[ЙО-ХО-ХО]Antihrist & [HeavyMetal]Alien4ever

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

JPS
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт авг 30, 2005 3:46 pm
Контакти:

Мнение от JPS »

Аз реших да вкарам малко хумор, а ти пак го изби на ... Както и да е знаеш ли защо не ми виждаш никът никъде? Много просто, защото неиграя, ама като гледам яко те гони параноята...

Акаунта в 3та НЕ Е моя собственост и с батмана неживеем врата до врата, а сме на 300км разтояние.

Едно нещо ви гони вас и това е ПАРАНОЯ. Псувате ме една група от хора и сте решили че всички мислят като вас...

Наистина поради лични причини се отказах и ти казах какви са. Немисля да ги споделям на всеуслушание...

П.П. Сори че успамих битката :Р Наистина добре сте се справили ;) Чакаме следващия епизод.
Последна промяна от JPS на пон сеп 17, 2007 4:08 pm, променено общо 1 път.
[url=http://www.mylocreative.com/][/url]
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

джи пи кви първо на първо я мисла че никои не те е псувал поне,от моя страна,един път се е случило и то щото се изнервих за което съм се извинил на човека,второ на второ не ми обясняваи кои къде е живял,ние знаем много добре,щом не е врата до врата е брава до брава,няма смисал да ти обяснявам кои ми е казал и що ми е казал,от видин ви знаеме идялно,за да премахнеш срама от лицето ти няма да е просто,защото да си подмазвач не е лесно,тва го умееш ти,и не лъжи че са те псували защото не ми се вярва да е така,ако има нещо подобно моля на ЛС,по принцип хората като не играят булфа не спамат а за тебе тва е ежедневие,щом не играеш не пиши в форума,намери си място където да хабиш излишните си психически заболявания,намери психиятър :p140:
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

Хеви Метъл са твърда сган...Никога не са се отказвали и са карали доста хора да страдат от прекалена самоувереност.Надявам се да стават интересни дуели...
Respect to all...
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Потребителски аватар
dinko
Сержант (Sergeant)
Регистриран: вт окт 25, 2005 3:05 pm
Контакти:

Мнение от dinko »

стига се карайте бре хора тва е само игра
браво на съюзника това е добра битка

[quote="AGGRESSIVE_bg"]еи един савет от мене-защо не изпратите една кутия бомбони на диавол та да сте сигурни че и вас няма да ви навести! :)
[/quote]
[quote="Berbatov"]футболът е проста игра за умни хора
[/quote]
Потребителски аватар
Newromancer
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 09, 2006 12:41 pm
Контакти:

Мнение от Newromancer »

Поздравления за битката,много здраво меле е станало
жалко само за рециклажа.Дявола е прав забавлявайте се яко и шоу да става :a055:
[color=#990000][url=http://stardragon.hit.bg/history.htm]Star Dragon's member[/url][/color]
MightyOne
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб сеп 24, 2005 7:41 am
Контакти:

Мнение от MightyOne »

Кой ти гледа началото важен е края още е много рано за каквото и да е вярно е ЙО-ХО-ХО и алианси превъзхождат почислено и поточково HeavyMetal и алианси но това е булфлиит сичко може да се случи има още доста силни неутрални съюзи както и хора който с удоволствие ще се изправят срещу по силен противник за да се доказват тепърва и тевтора :)
Hell was full so...
i came back!
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Сега е време да се изкажа и аз без да използвам посредници:

