Абе нека, летете из форума. Ама с тия флоти на тия точки, и тия ниски проучвания (или то е конкретно проучване), с изключение на скоростите, до един сте за рамка на стената
[ЙО-ХО-ХО]Antihrist & [HeavyMetal]Alien4ever
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже...
Абе нека, летете из форума. Ама с тия флоти на тия точки, и тия ниски проучвания (или то е конкретно проучване), с изключение на скоростите, до един сте за рамка на стената
Айде локито няма, че е пич (ма корна е по-пич)
. Трепете се, лошо нема. А varkulak, ти гътна 2-3 ламета в играта, останалите ни изби във форума. Имай милост, моля те, зор ти се четат толкоз много редове... Румпито и той тъй... От 5-тия ред нататък ме заболяха очите, сори, хора :}. То гъз цедка няма, ама понякога кат почнете да се оливате в тия темиии... някоя друга година ще отделя време да прочета някой Том от романите.
Последна промяна от LoaD на пон сеп 17, 2007 9:04 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
варкулака правилно ти го е казал,че ще те делнем въпроса е,че се е изхвърлил малко с сроковетеVladko написа:QUOTE(Vladko @ Sep 19 2007, 06:56 PM) Много яка битка само рециклажа е оставен но нищо. Нека и хиените облажат.
П.П. Иначе аз преди една седмица бях предупреден от Varkulak че стигна ли 100 к точки към колонийте ми ще захвърчат звезди![]()