Вселена 2
Класация на играчи :
Класация на съюзи :
Eто едни от най-скорошните битки на играчите във вселената:
Newromancer написа:Последно време не мога да джиткам много,но се старая да правя средно по една битка на ден или максимум два.Тази е последната ми по-добра битка от тази сутрин. За съжаление не можах да си прибера всичкия рец и остана малко и за хиените.
Newromancer vs GAZA
Рециклаторите ни успешно достигнаха
целта си и успяха да натоварят:
202400 метал
97600 кристали
0 газ
На тези координати останаха:
0 метал
104800 кристали
101200 газ.
X3m написа:Ето така става, като човек забрави да си пусне 12рунда на атаката...........
X3m vs goce
Попитахме играчите от топ 3 какъв ще е начинът им за игра през рунда . Ето и техните отговори:
Attila написа:Здравейте,
Опитвам се да играя балансирано.Най-голямо внимание отделям на проучванията и по специално скоростите.Миналия рунд станах свидетел колко изгодна търговията на кораби с раса нокси,затова реших този рунд да опитам и аз.Въпреки това на мен най-голямо удоволствие ми доставят именно битките.Плановете ми са да прекарам приятно време в играта,не ме интересува класацията-играя за кеф!Не ме интересува класацията,защото почели именно този който отделя най-много време на нея,а аз самия не знам колко ще мога да играя.В топ-а вече се наместиха доста добри играчи,от които наистина класни флийтъри,затова всичко ще покаже времето!Каквото и да стане до края на рунда искам да кажа и по точно да призова всички флийтъри:Забавлявайте се,все пак БФ е само игра!
Shrek написа:Начина на игра ми е следния 5 часа булфлиит 19 часа с гаджето и 0 часа сън, играя си на скорости , планове нямам и класация не ме интересувал.
diavol написа:Здрасти, по принцип всеки рунд играя, по различен начин така,че не мога да кажа но винаги има битки. От всичко по малко но ще наблегна на търговията. Планове нямам играя ден за ден, каквото дойде, заплаха за кое за топа ли през ........... на кое място съм не ме вълнува статистика има доста добри играчи с други никове засега дано се покажат това е игра важното е да се забавлявате!
Зададохме въпроса кой е най-добрия и икономичен кораб в играта . Ето и получените отговори:
Код: Избери всички
Storm_Rider:
Танкера ако играеш за топ 5(да разяснявам защо мисля, че е излишно). Ако си играеш за кефа както правя в спийда - бойния кораб, много балансиран ако си с типичен боен акаунт, не дигаш много скорости, за да не трупаш излишни точки само флота и спай. И понеже си бая бавен за уни, кръстовете пък лесно падат бойния си остава перфектно решение .
goce:
Здравей, по принцип в момента играя на спийдъри и ми се струват най-изгодни. Вече газта за тях не е проблем откакто съществуват астероидите. Иначе от другите бойни кораби смятам, че бойния кораб е най-добре балансиран - с добра структура и огнева мощ. Смятам този рунд да играя на спийдъри. Другото, което искам да ви предложа е до 100к да се развивате само на кръстове и бойни без скорости, шпионаж и каквото и да е било. До 100к е гарантирано и изпитано, че няма да има кой да ви занули и няма да правите сейв. Това беше от мен tralalaiko!!
R2:
Ами това е обсъждано много пъти . . . Всеки кораб е добър според етапа на играта, в самото начало за кратко е добре да се играе на спийдъри ако си нокс заради скоростта, ако не си - на кръстове. На мен лично най-много ми допадат бойни кораби за почти цялата игра, скоростта им не е нито малка, нито голяма, не се налага да изчакваш прекалено много след като си пуснал реците, за разлика от кръстовете... Най-икономичен си е унищожителя, например приблизително 5 кръста се равняват по сила и структура на 1 уни, за 5 кръста отива 135К ресурс, за 1 уни 125К. 5 кръста xарчат 1500 газ, 1 уни 1000, от друга страна 2 бойни са приблизително същата сила и структура, излизат 120К и пак харчат 1000 газ, но са 2 пъти по бързи от унито, излизат по-евтино от кръстовете и дават по-малко разход от тях, но пък кръстовете правят под 10 мин. атака в системата в по- напреднал етап!Абе всеки кораб си има своите достойнства и недостатъци!
diavol:
Здрасти
Най-добрия за какво и кого ? За миньора-мегата, за пирата-транса, за боеца зависи, но кръст може да се каже най-добрия за мен. ЗнС имаш ли късмет прави чудеса, а и също най-малко газ харчи.
Автор : Rumpolino