[Lamez] Multyaccounter vs. straw

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Darks
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср апр 11, 2007 7:16 pm
Контакти:

Мнение от Darks »

Multyaccounter написа:Здравейте отново, не сме се виждали по трибуна от сума време.Наложи се и аз да се разпиша, покрай меланхоличното гонене на и-та и рециклажи.От 2 дни задържам точки, чакайки straw да побелее.Днес реших да действам.Съборих сградите на една планета, изтрих я, продадох кораби за около 25к точки и iложих колония в системата и.10 мин преди да кацна, тя ми писа, че и е доскучало от играта, но след като видя колонията го прие доста лично, за съжаление.Стана ми кофти, но няма как :( Пуснах на стациониране флота от всичките планети, 1к танкери и 10 звезди.Преди да кацне всичко литнах по 12ката с 50 кръста и по-късно подмених по 13ката, където в между прочем имаше 1800 бк.Не знам дали е видяла, че я атакувам по 13ката, но ако е видяла, явно не разбирам самия трик, който изигра.Предполагам го направи за да ми позеленее.След удара веднага модна.Искам да и пожелая успех занапред.А ето и самата битка, която си пада клане, но мисля, че има място тук, все пак.

[Lamez] Multyaccounter vs. straw

Цитат
Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:

6702600 метал
6702600 кристали
3351300 газ

На тези координати останаха:
0 метал
0 кристали
0 газ.
[/quote]

Браво на колегата :a055:
[url=http://bulfleet.com/?recruit=415348][/url]
Потребителски аватар
Maimuna
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет фев 23, 2007 2:05 pm
Контакти:

Мнение от Maimuna »

ОМФГ ... 2 РУНДА !?!?!?!?!?!?!

Пусни по-малко флота, то това е по-зле и от клане ...
So we crawl.
Потребителски аватар
Darks
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Darks »

Ми той ми вика че защитиника е имал още 1300 бойни ама нещо ги няма ся :c022:
Shop Boy
Редник (Private)
Регистриран: ср авг 22, 2007 5:47 pm
Контакти:

Мнение от Shop Boy »

БАСИ КЛАНЕТО ДОЛО НА КЛАНЕТАТАААА !!!!
[color=#C0C0C0]Прекарваме живота си живеейки в гангстерски рай.[/color]
Потребителски аватар
Darks
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Darks »

Е това нямаше да е клане ма такова се оказа :c022: оък и мулти ко да прави кат ся сички са му зелени човека даже си руши згради за да му стане някой бял е браво на него ога да кажа че почба един ден след другите и вижте ко ва направи браво на момчето браво :a055:
Multak
Редник (Private)
Регистриран: съб авг 25, 2007 9:53 am
Контакти:

Мнение от Multak »

Не се карайте ... битката е тук по особени обстоятелства.Ако се напрегнете поне малко ще се сетите.Нищо лично към straw, не знам защо го прие така.

А и нали все пак е битка.Предполагам, че като видите 500 бойни, не пращате 1500 кръста, само заради шоуто.Все пак при 3к изгубени точки, 16 млн рец.Предполагам и вие не бихте отказали такова нещо ? О, да, забравих, сега ще развиете теориите, че не трябва да се гледа печалбата от битката.Ами да, той някой го каза, че може би щото не гледа печалба не е минавал повече от 40к.Всеки сам си знае и избира как да играе.Пък и първоначално, 10 мин преди да стационирам флота, знаех че ще летя по 1300 бк, не по 500... няма как да пратя 2к кръстове, щото може да остави 500 броя.Та както и да е.Хайде със здраве.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Darks написа:Цитат(Darks @ Sep 14 2007, 09:40 PM) Е това нямаше да е клане ма такова се оказа :c022: оък и мулти ко да прави кат ся сички са му зелени човека даже си руши згради за да му стане някой бял
Знам какво е :a055: И когото и да удариш, все ще е клане :) . Рунда вече е твой, мултак, и да ми махнеш игнора, да не фръкне каската :) .
Последна промяна от LoaD на съб сеп 15, 2007 11:51 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
Darks
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Darks »

Той на всички е сложил игнор
Multak
Редник (Private)
Регистриран: съб авг 25, 2007 9:53 am
Контакти:

Мнение от Multak »

ми много ме спамите, затова се налага :)
Потребителски аватар
Maimuna
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет фев 23, 2007 2:05 pm
Контакти:

Мнение от Maimuna »

Multak написа:Цитат(Multak @ Sep 15 2007, 10:18 AM) Не се карайте ... битката е тук по особени обстоятелства.Ако се напрегнете поне малко ще се сетите.Нищо лично към straw, не знам защо го прие така.

А и нали все пак е битка.Предполагам, че като видите 500 бойни, не пращате 1500 кръста, само заради шоуто.Все пак при 3к изгубени точки, 16 млн рец.Предполагам и вие не бихте отказали такова нещо ? О, да, забравих, сега ще развиете теориите, че не трябва да се гледа печалбата от битката.Ами да, той някой го каза, че може би щото не гледа печалба не е минавал повече от 40к.Всеки сам си знае и избира как да играе.Пък и първоначално, 10 мин преди да стационирам флота, знаех че ще летя по 1300 бк, не по 500... няма как да пратя 2к кръстове, щото може да остави 500 броя.Та както и да е.Хайде със здраве.
А кой те задължава да я сложиш в трибуната !?
So we crawl.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”