Регистриране къде? В Бф лиkang написа:Цитат(kang @ Sep 17 2007, 06:56 AM) А всички "умници" ника на жоро2000 идваше от ГОДИНАТА НА РЕГИСТРИРАНЕ, не е мн далеч от акъла, но трябва да се мисли![]()
[САМО ЦСКА]kang vs [SPEED team]kivv1973
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
Последна промяна от LoaD на пон сеп 17, 2007 8:17 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
-
The-God
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пет апр 06, 2007 8:35 pm
- Контакти:
Битката е много хубава
офф//
офф//
Охоо ето от къде имаш толкова много нанки значи..., че и с дядо ти се сийтвате .. пък ако сте и мулти ...LoaD написа:Цитат(LoaD @ Sep 17 2007, 09:14 AM) Регистриране къде? В Бф лиАз съм по-стар от него, 65-та лятото съм се регнал. Т.е. дядо ми се е регнал де, аз само доигравам с ника.
..
[url=http://bulfleet.com/?recruit=42054][/url]
LoaD написа:QUOTE(LoaD @ Sep 17 2007, 09:14 AM) Регистриране къде? В Бф лиАз съм по-стар от него, 65-та лятото съм се регнал. Т.е. дядо ми се е регнал де, аз само доигравам с ника. А примера, който бе даден с g2k беше за съвсем друго нещо, свързано с 15ти септември, а ти докато обясняваш на другите, че са "умници" и трябва да мислят, белким да си беше напънал 2-те мозъчни клетки малко, а?
.
То ти не разбра идеята, но няма смисъл от офтопик вече...май темата е за битките, а не кой кога е на даскало...
[b][color=red]Минете през тясната врата, защото тесни са вратите и стръмни пътищата, които ще ви отведат до истината, а широка е врата и гладък пътя, който ще ви погуби!...А там ви чакам АЗ[/color][/b]
Не разбрах коя идея? Отговаряш ми, а после и ми обясняваш какво съм имал предвид сам на себе си?kang написа:Цитат(kang @ Sep 18 2007, 10:05 AM) То ти не разбра идеята, но няма смисъл от офтопик вече...май темата е за битките, а не кой кога е на даскало...
В темата никъде не се говори кой кога е на даскало, прочети я пак. Става дума за конкретен частен случай. Обсъжда се причината за зануляването, което не знам как така според теб не е към темата. Значи защитника не е към темата, причините не са, възрастта не е, ами какво тогава е по темата?! Само ти си по темата, кат най-важен
Последна промяна от LoaD на вт сеп 18, 2007 9:51 pm, променено общо 1 път.
-
skorpionbg
Епааа, нападател е...най-важен еLoaD написа:Цитат(LoaD @ Sep 18 2007, 10:07 AM) Не разбрах коя идея? Отговаряш ми, а после и ми обясняваш какво съм имал предвид сам на себе си?![]()
В темата никъде не се говори кой кога е на даскало, прочети я пак. Обсъжда се причината за зануляването, което не знам как така според теб не е към темата. Значи защитника не е към темата, причините не са, възрастта не е, ами какво тогава е по темата?! Само ти си по темата, кат най-важен![]()
- cuf
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед окт 01, 2006 11:07 am
- Контакти:
ЦитатА всички "умници" ника на жоро2000 идваше от ГОДИНАТА НА РЕГИСТРИРАНЕ, не е мн далеч от акъла, но трябва да се мисли
[/quote]
Боже мой ,пояснявам за всички които още не знаят Георги се казва сина на на човека играещ с този ник и е роден през 2000 година а въпростният играч се казва Ради.
Боже мой ,пояснявам за всички които още не знаят Георги се казва сина на на човека играещ с този ник и е роден през 2000 година а въпростният играч се казва Ради.
БФ АЛКОХОЛИК
LoaD написа:Цитат(LoaD @ Sep 18 2007, 10:07 AM) Не разбрах коя идея? Отговаряш ми, а после и ми обясняваш какво съм имал предвид сам на себе си?![]()
В темата никъде не се говори кой кога е на даскало, прочети я пак. Става дума за конкретен частен случай. Обсъжда се причината за зануляването, което не знам как така според теб не е към темата. Значи защитника не е към темата, причините не са, възрастта не е, ами какво тогава е по темата?! Само ти си по темата, кат най-важен![]()
Я ти прочети темата ако обичаш и тогава ми кажи, никъде ли не се споменава, кой кога е на даскало, а на СФУ ако не му четеш мненията е друг въпрос, точно от "първия учебен ден" се тръгва да се говори за причината на зануляването...
