[*PITBULLS*]atans vs [H.Hunter]Slayerman

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

D0m1n33r

Мнение от D0m1n33r »

Еми история няма Атанас ме помоли да го постна,понеже той неможел.Kогато питах Слауерман защо си е остаила флотата,тя ми отговори,че и е спрял нета.Eто и битката която е добра и печеливша : http://hard2.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=679441a ако може бекуп
Последна промяна от D0m1n33r на пон сеп 17, 2007 8:00 pm, променено общо 1 път.
reeves
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед апр 02, 2006 9:09 pm
Контакти:

Мнение от reeves »

.. за битката ...тва за мен е клане ...
а тоя( или тая, така и не разбрах) си го/я харесах отдавна ама все се криеше зад протекциики и модове .. и се отказах от него/нея ;)
ето бекъп - Цък
само не разбрах защо си се натоварил с тази задача, като и ти толкова ги чаткаш нещата :c022:
рец-а къде е ? :a014:

ПП: @D0m1n33r - на мен си ми излиза на български... винаги правя по 2 бек-ъпа - view sorce-save as и copy на целия текст и paste в нов текстов,като го записвам със .html разширение ... който от 2-та на мен ми излезе на български слагам него във hot-a ..
Последна промяна от reeves на пон сеп 17, 2007 9:43 pm, променено общо 1 път.
[url=http://www.erepublik.com/en/referrer/Militeri][/url]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Най-добре си правете малко труда като поствате тез битки бря. Тая тема си е директно за коша. Добре че е reeves да й направи бекъп, айде ще остане... ама ще си я държа под око... :>
Последна промяна от LoaD на пон сеп 17, 2007 8:05 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
D0m1n33r

Мнение от D0m1n33r »

Еми сру немогаа да Прая бекуп дори и като прочетох как се праи,реевес значи преди е бил той но си е дал ацц на Женa,благодаря за бекупа ама мн се дразня на такива бекупи с тунжикитаиски език :) ,бтв за първи път качвам постове с битки така че сру
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Първия път може, ама занапред, гледай малко по-добре да ги постваш. Не е задължително да са с велика история към тях, но някой и друг пикантен коментар на някои от "замесените" би бил от полза ;) .
Последна промяна от LoaD на пон сеп 17, 2007 8:49 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”