[ ClassicZ ] jadai vs [ StarDragon ] Newromancer

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
jadai
Редник (Private)
Регистриран: ср мар 15, 2006 11:51 pm
Контакти:

Мнение от jadai »

[ ClassicZ ] jadai vs [ StarDragon ] Newromancer

Рециклаторите ни успешно
достигнаха целта си и успяха
да натоварят:

2555520 метал
2555520 кристали
728960 газ

На тези координати останаха:
0 метал
0 кристали
548800 газ.

с благодарности към Dieus за прибирането на рециклажа останалата част прибраха върналите се малко след битката рециклатори на Newromacer

Откраднати са: 63228 метал, 87984 кристали, 127079 газ.

историята е следната: гоня го цял рунд влизаше ми преди атаките 10,15,20,35,40 минути,летях по него през галактика,от система се неуспявах но наи-после сполучих

коментар на защитника:Ами какво да ти кажа винаги има победител и победени :) Добра битка стана-успех понататъка :)
JAG_77
Редник (Private)
Регистриран: пон апр 10, 2006 9:19 pm
Контакти:

Мнение от JAG_77 »

Само тка джедай, хубаво трясване, бих те черпил 1 бира , ама като знам че е подсъдно ще си я спестя :a055: :P
Потребителски аватар
Newromancer
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 09, 2006 12:41 pm
Контакти:

Мнение от Newromancer »

Както казах -поздравления за добрата битка
пожелавам още много бъдещи успехи на Джадая.
Накрая и да паднем и да бием пак ще се.... :a055:
[color=#990000][url=http://stardragon.hit.bg/history.htm]Star Dragon's member[/url][/color]
Machoni
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 29, 2006 12:37 pm
Контакти:

Мнение от Machoni »

Поздравления за битката, ударил си един от добрите играчи, но явно в много вселени играта е недостатък. Аз специално се надявам да доиграеш рунда до края и току-виж стане интересно.
Потребителски аватар
Blood_God
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед фев 13, 2005 4:51 pm
Контакти:

Мнение от Blood_God »

ебреее браво на мойто момче Джедая :) аз като се напия и се кълна в него бе. сила е и много още има да мачка в сървъра! Джедай... БИЙ ЗА ДА ТЕ УВАЖАВАТ!!!
Потребителски аватар
munata2
Редник (Private)
Регистриран: съб авг 19, 2006 10:54 am
Контакти:

Мнение от munata2 »

:a055: supeeeeeer.
..
Потребителски аватар
Kashmir
Редник (Private)
Регистриран: съб юни 03, 2006 10:29 am
Контакти:

Мнение от Kashmir »

Поздравления за добрата битка! Пожелавам скорошно възстановяване на съотборника ми и кой знае - може би реванш ;)
[url=http://stardragon.awardspace.com][/url]
Потребителски аватар
SFU
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср юни 27, 2007 6:22 am
Контакти:

Мнение от SFU »

Никога не съм се съмнявал във Newromancer-a сериозен играч и добър флиитър харесва ми това че приема поражението по този начин със усмивка на лицето :bravo: , защото ако беше някой друг щеше да тръгне да псува като каруцар

Поздравления за битката голямо меле се е получило успех и на двамата за напред и на Newromancer-a бързо възстановяване и както вече каза Кашмир -скоро реванш :a055:
3asto taq 3aLoba priqteLiu !!
3ashto iskash da me sasipesh !!
TA A3 M0INTE K0RABI SUM GI 0TGEDAL 0T PUR4E METAL KAT0 DECA SA MI !!
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Ммм, много добре си го опердашил. Добра битка е станала, а и с добър рец. Само не мога да проумея, кой казва, че Нюромансера е добър играч ? Той се хвалеше и на мен, ама нещо не успя да го докаже. Жалко, че работата ме притисна, ама като се поосвободих, като пуснах колонийка до флота му и избяга ... Голям играч е ... (разлика в силите около 20к в негова полза).
Едит: Мисля, че с тези, които писаха след мен, се разбрахме !
Последна промяна от VaN__ на пон сеп 17, 2007 9:27 pm, променено общо 1 път.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
Kashmir
Редник (Private)
Регистриран: съб юни 03, 2006 10:29 am
Контакти:

Мнение от Kashmir »

VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Sep 17 2007, 11:39 AM) Ммм, много добре си го опердашил. Добра битка е станала, а и с добър рец. Само не мога да проумея, кой казва, че Нюромансера е добър играч ? Той се хвалеше и на мен, ама нещо не успя да го докаже. Жалко, че работата ме притисна, ама като се поосвободих, като пуснах колонийка до флота му и избяга ... Голям играч е ... (разлика в силите около 20к в негова полза).

Относно това дали Newromancer e или не е добър играч, ще ти отговоря така; ЦЪКНИ ТУК!

За да не насираме повече на човека темата с тъпи спамове, повече няма да пиша тук!
P.S. Van__, намери ме в играта, ако искаш
[url=http://stardragon.awardspace.com][/url]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”