crio_su(Insomnia)_vs_vesso(Pitbulls)

Архив на битките от старите рундове на 3та вселена

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
vesoo
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт юни 26, 2007 1:30 pm
Контакти:

Мнение от vesoo »

crio написа:Цитат(crio @ Sep 24 2007, 04:51 PM) според проверката на защитника ще каже истината
:a055: :a013:
то така все едно играеш срещу цял съюз
---------------
те могат да си въртят флотовете и ресурсите и другите да лапат мухите
ние може и други неща да си вартиме но тебе маи те е яд
ела пак при мен нали сам занулен :bravo:
vesoo ‎(08.3.2008 г. 17:02):
щот нали се сещаш че за 6 дни да направя 7 дини
Звезда на Смъртта
метал:4250000
кристали:3400000
газ:850000
[color=#FF0000]Време:04:40:18[/color]
Потребителски аватар
vesoo
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт юни 26, 2007 1:30 pm
Контакти:

Мнение от vesoo »

Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Sep 24 2007, 01:41 PM) Чудя се още колко ще стоят бели Питбулите при условие, че явно цял рунд действат с тоя почин ... :)
Чудя се още колко ще стоят сини от Insomnia при услове ,че аз и петар сме без флот, какво чакат?
vesoo ‎(08.3.2008 г. 17:02):
щот нали се сещаш че за 6 дни да направя 7 дини
Звезда на Смъртта
метал:4250000
кристали:3400000
газ:850000
[color=#FF0000]Време:04:40:18[/color]
warwarin
Редник (Private)
Регистриран: ср авг 29, 2007 3:17 pm
Контакти:

Мнение от warwarin »

crio написа:QUOTE(crio @ Sep 24 2007, 04:51 PM) според проверката на защитника ще каже истината
:a055: :a013:
то така все едно играеш срещу цял съюз
---------------
те могат да си въртят флотовете и ресурсите и другите да лапат мухите
френд ,след като казваш че има измам някаква нека да има проверка по случая но ако си играч очаквам извинение след това защото гарантирам че не еимало под каквато и форма подпомагане.но ако някои счете че продаването на флот е измам под каквато и форма да е значи трябжа да поучи още малко за играта,и изобщо нямя ли да спреш да се извиаяваш за големия си удар де .щото кои луд атакува с 9 знс и без др флот на човек на 150к точки,направо е смешно де ти си знаеш.не те обиждам.но това си е ............. очаквам извинение за лъжите след проверката... и между другото ако не знаеш бутнах кинга с 65к точки смятаи колко ресурс имам още за дигане та следващия пат като ме намесиш в интригите да се научиш да смяташ колко мога оше да дигна.а на jps ще кажа само че е умен че си даде ацц на др щото смешен щеше да стане.но тои и така не е заваршвал рунд от 1 година маи
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Евала ви за войните и за интригите, явно вече Insomnia не са в алианс с Pitbulls (първо се чудех що бяха, ся пък що не са :) ).

Само, ще помоля някой да ми преведе последните няколко поста, щото нищо не разбирам, дали са били с добър тон и т.н. ... Плащам в нанокредити :) .
Keep space clean, it's not yours.
warwarin
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от warwarin »

crio написа:QUOTE(crio @ Sep 24 2007, 04:41 PM) :74: не може човек, който при шпионажа има няколко скаута. А при битката има над 6к скаути.
според мен врътката е станала така:
1. варварина/или друг играч/ дава ресурс на вессо
2. той купува скаутите от петърчо
3. аз го удрям и те прибират ресурса и се обезщететяват
4. в случая обаче обезщетенито не е напълно, но все пак аз вече нямам 9 ЗНС- извадено е жилото на един техен враг.
:dizzy: що админите не проверите движението на ресурсите в съюз питбули.
ако си играч очаквам извинение,а това как се прави.за което питаш си е направо смешно недеи се излага поне питаи някои които е играл повече от теб тука.а между другото аз лично бях офлине влезнах 15м след нея. битката де
warwarin
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от warwarin »

crio написа:QUOTE(crio @ Sep 24 2007, 04:41 PM) :74: не може човек, който при шпионажа има няколко скаута. А при битката има над 6к скаути.
според мен врътката е станала така:
1. варварина/или друг играч/ дава ресурс на вессо
2. той купува скаутите от петърчо
3. аз го удрям и те прибират ресурса и се обезщететяват
4. в случая обаче обезщетенито не е напълно, но все пак аз вече нямам 9 ЗНС- извадено е жилото на един техен враг.
:dizzy: що админите не проверите движението на ресурсите в съюз питбули.
ако си играч очаквам извинение,а това как се прави.за което питаш си е направо смешно недеи се излага поне питаи някои които е играл повече от теб тука.а между другото аз лично бях офлине влезнах 15м след нея. битката де... и още нещо ти този рунд да си чувал за банка и каво се прави там.................................
warwarin
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от warwarin »

LoaD написа:QUOTE(LoaD @ Sep 24 2007, 05:55 PM) Евала ви за войните и за интригите, явно вече Insomnia не са в алианс с Pitbulls (първо се чудех що бяха, ся пък що не са :) ).

Само, ще помоля някой да ми преведе последните няколко поста, щото нищо не разбирам, дали са били с добър тон и т.н. ... Плащам в нанокредити :) .
load извиняваи но нанокредите са разплащателно средство в психо.не знам защо никои от админите не наказа кингбт защото целият рунд тои таргува с тях и ресурси ,а наказаха мен,за това.
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Абе случайно играчите от съюза на питбулите(палета, пудели и прочие дребни лаещи) знаят ли за бутона РЕДАКТИРАЙ????Обяснението е - или се правят на идиоти, или наистина са.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Algix
Редник (Private)
Регистриран: пет май 11, 2007 9:33 pm
Контакти:

Мнение от Algix »

warwarin написа:QUOTE(warwarin @ Sep 24 2007, 06:07 PM) load извиняваи но нанокредите са разплащателно средство в психо.не знам защо никои от админите не наказа кингбт защото целият рунд тои таргува с тях и ресурси ,а наказаха мен,за това.
смешко ,я ми кажи кой даваше на краси 1000 нанки за ресурси ? Помниш ли ?За кристала..и колко пъти той ти отказваше..
По смешен играч от теб няма ..
Потребителски аватар
cuf
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед окт 01, 2006 11:07 am
Контакти:

Мнение от cuf »

crio написа:Цитат(crio @ Sep 24 2007, 04:51 PM) то така все едно играеш срещу цял съюз
:dizzy:
И кво оплакваш се че играеш сам срещу всички ли , аз тогава кво да кажа :c022:
Последна промяна от cuf на пон сеп 24, 2007 8:28 pm, променено общо 1 път.
БФ АЛКОХОЛИК
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 3”