Наистина красива битка за този етап на играта.Сега ще дам по вашата стратегия-заяждане,щом вия го можете и аз го мога!Та викате първата битка?Ако бяхте поне малко навътре с играта на играчите си (някои от които и генерали) щяхте да видите,че битката не е първа!Преди нея е имало куп битки от наша страна,но да виждате някъде освем тази тук да сме се фукали с битка-не нали?Уважаваме ви като противници макар и често да се чудя защо?!Антихристе-казах го веднъж ще го кажа и втори път.Теб те уважавам изключително много като играч,за да говоря нещо за теб каму ли и да летя.Немога да кажа същото за другите двама уважаеми "лидери".Ангела-абе разбира от играта,ама знам ли и аз мисли си,че като не е "новобранец" може да си позволява да пикае срещу вятъра,а това малко хора могат да си го позволят-хора доказали се наистина в играта.Ангеле незнам как си определяте кой за кой е,ама като го определите поне правете нещо с него.От 1 седмица имаш колония до мене и един шпионаж не си ми хвърлил,а за атака да не говорим.Определя ли си били аз за кой да съм,пак повтарям не съм разменна монета за да си ме подхвърляте.Ангела е добър играч и колкото и да го мразя от дъното на левия си чорап,го уважавам,чувство което вие 2мата с въркулака незнаете какво е.Е нека ви подскажа-това не са спагети,не са и McDonald,изводите оставям на вас.Относно въркулака-новия занулител на форума.За него много може да се говори.Куче-палетата немогат да си позволят да се отварят на една Немска Овчарка.Мери си приказките разбрахме,че ще ни занулиш всичките,е покажи го бе брато,недей разправя на ляво и надясно,че ще ни изнесеш,а предприеми някакви действия.Незнам JPS какъв е,но ти си много,много,много под неговото ниво.Ако ти кажа,че съм се смял 1 час на глупостите ти които постна във вестника ще повярваш ли?Та ти се изложи повече и от едно дете на 3 годинки дето неможе да казва "р".Обещавам да не ви се меся,че да има смях и за напред.Разбрахме,че си много велик и че ми даваш да я играя тая игра.Немислиш ли,че ако поне малко ме беше страх щях да си сменя ника?Не нали?

Относно това какви хора играят във съюза ни-HeavyMetal смея да твърдя,че сме си много добър екип.Гледам всеки ден някой се отказва,ече аджеба ако няма нови попълнения в комплект с по стари как ще се развива тая игра.Като всички сме каси защо се занимавате с нас?Абе или с други неможете?Или свикнахте да ви зануляваме и да викате,че сте ни разбиете.HeavyMetal е съюз-съюз един от първите в играта и докъто хора като Димо ги има той ще продължава да върви нагоре и нагоре през разни комунисти.Времето ще покаже кой е по добър.Ще ви помоля да не се хвърляте в обещания за игра и в празни приказки а в действия.Айде пожелавам ви късмет в гоненето на (i)-тата.Времето ще покаже,пак поздравления за битката!

:a055: :a055: :a055:
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Румпи, колонията ми при тебе е от петък сутринта, до днес сутринта бях в мод заради работа...а и как да ти фърля шпионаж като си в протекция??? :) Пак плямпаш разни глупости и забравяш миналия рунд.Бягаше от съюз на съюз с надеждата да ти оправят бакиите...Само се чудя кои съюзи ще използваш този рунд.

rumpolino

2007-17-09 20:45:23 Докладвай

Лал ангеле толкова бързо
напредваш,че чувствам как
се изпотявам между пръстите
на краката и ми разте
косата.Продължавай в същия
дух в скоро време ще усещам
и когато ми се
допикава :
D

Това няма кво да го коментирам - тъпотата просто струи от него...
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
JPS
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт авг 30, 2005 3:46 pm
Контакти:

Мнение от JPS »

Момчета, спрете да се карате, МОЛЯ. Както видяхте аз имах достойнството да спра да спамя темата като отговорих на въркулака на ЛС. Може би да е разбрал че съм прав и затова неми отговаря :Д

П.П. Айде да си направим тема в оффтопика и да се дрънчиме там! Стига спамихме темата на човека с големи безсмислени постове
[url=http://www.mylocreative.com/][/url]
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

Секретар на летището
2007-17-09 15:53:15

Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:

47672 метал
52328 кристали
0 газ

На тези координати останаха:
0 метал
35344 кристали
43836 газ.

а аз се чудих.... кой е направил толкова боклук.... без да си плати такса смет и ние пак за без пари се изтрепваме да бачкаме ;)

еййййй..... пазаете вселената чиста..... извозваме всякакъв скраб - само се обадете :a062:

п.п.
при следващ пост - който си позволи заяждане и според мен премине границите на добиря или търпимия тон .... ще затворя за почиставане....с метлата :girl_witch:
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”