Някой направи добра битка и всички започвате коментари..." ама то сигурно му спрял нета" " не е имал прари да си пусне мод, като му е спрял тока" " бил е в банята, щото не се е къпал една седмица, щото само е играел" ...ей хораа, този форум е за битките, който иска нека пробва да ме занули докато съм ОНЛАЙН, а ако иска с малко спай да пробва и докато съм офлайн....
Все си мисля че става въпрос за хубави битки, а не за зануления къде е бил....
Точно СФУ дето занули мой съюзник и като го спайнах 2 пъти влезна в мод, да ми говори кой къде е бил...
А и лоад, мисля че като кив1973 не взема отношение, аз оставам актуалния, защото май само той знае 100% какво е станало, а аз 95%, защото си писахме и ми каза...ти май не си замесен в цялата ситуация, а правилата на форума съм чел...
Последна промяна от kang на вт сеп 18, 2007 9:51 pm, променено общо 1 път.
[b][color=red]Минете през тясната врата, защото тесни са вратите и стръмни пътищата, които ще ви отведат до истината, а широка е врата и гладък пътя, който ще ви погуби!...А там ви чакам АЗ[/color][/b]
cuf написа:Цитат(cuf @ Sep 18 2007, 10:59 AM) Боже мой ,пояснявам за всички които още не знаят Георги се казва сина на на човека играещ с този ник и е роден през 2000 година а въпростният играч се казва Ради.
А повода за мойте думи по-горе е нескопосаното ти изцепване за "жоро2000" и "умниците". А не за kivv. Изрично бях помолил да се заемат журналистите с подробностите покрай битката, а офтопика да се намали. Уви, тъй като си "умник" голям, не се сдържа да не се изцепиш с нещо.
А и след като си чел правилата, предполагам ти е ясно, че подобни нарицателни по нечий друг адрес не са ти позволени, ако ще и тъй да е?
skorp, не го схванах това, дето го каза. Може и от късния час да е
Последна промяна от LoaD на вт сеп 18, 2007 10:04 pm, променено общо 1 път.
Убедих се, че няма да схванеш, че не си втората страна ти, всъщност като се разрових и какво да видя, ами ти имаш навика да си винаги втората страна във всеки пост...трибуната е "Занулителя" или "Зануления" срещу Лоад, ами те стари хора са казали "На всяка манджа мерудия"!
Е аз излизам от спора, нека остане Лоад с/у Лоад, пък да видим кой, кого...
Малко като тайния срещу ванвел
Успех и на двете страни в спора за МОЯТА битка и на КИВ1973, успеха е за Лоад де...той ще реши, дали е бил на даскало или в банята кив1973 и аз дали занулявам ученици, а може и някое правило да излезне, от 15.09 до 30.06, преди да нападнеш питаш "Извинявай, ти ученик ли си?"
Напускам темата, защото ми дойде много...с една "житейска" мъдрост: " Ти го кръщаваш, то пръ*ка и мъти водата"
П.П: С риск да се повторя форума е за БИТКИТЕ, не за кой къде е бил, както не е и за никовете....
А Лоад, ако за теб "умник" е обида, тогава извинявам се, не си умник, не съм искал да те засегна...С "умници" имах предвид, хората, които веднага започват да критикуват и т.н, а всички знаем, че без критици сме за никъде...
Е аз излизам от спора, нека остане Лоад с/у Лоад, пък да видим кой, кого...
Успех и на двете страни в спора за МОЯТА битка и на КИВ1973, успеха е за Лоад де...той ще реши, дали е бил на даскало или в банята кив1973 и аз дали занулявам ученици, а може и някое правило да излезне, от 15.09 до 30.06, преди да нападнеш питаш "Извинявай, ти ученик ли си?"
Напускам темата, защото ми дойде много...с една "житейска" мъдрост: " Ти го кръщаваш, то пръ*ка и мъти водата"
П.П: С риск да се повторя форума е за БИТКИТЕ, не за кой къде е бил, както не е и за никовете....
А Лоад, ако за теб "умник" е обида, тогава извинявам се, не си умник, не съм искал да те засегна...С "умници" имах предвид, хората, които веднага започват да критикуват и т.н, а всички знаем, че без критици сме за никъде...
Последна промяна от kang на ср сеп 19, 2007 6:15 pm, променено общо 1 път.