[SVINARIUM]TUNJO vs [ClassicZ]Blood_God

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
kasapa
Редник (Private)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:30 am
Контакти:

Мнение от kasapa »

12345_ написа:QUOTE(12345_ @ Sep 24 2007, 01:27 PM) И разбира се и iuda и nero пак гушнаха рециклаж. :)

Пич ти пишка нямаш ли си да си играеш с нея ? когато стигнеш на тяхното ниво тогава може да даваш изявления а за сега се наслади на битката добра битка е станала евала Иване само така БлодГод успех за напред :)
Потребителски аватар
MartinNosovich
Майор (Major)
Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
Контакти:

Мнение от MartinNosovich »

Шутове, шамари... А така! Бой да има! И искрено се радвам, че не цъкам в тоя случай :) )) Иначе щеше мен да събуди да му събирам боклука :) ))
petar1981 написа:Цитат(petar1981 @ Sep 24 2007, 04:48 PM) ееее майтапа на страна досега най здравата битка :a055:
За протокола - има и по-здрави. Но не са публикувани.
Последна промяна от MartinNosovich на вт сеп 25, 2007 1:21 pm, променено общо 1 път.
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
TUNJO
Редник (Private)
Регистриран: пон окт 16, 2006 8:12 pm
Контакти:

Мнение от TUNJO »

Мартине ,чакам те да заиграеш пак и да те будя батко :) )стига тормозих само Иван :)
Потребителски аватар
???? ??????
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт фев 13, 2007 12:06 am
Контакти:

Мнение от ???? ?????? »

Браво на Тунджо за добрата флота и на БлудГод за достойното поведение :k018:

п.п. Като мина към Видин ще се отбия да черпиш :a055:
[url=http://www.megalan.bg][/url]

[url=http://bulfleet.com/?recruit=394163][/url]

[url=http://lines.akusherstvo.ru/][/url]

[url=http://lines.akusherstvo.ru/][/url]
??????? debel
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб фев 25, 2006 11:48 pm
Контакти:

Мнение от ??????? debel »

В една песен от началото на прехода се пееше... "...така е сестро и ще се повтаря!!!", а в една друга към края му се пееше... "ток по тялото...", много голям кеф!!! На Кървавия Бог му пуснаха кръвчица! Въпроса е от къде? Може би от зъбките, които все още се опитва да си събере из космоса, нали нема гравитация и те си летят, ли летят, а може и да е от друго място текнала... няхняхняхняхнях

Сателити ще чупиш, а?

Всичко е разработка на военните! Аз съм в Русия, ти чуваш ли ме...?!

debel out.
1234
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

Затворено за почистване :lock1:

ОТВОРЕНО - UN :lock1:

не ме карайте да мета пак..... (че тоя път и танкери ще трябва да престационирам)....
Последна промяна от CORWIN на ср сеп 26, 2007 9:15 am, променено общо 1 път.
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Потребителски аватар
larisa
Редник (Private)
Регистриран: пет юли 22, 2005 6:07 pm
Контакти:

Мнение от larisa »

поздравления за хубавата битка ,както така и за доброто поведение на потарпевшия и пожелавам и на 2-та касмет за напред а на саиузника си още по хубави битки :)
[i]Обичаите се[/i]
Miza
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 23, 2007 9:21 pm
Контакти:

Мнение от Miza »

Поздравления TUNJO редовна игра и доза късмет си поръчал и си получил в ранния час ,,, но нали знаеш който търси намира ,,,,, успех за напред!!! :a055:
Последна промяна от Miza на пет сеп 28, 2007 11:16 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Kamikadze
Редник (Private)
Регистриран: нед фев 12, 2006 9:04 pm
Контакти:

Мнение от Kamikadze »

Браво Тунжо добра битка време е и аз да поиграя и аз малко :)
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”