предложение относно защитата

За всякакви предложения към играта и форума. Временно е включена опцията за премодериране. Тоест преди да се появи преложението Ви, ще мине през одобрение на модератор.
chaoschild
Редник (Private)
Регистриран: съб сеп 01, 2007 11:52 am
Контакти:

Мнение от chaoschild »

здравейте от мен, нов играч съм и до колкото разбрах защитниците са недосегаеми в голяма част от играта. по точно дори и да бъдат занулени нападателя в повечето случаи е на загуба !
та предложението ми е следното ... така наречените енергийни щитове не дават рециклаж и това е логично заради голямата им структура и ниската цена. не искам от вас да ги правите "плътни", но от някои от следващите рундове да се въведе следната особеност за тях: цена структура и характеристика на защита да остане непроменена, но да се въведе опция на активация на въпросните щитове а не да са константна величина. цената на включването да не е под формата на ресурс а на енергия ... тоест при активациата им да се самоизключват мините и останалите сгради изискващи енергия :c022: по този начин даден защитник ще се замисли дали да спами щитове и лазери като знае че за да си легне спокойно ще трябва да спре работата на всичките си мини :P , смятам че ако идеята се осъществи по какъвто начин вие я интерпретирате геймплея на играта ще придобие доста по динамичен и интересен вид и по този начин ще привлече нови играчи ;)

това е само идея а не точен вариант на това което трябва да стане ;) оставям математиката на вас
fly safe :)

няма да се разсърдя ако видя някакви коментари тук :a013:
Последна промяна от chaoschild на чет сеп 20, 2007 1:56 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
MartinNosovich
Майор (Major)
Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
Контакти:

Мнение от MartinNosovich »

На първо четене звучи интересно, обаче...

Ако топчията си спре добивите докато е офф, става още по-добре за него - мините му не копаят - няма и с полеви да го крадат. А щитовете са вдигнати и го правят безсмъртен.
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
Отговори

Върни се в “Предложения”