният човек каза:
[16:58:12] Разведеният човек каза: Та ника е култов, не се пипа, въпреки че вече половин София, включително и нашите знаят как се пиша
[16:58:44] DiTeraNNo каза: Последното не ти ли е проблем
[16:59:08] DiTeraNNo каза: И така и така сме тръгнали, я разкажи малко за твоята височайша особа....
[16:59:53] Разведеният човек каза: е, какво да кажа са себе си
[16:59:57] Разведеният човек каза: мързеливец
[17:02:30] DiTeraNNo каза: Друго? То това е често срещан "проблем".
[17:02:40] Разведеният човек каза: на мен това ми е характера обаче
[17:03:26] DiTeraNNo каза: Ахам, ясно....
[17:03:49] DiTeraNNo каза: Харесва ли ти т.нар. постоянен контингент на ЛТ?
[17:03:59] DiTeraNNo каза: Разбирай хората които пишат редовно там.
[17:04:03] Разведеният човек каза: всичкото сте пичове бе
[17:05:07] DiTeraNNo каза: Интересуваш ли се от колективното творчество, и ако да - с кого предпочиташ да пишеш от въпросните?
[17:05:53] Разведеният човек каза: колективното творчество съм го пробвал
[17:06:00] Разведеният човек каза: ама мързела ми и там си казва думата
[17:06:19] DiTeraNNo каза: Характера си е характер...
[17:06:29] Разведеният човек каза: с шефката се скарахме заради разказ
[17:07:16] Разведеният човек каза: аз каквото и да хвана да пиша то прогресивно ми става безинтересно, правя грешки, а като работя с други хора мога пък да се заблудя, че виждам грешки
[17:08:02] Разведеният човек каза: и така може лесно да се скарам с някой
[17:08:14] Разведеният човек каза: последното, което съм писал колективно беше в the game of life
[17:08:21] Разведеният човек каза: отбелязах се само с един пролог
[17:08:53] DiTeraNNo каза: Проект, който е по-замразен и от водка, забравена във фризер.....
[17:09:17] Разведеният човек каза: е, мързела е заразна болест, попадна ли в работен чат мога и да я предам
[17:09:36] DiTeraNNo каза: Има нещо вярно тука....
[17:10:00] Разведеният човек каза: не че не бях ентусиаст отначалото, винаги съм
[17:10:35] DiTeraNNo каза: Ахам...Я кажи иначе в кои стилове обичаш да твориш?
[17:10:41] Разведеният човек каза: за това съм най-добър в късия разказ, пусна един пост и е готово
[17:11:32] Разведеният човек каза: стила е научна фантастика, екшън, крими, шпионаж, кръстоска между всички тия, и последно документални
[17:12:22] DiTeraNNo каза: И в контекста на въпросния мързел - имаш ли планове да пишеш нещо в ЛТ и да прогресираш в писателската стълбица....
[17:12:36] Разведеният човек каза: аз не планирам, просто като дойде нещо на ум почвам
[17:13:02] Разведеният човек каза: сега съм започнал нещо тип шпионско, което от начало беше само една екшън сцена, която пък оформях в главата си 4 месеца
[17:13:52] DiTeraNNo каза: Успех, и дано запазиш темпото
[17:14:01] Разведеният човек каза: а дано
[17:14:17] Разведеният човек каза: наздраве и стискай палци да ми излязат мачовете
[17:14:33] DiTeraNNo каза: Стискам....
[17:14:50] DiTeraNNo каза: Нямам май други въпроси в базата данни, ако се сещаш някой кажи
[17:15:10] DiTeraNNo каза: Ако не - съвет, мисъл, препоръка към читателите на Лично Творчество?
[17:15:20] Разведеният човек каза: е, освен да се поизфукам с какво от написаното най-много се гордея
[17:15:43] DiTeraNNo каза: Давай смело
[17:15:48] Разведеният човек каза: ГОЛЕМИЯ роман, единствения, който успях да завърша, пък той се затри някъде в архивите
[17:16:01] Разведеният човек каза: "Терминал 761" беше заглавието
[17:16:12] Разведеният човек каза: "Пътувания във времето"-документално
[17:16:26] Разведеният човек каза: "Службите или кой върти света"-документално
[17:16:38] Разведеният човек каза: "Записки по произхода на вселената"-документално
[17:17:01] Разведеният човек каза: "Как се пътува гратис-съветите на дебнадавиебна"-жанра оставям на бъдните поколения да определят
[17:17:30] Разведеният човек каза: а за съвети не съм аз тоз, който има право да ги дава, препоръки:пазете се от мързела
[17:18:57] DiTeraNNo каза: Благодаря ти много за интервюто, пожелавам ти успех в живота и така нататък
[17:19:22] Разведеният човек каза: мерси, на теб успех в журналистиката
[17:20:28] DiTeraNNo каза: